2 saat konuştuk msnde bebeğimleeçok iyi geldi
çok özlüyorum ben onuama gördüm en azından böyle buna da şükür
benim aşkm çıkamadı yaaabende çok özledim sevgilimle konuşmayı 2 haftadır sesini bile duyamadım doğru düzgün
neden çıkamadı kii
tugay komutanı mı ne gelcekmiş te temizlik yapıyolarmış
Esra merhaba seninaskerin Kıbrıs'ta miydi? Bence uzakta olmak iyi benim askerim yannda rahat rahat gorusyoruz diye havaya girdi en iyisi özlemek bence
canım ya seni hamilesin diye mi götürmüyolar?
evet hamileyim diye götürmüyorlar. kaynanam çok pimpirikli. torunlarına çok düşkün. annemlere giderken metrobüse bindim biraz midem bulandı dedim. demez olaydım. anneciğime gidene kadar yok dikkat et yok şunu yapma yok bunu yapma. sağolsun ilgileniyor ama korkutuyor bu seferde. aşkım sabah aradı nolur sen de gel diye. ama kaynanam yok yolda araba sallanıyor bişey olur falan diye söylendi yine. offf yaaa...
evet canım kıbrısta..özlemek bi yandan iyi şu anda çok özledi ve konuşmaları falan daha farklı daha güzel ama bu ayrılık ta çok fazla oldu ya yeter :26: sen nerdesin,senin askerin nerde??
evet hamileyim diye götürmüyorlar. kaynanam çok pimpirikli. torunlarına çok düşkün. annemlere giderken metrobüse bindim biraz midem bulandı dedim. demez olaydım. anneciğime gidene kadar yok dikkat et yok şunu yapma yok bunu yapma. sağolsun ilgileniyor ama korkutuyor bu seferde. aşkım sabah aradı nolur sen de gel diye. ama kaynanam yok yolda araba sallanıyor bişey olur falan diye söylendi yine. offf yaaa...
yok artık canım ya abartmışlar.. oldu olacak karantinaya alsınlar
selam kızlar nasılsınızz bakalımm???? ben çok heyecanlıyımm yarın 77 gün sonra kameradan da olsa ilk defa aşkımı görücem çookk mutluyummm
Ne mutlu sana canım çok sevindim adına=)
Tadını çıkarmaya bak derim..Ben ses kaydı yapmıştım mesela, hala dinliyorum iyi geliyor
Tavsiye edilir
iyi fikir valla canım:) yarın ağlamaktan konuşabilirmiyim bilmiyorum inşallah kendimi tutabilirim 77 gün görmedimm daha 50 gün göremicem off çok sıkıldımm artıkkbitsin artıkk hepimiz kavuşalım sevdiceklerimizeeeee
Ağlamamaya çalış desemde bunun mümkün olmayacağını biliyorum tatlım ama sen yinede zorla kendini espri yap, komik şşeyler anlat sevdiğinin gülmesini sağla=) Çünkü o anlar daha bi unutulmaz oluyor ve kısa bi sürede olsa askerliği unutturabilmenin tadı bi başka oluyor=)=)
doğru tatlım çok haklısınn.. bizle de gülemeyeceklerse kimle gülecekler dimi ama canım
ühüü kaç gündür bu günü beklioooduum iştee bitti döndüüm bile ewimeee(( ooof yaa neyseeem 52 güncüüğüm kaldııı
ühüü kaç gündür bu günü beklioooduum iştee bitti döndüüm bile ewimeee(( ooof yaa neyseeem 52 güncüüğüm kaldııı
Haftaya bugün bende aynı şeyleri hissediyor olucam ya=( Düşündükçe hevesim kaçıyor=(=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?