337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ufff nasıl bide gizler yaaaa sulu gözlü herifim ya neler neler daha romantiktir ne ypcgını iyi bilir yni alttan grer üsten çıkr

çok romantiktir ya, sözleriyle etkiledi zaten beni yavrum benimm
hep güzel sözler söyler bana, bazen neler neler söyler ben kalırım
azıcık odunluk vardı bende de bebeğim düzeltti benii biraaz

iyiyim canım sen nasılsın?
evet öyleyimdir balık burcunun özelliği işte bizim bi suçumuz yok

iyiyim ben de napimm, işteyim haftaya cuma çıkıyorum işten, son günler işte takılıyorum öyleee

ya tamda bi utangaçtır bak unuttum elimi tutmaya utanırdı

eveeet yaa, ilk defa elimi tutucaktı ama kıvranıyor resmen ben anladım ama hiç de pas vermiyorum, en sonunda bi atak yaptı elimi tutucak güya, parmağımdan tutabilmişti, ay ne gülüyoruz şimdi onu hatırladıkça ya

bak ben size ne anlatım kopun ya şimdi biz recep ivedik filmine gttik ilk defa daha yeniyiz sinemda oturduk neyse adam yaklaşıyo ben gülüyom film izliyorum çoluk çocuk gelmiş filmede ay ne romantik demi insan duygusal romntiğe gider hala gülüyorum neyse filimde bian elimi koluna geçirdi neyse çektim tuttu neyse dedim sonra bi tuttu çekiyorum yok çekiyorum yokk ne komikti ya bırak dedi döndü sonra komik filmde romantikliktiii yaa komedi de

biz ilk kez buluştuk, konuşuyoruz ama nasıl bi odunsam artık benden hiç ışık alamamış, o tabi ilgisini belli etmeye çalışıyor ben normal arkadaşımmış gibi konuşuyorum. korkmuş o günden hep kanka modunda takılcaz sanmış

cilt koptum bu yorumuna

wakepall sende 7.hissi kuvvetli olanlardan mısın yoksa?:)

valla 7. his 8. his 9. his hiç farketmez kuvvetlidir vallaa

indi indi bak gülecek şeyler daha aklıma gelsin anlatacammm

anlat anlat ben de eski günlere gittim

şu el tutma olayı aklıma geldi bak
benim elimi tutmasın diye elimi cebime sokmuştum,
ona baktı ellerim yok omzuma atmıştı elimi, öle yürüyoruz yolda ki sinir olurum bişey demedim neyse
1 saat öle yürüdük sahilde, eve gittim omzum ağrımış onun kolunu taşıdım kaç saat yaa

Son düzenleme:
cilt birazdan senin yelkenler fora haberin olsun tatlım:)

ay bak aklıma geldi yine yine sinemaya gittik neyse bu sefer romantik anam sonracıma dediki bana doğru dön biyere bakma dedi neyse arkada oturuyos bende safım ya noldu ya dedim ne diyosam onu yap dedi sonra bian döndüm baktım anam millet sinemada değil sanki öpen öpene ya anam ben sana demedimmi dedi bakma die kaçık ya bana kısmıştı

kızlaaar bende balık burcuyuum noluyor burda bakiyimm ??

bulmuşsunuz ne güzel duygusal hassas mı hassas balık burclarını hala laf söylüyosunuz aşk olsun size

benimkide yay burcu o da başlarda baya odunduu :)) e bi de bende balık olunca epeyce zorlandıkk
ama bu askerlik bize çok yaradı valaa..benimkisi coştuu çok güzel anlaşıyoruz şimdi çok şükür

kıs memnunuzda arada sulu gözlüler komik olaylarınız varsa anlatın bak aklıma geliyo yavaş yavaş gülelim yaa mutluluk hapı yuttum sanki küs filan değilim sanki benmkiyle ama kafam güzell

hehee
bi gün sinemaya gittik biz de, filmde bi öpüşme sahnesi var bu deli kapadı gözlerimi sen izleme ayıp dedi, ciddi ciddi her öpüşme sahnesinde gözümü kapadı manyak ya, sanki çocuğum ben

benimki de ikinci buluştuğumuzda ay yüzüğün çok güzelmiş diip tuttu elimi hiç utangaçlık falan yoktur maşallah :) arada odunluğu tutar ama romantikliği de süperdir ara ara yapar bişeyler de şok olurum

hehee
bi gün sinemaya gittik biz de, filmde bi öpüşme sahnesi var bu deli kapadı gözlerimi sen izleme ayıp dedi, ciddi ciddi her öpüşme sahnesinde gözümü kapadı manyak ya, sanki çocuğum ben

kıs ilahi bunlar aynı ya cnmmm benmkide hepsinde kapardı gözümü sen ufaksın derdi eşşek sen öperlen ufak demiyon ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…