337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Canım ya kıyamam sana bende 42 kiloyum 1.63 te boyum var sende benim gibisin bende çok ince düşünmekten ve çok takıntılıyım o nedenle diyorlar...

benim de boyum 1.63 kilom 45
49dan 44e indim ama bu askerlik yüzünden
neyseki yavaş yavaş toparlıyorum 45e çıktım 46 bile olmuş olabilirm

Evet hasret özlem insanı kemiriyor ne ediyor ne yapıyor düşüncesi bende eşim gitmeden önce 46 47 idimm sonra o bi gitti daha da zayıfladım 42 ye indim doktora gittik troit testi yaptırdım kan testi falan birşey çıkmadı doktor bana dedi maşaallah çok kuvvetli besleniyorsun tamamen sinirsel sıkıntı üzüntü dedim ilaç bile vermedi :)

anaaaaam,kızlar ben bebelerden sora verememiştim çağlar gittiğinde 72 dim şu an 65 im boyum da 1.70 hala şu aptal göbişten kurtulamadım(37:

anaaaaam,kızlar ben bebelerden sora verememiştim çağlar gittiğinde 72 dim şu an 65 im boyum da 1.70 hala şu aptal göbişten kurtulamadım(37:

vayyy manken ne güzel kız boyun uzun o zaman senin kilon normal maşaallah diyelim... göbiş gider merak etme göbişten kilo vermek kolay diyorlar başka yerden zor ama :))))))))))) bildiğim kadar ile tabi bakalım ben çocuk yaparsam ne olacak evlen dediler kilo alırsın evlendik alamadım şimdi bebek doğurayım bakalım ne olacak sonuç.:)))))))))

ayy sen yine güzel vermişsin canım maşalaah...kızlar siz ne zayıfsınız öyle 5 kilocuk versemm size aranızda paylaşsanız nasıl oluur :))

arzuu sabah sana o kadar cevap yazmaya çalıştım ama sistem hata verdi gitmedi yazdıklarım sinir oldumm !!!

iiyiyim canım saoll sen nasılsın..ha sen topiği açmışsın ha ben ne farkedeer..
şu günler bi bitsin..gönül daha ne ister

nurselcim senin boyun var hiç değilse kaldırırsın bende o da yok
48 benim ideal kilom iyi oluyorum öyle, almam lazım da alamıyorum çok zor kilo almak gerçektenn

ayy hemen şekerimm hemeen veriyimm..ohh sen mutlu ben mutluu :))

AYYYY Bugün biletimizi aldıkya sanki içim sevinç doldu anlatamam kızlar ya gerçekten insan o bileti alınca bile mutlu oluyor gelince karşımda görünce düşünemiyorum artık ya ooooof çok özlemişim canımın içi biricik eşimi yaaa

bizimki ne zmn geleceğini bile demiyo valla ne güzellll sölemiyodaa kafasını kırcm onun

citlcimm yine isyanlardasınn :)) uçak biletlerimizi şimdiden alalım biz canım 17 mayısta kapılarına dayanalımm..yok öyle istanbulu tek başlarına gezmek :)))

ayy ne güzell yaaa maşalaahh ...bi gelselerdi artııık..ama günleri erittik valaa ne kaldı şurda

yanlız bu mart ayı çok uzamadı mı sizce de ???

bitmedi gitti yaa !!! :44: :44:

esracımm nasılsınn..ee senin memleketindeyiiz karnımızda acıkmaya başladı..bişeyler ikram ettiğinde yok ayıp valaa !!!

diyet dedik kilo vermek dedik ya hemen bogazım geldi aklımaa heyy alaam yaa :)))
evet esracımm beklemedeyimm

hmm o zamaaaaann künefeye ne dersiniz :)) ayy canım çok istiyo ama aşkm olmadan gidip yiyemiyorum yaa hep onunla yerdik

kıyamam sana çok canın istiyosa git ya arkadasım askerin gelince onunla da yersiniz :)

hmm o zamaaaaann künefeye ne dersiniz :)) ayy canım çok istiyo ama aşkm olmadan gidip yiyemiyorum yaa hep onunla yerdik

ay benim de öle şeylerim vardır, mesela hep sinemaya birlikte giderdik, o gitti gideli sinemaya gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…