GÜNAYDIN KIZLAAAAARRRR... bu saatte ayaktayım çünkü annemler ve kaynanamlar aşkımın yanına gidecekler. birazdan çıkarlar. ben yine gidemiyorum. olsun bu defa hiç üzülmüyorum çünkü bu hafta beni çok sinir etti :95: hiç gidip göresim yok. telefonumu da kapatıyorum 1 hafta sesimi duymasın da aklı başına gelsinhamilelikten mi anlamadım çok alınganım bu aralar. çekip gidesim var artık yalan dünyadan... ay fazla mı abarttım :86:
GÜNAYDIN KIZLAAAAARRRR... bu saatte ayaktayım çünkü annemler ve kaynanamlar aşkımın yanına gidecekler. birazdan çıkarlar. ben yine gidemiyorum. olsun bu defa hiç üzülmüyorum çünkü bu hafta beni çok sinir etti :95: hiç gidip göresim yok. telefonumu da kapatıyorum 1 hafta sesimi duymasın da aklı başına gelsinhamilelikten mi anlamadım çok alınganım bu aralar. çekip gidesim var artık yalan dünyadan... ay fazla mı abarttım :86:
aşkım birazdan nete girecek. o kadar sinirime rağmen görmek istiyorum onu. çok mu özledim ne
kolay gelsin o zaman
hepinize günaydın kızlaaarr :)
afrasyab hormonlar bu ara bir acayip oldukları için:) bencede hamileliktendir canım geçer bu ara ne olursa düşünmemeye çalış sen üzme kendini:)...
kesin hamileliktendir. bi sinirliyim bi keyifliyimhayırdır canım sen napıyon bu saatte topikte. askerini mi bekliyon benim gibi :98:
hyr tatlım. sadece yazayım dedim, muhabbet olsun diye
nasılsın iyimisin şimdi?
sağol canım iyiym şimdi. aşkım msj attı bütün sinirim geçtisenin askerin nerde canım?
evde şuan beni askerim.
(yani asker değil)
anlamadım canım ya... izinli olduğu için mi evde yoksa henüz asker falan değil mi?
henüz asker değil o.
umarım kısa dönem yapar. uzun dönemse Allah sabır versin.
tşk ederim.
kendisi öğretmen olduğu için kısa döenm yaparım diyor ama
aşkımla konuştum nette. çıktı şimdi bizimkilerin yanına gitti. offf offf en çok seven ben ama en uzak olan yine ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?