337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlaaar selaaamhaftaya cuma hepinizi ben ağırlıcam inşallah..haftaya cuma MANİSADAYIIIZ!!sadece 45 dicez inşallah..şimdiden başlıyorum hazırlıklara

Merhaba bayanlaar... 3 ay önce ilk açıklandığı zaman çıktığı yeri yazmıştım bu topiğe Ne güzel artık çoğu gitti azı kaldı.. Sevgilim Antalyada.. İki kez yanına gitme fırsatı buldum kendi rahat keyfi yerinde öyle olunca ben de iyiyim.. Hayırlısıyla atlatırız şu 52 günü de inşallah :)

kızlaaar selaaamhaftaya cuma hepinizi ben ağırlıcam inşallah..haftaya cuma MANİSADAYIIIZ!!sadece 45 dicez inşallah..şimdiden başlıyorum hazırlıklara

o zaman salıya bendesiniz şekerler yaa,muğlaaaaa 48,buyrun gelin hepiniz,her zaman beklerizzzz:))) mani gibi oldu beaa

ay kızlarrr 40 lara düşüyoruzzzzz ınanamıyorum ozaman bı 44 takıntılı Malatya'lı olarak haftaya cumartesi bendesınız 44 te halay başıyım

Missberry neresinde Antalya'nın? Benim sevgilimde Antalyada, Belek'te ama o.. Bende gidicem 3 hafta sonra inşallah :)

benm kaçık aradı sonunda dediğim oldu 4 günün sonunda pes ettiiii demiştim akrdeşine merak etmiyoru dedim hırslanıp aramış ohhh böle yaprım adamı bennn işte

çok şükür aramış sonunda senin eşşek,düzeltiniz dimi sorun yok artıık?

Missberry neresinde Antalya'nın? Benim sevgilimde Antalyada, Belek'te ama o.. Bende gidicem 3 hafta sonra inşallah :)

Lara'da benimki canım.. Ailesiyle gittim evci çıkardık geçen hafta.. Çok iyi geldi yemin töreninden sonra :) Evci mi çıkacak?

canımm haftaya manisaya bende hazırlık yapıyorumm..manisalıyım çünküü :) Senin askerin mi manisada

facebooka nurselciğimi, betülcüğümü ekledim
esracım, ciltcim sizi buldum ama kapalı siz nurselden falan bulursanız ekleyin beni bebekler
başka kim var sölesin hadiiii

facebooka nurselciğimi, betülcüğümü ekledim
esracım, ciltcim sizi buldum ama kapalı siz nurselden falan bulursanız ekleyin beni bebekler
başka kim var sölesin hadiiii

canımm naber ? daha iyisin dimi..gündüz baya coştuuk heee :))
ben bi ara ofistekileri halaya kaldırıcaktım artıkk
o değil memuriyetim tehlike de işleri iyice salladımm benn :)) neyseki arkadaslarım anlayışlı hoş karşılıyorlar durumumu

iyiyim canım bebeğimle konuştuk yüzüm güldü yine
ben saldım işi zaten cıkıcam haftaya cuma günü

ben iki gündür yoğunluktan okuyamıyorum ara ara bakıyorum sadece yarın baştan sona hepsini okuycam kaçırdıklarımın,umarım herkes ii dir keyifler yerindedir,hepinizi çok çok öpüyorum yanacıklarınızdan şekerlerimm benim,kendinize iyi davaranın umarım yarın görüşürüz iyi akşamlar şafakları benim içinde attırın bak yakında misafirim olacaksınız ona göre haa:))seviyom sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…