337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

[/COLOR]arzugur canım HOŞGELDİİİİİİİNNNN...
seni tekrar aramızda görmek güzel...
hoşbuldum canımcım bebiş nasıl ?

olur arada yeni gördüm bnde ugurla konuşuodum:)ewet ya farketmez kapatmasak nolcak hırsızmı girecek sankim

kızlarrrr hepimiz ne kadar zayıfız ya çıtır kızlar topiği olsun bu topiğin adı bnde 173 boy 53 kiloyum göbek var tabiki ayva mayva kendimi avutuom hatta göbek değil o türk kası

meraba meraba listeler belli olmuş ya çoğu yerde,çıkış tarihleri asılmış.ama benim eşim bell ideği ldio sölemio kesin.. haber alan varmı listeleri asılan askeri olan:)

meraba meraba listeler belli olmuş ya çoğu yerde,çıkış tarihleri asılmış.ama benim eşim bell ideği ldio sölemio kesin.. haber alan varmı listeleri asılan askeri olan:)

ben varımmmmmmmmm
16 mayısta çıkacakmış kesin olarak benim kocacıkım, guzuuum, bidenem, eşşeeem

ben varımmmmmmmmm
16 mayısta çıkacakmış kesin olarak benim kocacıkım, guzuuum, bidenem, eşşeeem
ne güzel ya,nerdeydi canım kocişş?? ya ben sordumda daha yok öle bişi dio,ama ses tonunda gülme var.. bence asıldı bana sölemio gibi geldiii???

ne güzel ya,nerdeydi canım kocişş?? ya ben sordumda daha yok öle bişi dio,ama ses tonunda gülme var.. bence asıldı bana sölemio gibi geldiii???

Kıprısta canım..
sana süprüz mü yapmak istiyor acep? uzaklık ne kadar aranızda?
eğer uzaksanız o da 16 mayısta çıkacaktır, yakınsa 17 mayıstır..

Kıprısta canım..
izmirde canım,17 mayıstır muhtemele.... geçen gün imaa etti sanki,saklıyo gibi işte... 16sında sonra bekler durursun dedi

Kıprısta canım..
şimdi aradı kociş benide:) sordum asılmadı haftaya asılcakmış dio,doğrudur heralde:)) artık gelsinlerde 16sı 17 farketmıo ya

izmirde canım,17 mayıstır muhtemele.... geçen gün imaa etti sanki,saklıyo gibi işte... 16sında sonra bekler durursun dedi

niye saklıyor ki sanki? ne güzel paylaşsın, hayal kurun, sevinin beraber

yelizim yavrıımmmm,senin pamıkın ne kaddar tatlu bii yaaamaşallah çok şeker,benim oğlanlara getir de acık sevsinler onu,beş dakkada mıncıklayıp yolarlar varya garibimi,bugün topiği okuyorum furkan da yanımda mama sandalyesinde oturuyodu pamuğu gördü nasıl bağırıyo parmağını uzatıp bıdııııı die:)))küçük sıpam benim,nerde bi kedi köpek kuş bişi görse bıdıııı die bağırıyoo

heheheh teşekkür ederisss ablası:))) ay bende senin o bıdııııııı yapan oğluşun uyerim ya.... tatlıdır tafşanımmm getiir msefsinler,yolsunlar geri büyür tüyleri:)

selam kızlaarr...ne guzel hep goruyosunuz askerlerınızı sevdıgınızı.. bende sabır dıyorum saymaya devam edıyorum gorecegım gune doğru atarsa 53 Rize .. :98:

benim aşkımın çıkacağı tarih belli olmadı ama muhtemelen 17 mayıs dedi.
ailesi gidip alıcakmış, böyle zamanlarda dış kapının mandalı gibi hissediyorum kendimi zoruma gidiyor

ailesi gidip alıcakmış, böyle zamanlarda dış kapının mandalı gibi hissediyorum kendimi zoruma gidiyor

aynen benimkisininde asılmadı ama mesafe yakın olduu için 17 mayıstır die düşünüorum... benimkide önce annesinee gitceek ama ben öle istediim için...onda bi iki gün kalsıın bende uzun kalsın diee öle tercih etttim :)))

önce tabi hepsi ailesine gider canım bunda bir anormallik yok, ben ailesi değilim diye üzülüyorum sadece

önce tabi hepsi ailesine gider canım bunda bir anormallik yok, ben ailesi değilim diye üzülüyorum sadece

olur olurr yakında ailesi de olursunn...
biz 6 yıl sonra kavuşabildik, onca yıl ayrı kaldık ama kavuştuk çok şükür
biz kavuştuysak herkeşler kavuşur

öle deme şekerim yaaa,sonuçta ailesininde dış kapının mandalı durumuna düşeceği günler gelicek inşallah:))))sen tapuyu alınca ana baba attaaa olcekk

olur olurr yakında ailesi de olursunn...
biz 6 yıl sonra kavuşabildik, onca yıl ayrı kaldık ama kavuştuk çok şükür
biz kavuştuysak herkeşler kavuşur

biz de ayrıyız ne zamandır bi kavuşsak başka hiiç bişey istemiyorummm

öle deme şekerim yaaa,sonuçta ailesininde dış kapının mandalı durumuna düşeceği günler gelicek inşallah:))))sen tapuyu alınca ana baba attaaa olcekk

yok hala dış kapının mandalıyım canım zaten bi alıyım tapuyu diyorum anne babayı unut
kilitlicem seni eve telefonları da saklıcam, kimse olmıcak benden başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…