eee bnde yatayım artık bana göre uzun bi sonra tekrar KAPAN TOPİC KAPAAAAAN
bende spordaydım p.tesi akşamı aradığında açamadım dün ben aradım ben seni sonra arayayım mı dedi..
kapatış o kapatış benimkide tribe bağladı aramıyo :)
bu aralar trip zamanları sanırım canım arar merak etme..
seni aramayacakta kimi arayacak duramaz arar ooo
eweeeet muhteşem bi dönüş yaptımohoo arzucum dönüşün muhteşem olmuş, hep kapamışsın topiği hem açmışsın
ne çarşısı bu haftaiçi böyle merak ettim
arzucum hoşgeldin bu arada:)seni tekrar aramızda görmek çok güzel
aramazlarsa aramasınlar ya pışpışlıcammı ben sürekli onu bekleyen benm sonuöta anlaamsı lazım ne yaparsa yapsın valla yüz vermiycem tınlama sende ararsa yüz verdik astar istyolar bunlarr
evet canım fazla yüz verince asatarını arıyorlar ama düşünsene biz bile ne kadar sıkıldık beklerken...
onlar orada kapalı emir altında özgürlük kelimesinden uzak..hiç kolay değil yaşadıkları...
seninki 1 gün istanbul da kalacak diye kızgınlığına hak veriyorum yalnız..benimkinin aileside farklı şehirde 20 saat var aramızda benimki önce ailesinin yanına gidecek 10 gün sonra gelecek sonra hep burada:)
sen şimdi birşey yapma gelince çıkarırsın acısını ben öyle yapıcam
yasemincim eşinle haberleştinmi canım uyuyamıkalmış akşam?
evet cnm sayıma gelmişler uzun sürmüş oda saklamış osırada sorada uyuyakalmış Allaha şükür..
Çok sevindimm ama gece bi sağ bi sol sabah oldu..
evet cnm sayıma gelmişler uzun sürmüş oda saklamış osırada sorada uyuyakalmış Allaha şükür..
Çok sevindimm ama gece bi sağ bi sol sabah oldu..
slm kızlar nasılsnız??
iyiyiz esracım sen nasılsın?:)
ooooof bide sumaklı soğan oluyoya yanında anaaam olsada yesek beni hiç görmedin sen dimi bn böle diom kimse inanmıo gerçekten yediğime yada yiyebileceğimeyediğim yaramıo
slm cnm bu gece hakkatten uyuz modumdayım sadece okuyordum,yazmya pek yeltenemedim
yok be kuzum ben evdeyim buara uykuda sınır tanımıyorumama..
eşime takıldı aklım cepten msnden yazışıoduk baskın oldu biraz önce telleri topladı dedi ben yırttım falan yazdı biara yazıştık 5 dk falan sora ses seda çıkmadı acaba uyuyamıkaldı yoksa cebimi yakalattı anlayamadım meraktan ölcem yanii heheylerim tepemde yane anlayacağın..
inşallah uyuyakalmıştır..
selam herkese çok mutluyum uçak biletimizi aldık mayıs 15 12:30 uçağı aşkımmmmm geliyorrr inşaallah belli oldu çooook şükür kızlar şafak atarsa 52 :))))
ohh ne güzel belli olmuş ya, uçak bileti de alınmış
darışı başımıza, bi geldiğini görsem bende artıkk
ohh ne güzel belli olmuş ya, uçak bileti de alınmış
darışı başımıza, bi geldiğini görsem bende artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?