kızlaaar selaaamhaftaya cuma hepinizi ben ağırlıcam inşallah..haftaya cuma MANİSADAYIIIZ!! sadece 45 dicez inşallah..şimdiden başlıyorum hazırlıklara
Merhaba bayanlaar... 3 ay önce ilk açıklandığı zaman çıktığı yeri yazmıştım bu topiğeNe güzel artık çoğu gitti azı kaldı.. Sevgilim Antalyada.. İki kez yanına gitme fırsatı buldum kendi rahat keyfi yerinde öyle olunca ben de iyiyim.. Hayırlısıyla atlatırız şu 52 günü de inşallah :)
benm kaçık aradı sonunda dediğim oldu 4 günün sonunda pes ettiiii demiştim akrdeşine merak etmiyoru dedim hırslanıp aramış ohhh böle yaprım adamı bennn işte
Missberry neresinde Antalya'nın? Benim sevgilimde Antalyada, Belek'te ama o.. Bende gidicem 3 hafta sonra inşallah :)
kızlaaar selaaamhaftaya cuma hepinizi ben ağırlıcam inşallah..haftaya cuma MANİSADAYIIIZ!! sadece 45 dicez inşallah..şimdiden başlıyorum hazırlıklara
facebooka nurselciğimi, betülcüğümü ekledim
esracım, ciltcim sizi buldum ama kapalı siz nurselden falan bulursanız ekleyin beni bebekler
başka kim var sölesin hadiiii
facebooka nurselciğimi, betülcüğümü ekledim
esracım, ciltcim sizi buldum ama kapalı siz nurselden falan bulursanız ekleyin beni bebekler
başka kim var sölesin hadiiii
canımm naber ? daha iyisin dimi..gündüz baya coştuuk heee :))
ben bi ara ofistekileri halaya kaldırıcaktım artıkk
o değil memuriyetim tehlike de işleri iyice salladımm benn :)) neyseki arkadaslarım anlayışlı hoş karşılıyorlar durumumu
iyiyim canım bebeğimle konuştuk yüzüm güldü yine
ben saldım işi zaten cıkıcam haftaya cuma günü
canımcım, o güzel yüzün hep gülsün inşallah tatlım
canımm haftaya manisaya bende hazırlık yapıyorumm..manisalıyım çünküü :) Senin askerin mi manisada
o zaman salıya bendesiniz şekerler yaa,muğlaaaaa 48,buyrun gelin hepiniz,her zaman beklerizzzz:))) mani gibi oldu beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?