337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sanada günaydın tertibimm..biz günü yarıladık topiğin sabahçıları olarak :)

Oh oh ne güzel=)
Benimde pazar bitiyor vizelerim inşallah..O zamanda ben kapatıcam topiği..Özledim ya saatlerce burda takılmayı=)=)

wakeupcall cığım mesaj kutunu boşaltırmısın şekerim,yazamıyorum sana=)

20 haziranda ablasının düğünü var canım, o zaman da fazla kalamaz.
mesaj attı az önce elimden bişey gelmediği için özür dilerim demiş
o da çok üzülüyor biliyorum

canımm o askerden döndüğünde zaman daha kolay geçer hem..şimdiki gibi düşünceli olmuuucaz..şimdi ne yer ne içer ne yapar ne eder bissürü şey düşünüyoruz..o günleri kolaylıkla atlatırz burada merak etme senn..onunda elinden gelen bişey yok demekki..ama o zmana kadar neler değişir belli olmaz yanii
bu akşam da sakın aglama baak..dört gözle bizi eklemeni bekliyoruz ona göre :))

tatlım sorunu atlamışım kusura bakma :)
gerçekten iyiler ailesinden birtek abisini tanıyorum gerçi uzak oldukları için tanışma fırsatımız olmadı ailesiyle..
ama aşkımın melek gibi kalbi vardır :)

hmm bizde gelince hemen düşünüyoruz inşalah..bizim için erken değil hatta geç bile kaldık :)) hiç gittinmi nigdeye belki tanıyolardır birbirlerini bizimkiler..bu arada senin askerin nerdeydi ?

ben ailesiyle tanıştımm..şimdilik herşey gayet iyi..inşalah sonumuz daha da iyi olur hepimizindee..!

ben ailesiyle tanıştımm..şimdilik herşey gayet iyi..inşalah sonumuz daha da iyi olur hepimizindee..!

Canım ben gelince hemen olmasını istemiyorum anlamında erken dedim:)
ama uzamasınıda istemem tabi:) off ortam yok mu benim yaaa:)))
dediğin gibi belki birbirlerini tanıyorlardır zaten niğde küçücük bir yer diyip duruyordu:)seninkinin adını özelden yazarsan sorarım canım tanıyıp tanımadığını.
bu arada benimki kıbrısta asker tatlım..seninki neredeydi?
birdeeeeeeeeeeee inşallah canım inşallah hepimiz için hayırlısı :)

Son düzenleme:
mervecim boşalttım mesaj kutusunu

daisybeticimm akşam olsun eklicem canım, bu akşam ağlamak yok, kendime sıladan oluruna bırak adlı şarkıyı armağan ediyorum

mervecim boşalttım mesaj kutusunu

daisybeticimm akşam olsun eklicem canım, bu akşam ağlamak yok, kendime sıladan oluruna bırak adlı şarkıyı armağan ediyorum

canım ya ağlama tabiki..
her ne kadar zaman azalırken bizim hasretimiz çoğalsa da sabreden derviş muradına ermiş dimi?:)
hem bende seninle hazirana kadar sayarım yalnız değilsin tatlım :)beraber sayarız günlerimizi

sağol canım hazirana kadar burdayız mayısta kaçıp gitmek yok ona göre

ay şekerim konus yaaa ne susuyosun maşallah bu sene baya düğüne gitcez yani nişan düğünnn vavvvvvvvvvsonrabebişler olckkkkk

oo inşalah canımm minayla benim düğünümüz büyük ihtimal nigde de olur aynı zamanda yapalım da toplaşıp gelin baari :))

Güne seninle uyanırken, umrumda değil ömrümden eksilen günler..
Umrumda değil zamanı küçülttükçe, bizi birbirimizde büyüten aylar..
Gülmeyi seviyorum seninle, gülüşün olmayı, gülüşüm olmanı..
Zaman zaman değil, her an aklımda olmanı seviyorum .. ♥

oo inşalah canımm minayla benim düğünümüz büyük ihtimal nigde de olur aynı zamanda yapalım da toplaşıp gelin baari :))

geliriz ya niğdeyi görmüş oluruz ne güzel valllaaa ben eğer evlenirsem kısmet ankarayda gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…