337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

esracım denetleme varmıydı bu hafta?eşimde bütün bi hafta sürdü.ve hata yapanlar yüzünden ceza falan aldılar..belki öyle bişiler vardır sizinkilerde de...

yok canım ya benimkinin denetlemeleri yeni gittiklerinde olmuştu..genelde her gün arardı yada bir gün aramasa diğer gün arardı kafamda bişeyler kuruyorum böyle olunca :26:

şimdi aradı..eğitim varmış biri mi ne gelcekmiş te o yüzden yoğunmuş çarşıya da çıkamayabilirmiş

ay neyse gözünaydın cnm en azından sebebi öğrenmiş oldun.Yapma kurma cnm yagerçekten fırsat bulamıolar bazen

evet sebebi varmş neyse ki..ya 1-2 haftadır hep böyle oluyo o yüzden saçma saçma şeyler düşünüyorum aslında çok yoruluyo bebeğim ama napayım sesini duymadan da yapamıyorum işte :26:

evet sebebi varmş neyse ki..ya 1-2 haftadır hep böyle oluyo o yüzden saçma saçma şeyler düşünüyorum aslında çok yoruluyo bebeğim ama napayım sesini duymadan da yapamıyorum işte :26:

doğru sende haklısın ama napcan az kaldı..
bugün benim eşimde aradı birileri gelcek onlarada 5de hergün koşkoş bi hal oldular adamceğiz yorgunluktan konuşamıyor belli sesinden çığlık atasım haykırasımm varr hee canına okudular kuzucuklarımızın

evet canım yaa çok yoruldular valla 10.30ta aradı anca bitti eğitim üstümü değiştirdim de seni arayım dedim dedi..düşün yani bide sabahın köründe kalkıyolar o saate kadar da eğitim :26:

cnm çok sevindim yüzünün gülmesinee
Üzülüyordum senin öle yazdılarını görünce..Buarada bende seni ekledim..

bende kabul ettimm
sağol canım iyiyim şu an, bebeğim güzel şeyler söyledi yine bana

Son düzenleme:

"Gerçekten seviyorsan eğer; "Ben senin için her zorlukla savaşırım" deme. "Senden gelen hiçbir şey zorluk değildir" de." - William Butler

kızlaar bu söz askerlerimiz içinn

şafak sıkıştırmaya başladıı sooon yarımm saat ve sonra niğdeye gidiyoruuuz !!!

off yaa ben aşkımı çok özlediiiiiiimmmm mesajlaşmayı,sabahlara kadar konuşmayı en önemlisi de onu özledim yaaa

Ve Hayatın Sana Vereceğı En Büyük Armağan Tutabileceğin Bir Eldir.. Bir İnsanın Verebileceği En Güzel Armağan İse Yürektir...

Bazı Şeyler Her Zaman İstediğimiz Gibi Olmasa da Ümit Etmek Ve O Günlerin Gelmesini Beklemek Daima Güzeldir...

Uzun Ömürlü Bir İlişkinin Sırrı; Sadece Aranan Kişiyi Bulmak Değil, Aynı Zamanda Aranan Kişi Olmaktır." William Shakespeare...

özleemm yükseldi gökleree
şafakta indi elli bire
iyiki geldin niğdee :)))

off yaa ben aşkımı çok özlediiiiiiimmmm mesajlaşmayı,sabahlara kadar konuşmayı en önemlisi de onu özledim yaaa

ben de çok özledim aşkımı. günde iki defa konuşuyoruz ve sonra kavga ediyoruz off yaa arama diyorum dinleyen kim. keşke 1 hafta aramasa da özlese. yüz yüze bu kadar kavga etmiyorduk yaa. telefonumu kapatıyorum artık aramasın diye. telefonum bozuldu diyicem aramaz artık özlesin biraz yaa... ay bu arada bebişim ilk tekmelerini atmaya başladı. kuzum ya hiç durmuyor artık. ay çok yaramaz olurmuş böyle hareketli çocuklar hadi kızlar herkese iyi geceler. günler su gibi akıp geçsin... geçsin de aşkımıza kavuşalım :98:

GÜNAYDIN KIZLAAAAARRRR... bu saatte ayaktayım çünkü annemler ve kaynanamlar aşkımın yanına gidecekler. birazdan çıkarlar. ben yine gidemiyorum. olsun bu defa hiç üzülmüyorum çünkü bu hafta beni çok sinir etti :95: hiç gidip göresim yok. telefonumu da kapatıyorum 1 hafta sesimi duymasın da aklı başına gelsin hamilelikten mi anlamadım çok alınganım bu aralar. çekip gidesim var artık yalan dünyadan... ay fazla mı abarttım :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…