kıyamam sana çok canın istiyosa git ya arkadasım askerin gelince onunla da yersiniz :)
hoşbuldum canımcım bebiş nasıl ?[/COLOR]arzugur canım HOŞGELDİİİİİİİNNNN...
seni tekrar aramızda görmek güzel...
arzuu sabah sana o kadar cevap yazmaya çalıştım ama sistem hata verdi gitmedi yazdıklarımsinir oldumm !!!
iiyiyim canım saoll sen nasılsın..ha sen topiği açmışsın ha ben ne farkedeer..
şu günler bi bitsin..gönül daha ne ister
aaa esra sakaryalı mıı :))) kızlarr bende adanalıyım bilioom en çok bana gelmeyi istiosnuz :)))
bende adanalıyım kıslar.spooke la bana gelirsnz artık en son yerimize
meraba merabalisteler belli olmuş ya çoğu yerde,çıkış tarihleri asılmış.ama benim eşim bell ideği ldio sölemio kesin.. haber alan varmı listeleri asılan askeri olan:)
ne güzel ya,nerdeydi canım kocişş?? ya ben sordumda daha yok öle bişi dio,ama ses tonunda gülme var.. bence asıldı bana sölemio gibi geldiii???ben varımmmmmmmmm
16 mayısta çıkacakmış kesin olarak benim kocacıkım, guzuuum, bidenem, eşşeeem
ne güzel ya,nerdeydi canım kocişş?? ya ben sordumda daha yok öle bişi dio,ama ses tonunda gülme var.. bence asıldı bana sölemio gibi geldiii???
izmirde canım,17 mayıstır muhtemele.... geçen gün imaa etti sanki,saklıyo gibi işte... 16sında sonra bekler durursun dediKıprısta canım..
sana süprüz mü yapmak istiyor acep? uzaklık ne kadar aranızda?
eğer uzaksanız o da 16 mayısta çıkacaktır, yakınsa 17 mayıstır..
şimdi aradı kociş benide:) sordum asılmadı haftaya asılcakmış dio,doğrudur heralde:)) artık gelsinlerde 16sı 17 farketmıo yaKıprısta canım..
sana süprüz mü yapmak istiyor acep? uzaklık ne kadar aranızda?
eğer uzaksanız o da 16 mayısta çıkacaktır, yakınsa 17 mayıstır..
izmirde canım,17 mayıstır muhtemele.... geçen gün imaa etti sanki,saklıyo gibi işte... 16sında sonra bekler durursun dedi
izmirde canım,17 mayıstır muhtemele.... geçen gün imaa etti sanki,saklıyo gibi işte... 16sında sonra bekler durursun dedi
yelizim yavrıımmmm,senin pamıkın ne kaddar tatlu bii yaaamaşallah çok şeker,benim oğlanlara getir de acık sevsinler onu,beş dakkada mıncıklayıp yolarlar varya garibimi,bugün topiği okuyorum furkan da yanımda mama sandalyesinde oturuyodu pamuğu gördü nasıl bağırıyo parmağını uzatıp bıdııııı die:))) küçük sıpam benim,nerde bi kedi köpek kuş bişi görse bıdıııı die bağırıyoo
benim aşkımın çıkacağı tarih belli olmadı ama muhtemelen 17 mayıs dedi.
ailesi gidip alıcakmış, böyle zamanlarda dış kapının mandalı gibi hissediyorum kendimi zoruma gidiyor
aynen benimkisininde asılmadı ama mesafe yakın olduu için 17 mayıstır die düşünüorum... benimkide önce annesinee gitceek ama ben öle istediim için...onda bi iki gün kalsıın bende uzun kalsın diee öle tercih etttim :)))
önce tabi hepsi ailesine gider canım bunda bir anormallik yok, ben ailesi değilim diye üzülüyorum sadece
benim aşkımın çıkacağı tarih belli olmadı ama muhtemelen 17 mayıs dedi.
ailesi gidip alıcakmış, böyle zamanlarda dış kapının mandalı gibi hissediyorum kendimi zoruma gidiyor
olur olurr yakında ailesi de olursunn...
biz 6 yıl sonra kavuşabildik, onca yıl ayrı kaldık ama kavuştuk çok şükür
biz kavuştuysak herkeşler kavuşur
öle deme şekerim yaaa,sonuçta ailesinindedış kapının mandalı durumuna düşeceği günler gelicek inşallah:))))sen tapuyu alınca ana baba attaaa olcekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?