337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlaarrr nurselin hepinize selamı var evine gittii:)wakeupcall canım üzüldüüün şeye bak bizde mandalız yani yalnız değilsin üzülme böle karmaşık duygulara kapılma kuzucum onlar bizim merak etme

kızlaarrr nurselin hepinize selamı var evine gittii:)wakeupcall canım üzüldüüün şeye bak bizde mandalız yani yalnız değilsin üzülme böle karmaşık duygulara kapılma kuzucum onlar bizim merak etme

bende o hastanede ameliyat olunca yanına bile gidememiştim kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissetmeye koyulduyduum (

bitsiin bitsiin galiba ben bunda sora 2 haftaya bi gidicem yanınaa...tüm paramı yola yatırcam (

öyle yaa ekonomiye can verdik bnm askım gel diodu bugün gelme dedi:snapıcam bilmiorum çok özledim bebeğimi bugün doya doya gördüüm:97:

kızlaar nasılsınızzz????arzucuğum hoşgeldin sende
LARES VE ATALASAA bu hafta gidicektikya şimdi gökhan aradı galiba bu haftada izin yokmuşsizin bilginiz varmı kızlar
siz anlatın neler yapıyosunuz kızlar?????

hoşbuldum yumiciim iyiyiz işte hep aynıı sen nasılsın ?

aşkm çavuş olmuş ve nöbet tutmıcakmış artıııkk :) bebeğim neşeliydi bu akşam yaa heralde nöbet tutmıcak diye seviniyo :))

aşkm çavuş olmuş ve nöbet tutmıcakmış artıııkk :) bebeğim neşeliydi bu akşam yaa heralde nöbet tutmıcak diye seviniyo :))

ay bnmkide 2-3 kere tuttu dahada tutmuo nöbet fln bu nasıl iş anlamadım hayırlı olsun esracım sevindim morali düzelmiştir askerinin izin işi ne oldu gelecekmi?

ay bnmkide 2-3 kere tuttu dahada tutmuo nöbet fln bu nasıl iş anlamadım hayırlı olsun esracım sevindim morali düzelmiştir askerinin izin işi ne oldu gelecekmi?

evet canım iyi oldu onun için..yok annesi ve ablasıyla birlikte vazgeçirdik :)) annesi de bana dedi söyle gelmesin sonra o zorlancak diye..bende sizde söyleyin dedim söylemişler de vazgeçti o da :)

Son düzenleme:
hoşbuldum yumiciim iyiyiz işte hep aynıı sen nasılsın ?

yumi hoşgeldın canım ıyıyz nolsun sen nasılsın askerın nasıl cnm ..

ben iyiyim çok şükür askerimde iyi,bu hafta gidecektik kızlarla iptalmiş büyük ihtimal çarşısabır sabır iştekızlarr ben size ne sorucam asıl hani çıkış tarihlerini konuşmuşsunuz sayfaları okudumda mesela gökhan hiç izin kullanmadı ama biz 19 mayısta çıkıcaz diyo,daha liste fln asılmamışta bigün konu olmuş 18-19 mayıs demişler 17 değilmiki çıkış???????

ewet benim ark ımn eşi elazığda onunda çıkışı 19 mayıs mış( bakalım bizimkiler nolcak

evet canım iyi oldu onun için..yok annesi ve ablasıyla birlikte vazgeçirdik :)) annesi de bana dedi söyle gelmesin sonra o zorlancak diye..bende sizde söyleyin dedim söylemişler de vazgeçti o da :)

ewet ii yapmışlar yani yapmışsınız sonra zor olurdu

eşimde izin kullanmadı,ama çıkış 17 si... 18-19 değil onlar sadece asgeriyede konuşulan laflar... doğru değiller yani.. heliki 19 hiç değildir

yerine göre değişiomuş o ugur öyle dedi başta 17 diodu şimdi kesin 18 dio bnde anlamadım bişi listeyi sormadım ama asılmıştır herhalde yoksa o kadar emin 18 demezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…