vay balık burcu naber canım
sen de duygusal ve alıngan olanlardan mısın yoksa
iyiyim canım sen nasılsın?
evet öyleyimdir balık burcunun özelliği işte bizim bi suçumuz yok
ufff nasıl bide gizler yaaaa sulu gözlü herifim ya neler neler daha romantiktir ne ypcgını iyi bilir yni alttan grer üsten çıkr
iyiyim canım sen nasılsın?
evet öyleyimdir balık burcunun özelliği işte bizim bi suçumuz yok
çok romantiktir ya, sözleriyle etkiledi zaten beni yavrum benimm
hep güzel sözler söyler bana, bazen neler neler söyler ben kalırım
azıcık odunluk vardı bende de bebeğim düzeltti benii biraaz
kıs valla bende odundum biras düzeldim onun sayesinde yoksa canım cicim bilmem ne yoktu bi görse bizimkiniii yanında kalakalırım ölece baya romtiktir neler söler neler bizi odunuz vay ya aynıyızzz kıss ortagımmmmm
ya tamda bi utangaçtır bak unuttum elimi tutmaya utanırdı
eveeet yaa, ilk defa elimi tutucaktı ama kıvranıyor resmen ben anladım ama hiç de pas vermiyorum, en sonunda bi atak yaptı elimi tutucak güya, parmağımdan tutabilmişti, ay ne gülüyoruz şimdi onu hatırladıkça ya
kıs valla bende odundum biras düzeldim onun sayesinde yoksa canım cicim bilmem ne yoktu bi görse bizimkiniii yanında kalakalırım ölece baya romtiktir neler söler neler bizi odunuz vay ya aynıyızzz kıss ortagımmmmm
cilt koptum bu yorumuna
wakepall sende 7.hissi kuvvetli olanlardan mısın yoksa?:)
biz ilk kez buluştuk, konuşuyoruz ama nasıl bi odunsam artık benden hiç ışık alamamış, o tabi ilgisini belli etmeye çalışıyor ben normal arkadaşımmış gibi konuşuyorum. korkmuş o günden hep kanka modunda takılcaz sanmış
valla sert bi ifademiz olunca neyse çıktık sinemadan ellerimi cebime koydum tutamasın die çıkar diyo yok diyorum çekti elimi tuttu bidaha bırakmak yok dedi bi utandım anam nebiçimdi ya eski günlere gttşmmm resmen :26::26:
cilt birazdan senin yelkenler fora haberin olsun tatlım:)
indi indi bak gülecek şeyler daha aklıma gelsin anlatacammm
cilt birazdan senin yelkenler fora haberin olsun tatlım:)
kızlaaar bende balık burcuyuum noluyor burda bakiyimm ??
bulmuşsunuz ne güzel duygusal hassas mı hassas balık burclarını hala laf söylüyosunuz aşk olsun size
benimkide yay burcu o da başlarda baya odunduu :)) e bi de bende balık olunca epeyce zorlandıkk
ama bu askerlik bize çok yaradı valaa..benimkisi coştuuçok güzel anlaşıyoruz şimdi çok şükür
ay bak aklıma geldi yine yine sinemaya gittik neyse bu sefer romantik anam sonracıma dediki bana doğru dön biyere bakma dedi neyse arkada oturuyos bende safım ya noldu ya dedim ne diyosam onu yap dedi sonra bian döndüm baktım anam millet sinemada değil sanki öpen öpene ya anam ben sana demedimmi dedi bakma die kaçık ya bana kısmıştı
anlat anlat ben de eski günlere gittim
ayy evet kızlaar benimde aklıma geldi ilk günleer şimdii..ayy ne güzeldii..
benimkisi de yolda yürüyooduk böyle güzel bi yerdee..birden bana döndü ve "ver bakıyım şu elini" dedii
heyy alaaam yaa bi balık burcunun eli böyle mi tutulur
şu el tutma olayı aklıma geldi bak
benim elimi tutmasın diye elimi cebime sokmuştum,
ona baktı ellerim yok omzuma atmıştı elimi, öle yürüyoruz yolda ki sinir olurum bişey demedim neyse
1 saat öle yürüdük sahilde, eve gittim omzum ağrımış onun kolunu taşıdım kaç saat yaa
hehee
bi gün sinemaya gittik biz de, filmde bi öpüşme sahnesi var bu deli kapadı gözlerimi sen izleme ayıp dedi, ciddi ciddi her öpüşme sahnesinde gözümü kapadı manyak ya, sanki çocuğum ben
ayy evet kızlaar benimde aklıma geldi ilk günleer şimdii..ayy ne güzeldii..
benimkisi de yolda yürüyooduk böyle güzel bi yerdee..birden bana döndü ve "ver bakıyım şu elini" dedii
heyy alaaam yaa bi balık burcunun eli böyle mi tutulur
kaçıklar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?