offf iyice sinir oldum ya bu hafta resmen 1 kere aradı..2 gündür ses yok yine
esracım denetleme varmıydı bu hafta?eşimde bütün bi hafta sürdü.ve hata yapanlar yüzünden ceza falan aldılar..belki öyle bişiler vardır sizinkilerde de...
şimdi aradı..eğitim varmış biri mi ne gelcekmiş te o yüzden yoğunmuşçarşıya da çıkamayabilirmiş
iyiyim canım bebeğimle konuştuk yüzüm güldü yine
ben saldım işi zaten cıkıcam haftaya cuma günü
ay neyse gözünaydın cnm en azından sebebi öğrenmiş oldun.Yapma kurma cnm yagerçekten fırsat bulamıolar bazen
evet sebebi varmş neyse ki..ya 1-2 haftadır hep böyle oluyo o yüzden saçma saçma şeyler düşünüyorumaslında çok yoruluyo bebeğim ama napayım sesini duymadan da yapamıyorum işte :26:
doğru sende haklısın ama napcan az kaldı..
bugün benim eşimde aradı birileri gelcek onlarada 5de hergün koşkoş bi hal oldular adamceğiz yorgunluktan konuşamıyor belli sesinden çığlık atasım haykırasımm varr hee canına okudular kuzucuklarımızın
cnm çok sevindim yüzünün gülmesinee
Üzülüyordum senin öle yazdılarını görünce..Buarada bende seni ekledim..
bende manisalıyım canııım!!ama eskişehirde yaşıyorum şuan.. bütün herkes akrabalar falan herkes manisada..eşim ankarada asker:98:[/QUOTE
benimde akrabalarım hep manisada salihlide..oo sen askerinle yakınmışsın canım hızlı trenle git gell ne güzell yaa..bende ankaradayım bu aradaa
we sabah sekizdee gidioo akşam 7 de dönüorum oley oley oley :))
we sabah sekizdee gidioo akşam 7 de dönüorum oley oley oley :))
off yaa ben aşkımı çok özlediiiiiiimmmmmesajlaşmayı,sabahlara kadar konuşmayı en önemlisi de onu özledim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?