337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aramazlarsa aramasınlar ya pışpışlıcammı ben sürekli onu bekleyen benm sonuöta anlaamsı lazım ne yaparsa yapsın valla yüz vermiycem tınlama sende ararsa yüz verdik astar istyolar bunlarr

ohoo arzucum dönüşün muhteşem olmuş, hep kapamışsın topiği hem açmışsın
ne çarşısı bu haftaiçi böyle merak ettim
eweeeet muhteşem bi dönüş yaptımcanım 1 aydır denetim falan hiiç çarşıya çıkmamıştı geçen cuma bitmiş denetim izin alcam çıkcam demişti çıkamadı hafta sonuda çıkamadı pazarteside nevruz çıktıı başımıza bnm askımda bugün çıkmış ama tam kapıda yakaladı beni çünkü arkadaşla buluşmaya gidiyodum şanslı kerata

arzucum hoşgeldin bu arada:)seni tekrar aramızda görmek çok güzel

hoşbulduk minacım aynen sizin aranızda olmak çok güzel

aramazlarsa aramasınlar ya pışpışlıcammı ben sürekli onu bekleyen benm sonuöta anlaamsı lazım ne yaparsa yapsın valla yüz vermiycem tınlama sende ararsa yüz verdik astar istyolar bunlarr

evet canım fazla yüz verince asatarını arıyorlar ama düşünsene biz bile ne kadar sıkıldık beklerken...
onlar orada kapalı emir altında özgürlük kelimesinden uzak..hiç kolay değil yaşadıkları...
seninki 1 gün istanbul da kalacak diye kızgınlığına hak veriyorum yalnız..benimkinin aileside farklı şehirde 20 saat var aramızda benimki önce ailesinin yanına gidecek 10 gün sonra gelecek sonra hep burada:)
sen şimdi birşey yapma gelince çıkarırsın acısını ben öyle yapıcam

Son düzenleme:

aramasada çok tın yani umrumda değillll benide o anlasın gelince göstercem ona diyorum zaten oda ne göstercen die gülüyooo psis

yasemincim eşinle haberleştinmi canım uyuyamıkalmış akşam?

evet cnm sayıma gelmişler uzun sürmüş oda saklamış osırada sorada uyuyakalmış Allaha şükür..
Çok sevindimm ama gece bi sağ bi sol sabah oldu..

Son düzenleme:
[/COLOR]arzugur canım HOŞGELDİİİİİİİNNNN...
seni tekrar aramızda görmek güzel...

Son düzenleme:
ooooof bide sumaklı soğan oluyoya yanında anaaam olsada yesek beni hiç görmedin sen dimi bn böle diom kimse inanmıo gerçekten yediğime yada yiyebileceğime yediğim yaramıo

ewet yaaa böle dion da nereye yiyon yediklerini çöp gibisin çöp çırpı seniii

slm cnm bu gece hakkatten uyuz modumdayım sadece okuyordum,yazmya pek yeltenemedim

ne oldu şekerim yaaa:26:ewet biliyom bende msn den yazdım o kadar bi ara niyetlendin sora baktım vazcaydınnhayırdır bunalıma falenmı giriyon sakın haaa bak gidip görcen kocışini şunun şurasunda kaldı 9 güncükkk aaaaaa kendine gell

selam herkese çok mutluyum uçak biletimizi aldık mayıs 15 12:30 uçağı aşkımmmmm geliyorrr inşaallah belli oldu çooook şükür kızlar şafak atarsa 52 :))))

şekercim ben anlayıp dinlemeden yazmıştım öleee ne oldu yaaa inş yakalanmamıştır gerçi yine aynı şeyi yapıyom tam okumadan zıpladım yazıyom ama olsun inşlalah bişi olmamıştırr:18::18::18:

selam herkese çok mutluyum uçak biletimizi aldık mayıs 15 12:30 uçağı aşkımmmmm geliyorrr inşaallah belli oldu çooook şükür kızlar şafak atarsa 52 :))))

ohh ne güzel belli olmuş ya, uçak bileti de alınmış
darışı başımıza, bi geldiğini görsem bende artıkk

ohh ne güzel belli olmuş ya, uçak bileti de alınmış
darışı başımıza, bi geldiğini görsem bende artıkk

İnşaallah canım benim inşaallah Rabbim bizi sabırla imtehan ediyor karşılığınıda muhakkak ki verir ayyy inan nasıl mutlu oldum o bileti alınca mailimize gelince ayyy anlatamam o kadar özlemişim ki ayyy doruklarda özlem bu bile mutlu etti beni anlatamam ya vallahi Allahım kimseye ayrılık acısı vermesin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…