ewet yaaa böle dion da nereye yiyon yediklerini çöp gibisin çöp çırpı seniii
Canım ya kıyamam sana bende 42 kiloyum 1.63 te boyum var sende benim gibisin bende çok ince düşünmekten ve çok takıntılıyım o nedenle diyorlar...
benim de boyum 1.63kilom 45
49dan 44e indim ama bu askerlik yüzünden
neyseki yavaş yavaş toparlıyorum 45e çıktım 46 bile olmuş olabilirm
benim de boyum 1.63kilom 45
49dan 44e indim ama bu askerlik yüzünden
neyseki yavaş yavaş toparlıyorum 45e çıktım 46 bile olmuş olabilirm
anaaaaam,kızlar ben bebelerden sora verememiştim çağlar gittiğinde 72 dim şu an 65 im boyum da 1.70 hala şu aptal göbişten kurtulamadım( 37:
anaaaaam,kızlar ben bebelerden sora verememiştim çağlar gittiğinde 72 dim şu an 65 im boyum da 1.70 hala şu aptal göbişten kurtulamadım( 37:
ayy sen yine güzel vermişsin canım maşalaah...kızlar siz ne zayıfsınız öyle 5 kilocuk versemm size aranızda paylaşsanız nasıl oluur :))
ben 5 kilonun hepsini alsam çok iyi olur canım ya 47 bari olimmm :)
ayy hemen şekerimm hemeen veriyimm..ohh sen mutlu ben mutluu :))
bizimki ne zmn geleceğini bile demiyo valla ne güzellll sölemiyodaa kafasını kırcm onun
AYYYY Bugün biletimizi aldıkya sanki içim sevinç doldu anlatamam kızlar ya gerçekten insan o bileti alınca bile mutlu oluyor gelince karşımda görünce düşünemiyorum artık ya ooooof çok özlemişim canımın içi biricik eşimi yaaa
esracımm nasılsınn..ee senin memleketindeyiiz karnımızda acıkmaya başladı..bişeyler ikram ettiğinde yok ayıp valaa !!!
aaa söylesenize şekerim :) hadi toplanın akyazıya gidiyoruz alabalık yemeğe
oo süpermiş balıgıda çok severimm esraa yaa :))
ama benim canım tatlı da çekiyo
hmm o zamaaaaann künefeye ne dersiniz :)) ayy canım çok istiyo ama aşkm olmadan gidip yiyemiyorum yaa hep onunla yerdik
hmm o zamaaaaann künefeye ne dersiniz :)) ayy canım çok istiyo ama aşkm olmadan gidip yiyemiyorum yaa hep onunla yerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?