337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Esra merhaba seninaskerin Kıbrıs'ta miydi? Bence uzakta olmak iyi benim askerim yannda rahat rahat gorusyoruz diye havaya girdi en iyisi özlemek bence

evet canım kıbrısta..özlemek bi yandan iyi şu anda çok özledi ve konuşmaları falan daha farklı daha güzel ama bu ayrılık ta çok fazla oldu ya yeter :26: sen nerdesin,senin askerin nerde??

Son düzenleme:
canım ya seni hamilesin diye mi götürmüyolar?

evet hamileyim diye götürmüyorlar. kaynanam çok pimpirikli. torunlarına çok düşkün. annemlere giderken metrobüse bindim biraz midem bulandı dedim. demez olaydım. anneciğime gidene kadar yok dikkat et yok şunu yapma yok bunu yapma. sağolsun ilgileniyor ama korkutuyor bu seferde. aşkım sabah aradı nolur sen de gel diye. ama kaynanam yok yolda araba sallanıyor bişey olur falan diye söylendi yine. offf yaaa...

bişey olmaz heralde o kadardan yaa yazık sanada sende özledin sonuçta çok uzak da değildi hatırladığım kadarıyla??

evet canım kıbrısta..özlemek bi yandan iyi şu anda çok özledi ve konuşmaları falan daha farklı daha güzel ama bu ayrılık ta çok fazla oldu ya yeter :26: sen nerdesin,senin askerin nerde??

Aramizda sadece 3 saatlik mesafe var. Ilk 3 ay hic goruseledik denetimlerden. O zaman cok iyiydi surekli ilgileniyordu ozluyordu. Gorustukten sonra tabiki o ilgisi azaldi. Az zaman kaldi diye de rehavete kapildi. Gitme plani yaparken Ben beyfendi arkadaslarina soz vermis. Bir daha da aramam arkadaslariyla gecirecegi zamandan calmam. Cok sinirlendim

yok artık canım ya abartmışlar.. oldu olacak karantinaya alsınlar

yok artık canım ya abartmışlar.. oldu olacak karantinaya alsınlar

ewet yaa,hemde nasıl abartmak,ne artık canım bu,ben direksiyon hocalığıda yapıyorum sürücü kursunda emire hamilyken özellikle her gün derse gidiyodum yaaa,acemilere ders veriyodum bişicik olmaz sanki nolcak yaaaa

selam kızlar nasılsınızz bakalımm???? ben çok heyecanlıyımm yarın 77 gün sonra kameradan da olsa ilk defa aşkımı görücem çookk mutluyummm

selam kızlar nasılsınızz bakalımm???? ben çok heyecanlıyımm yarın 77 gün sonra kameradan da olsa ilk defa aşkımı görücem çookk mutluyummm

Ne mutlu sana canım çok sevindim adına=)
Tadını çıkarmaya bak derim..Ben ses kaydı yapmıştım mesela, hala dinliyorum iyi geliyor
Tavsiye edilir

Son düzenleme:
Ne mutlu sana canım çok sevindim adına=)
Tadını çıkarmaya bak derim..Ben ses kaydı yapmıştım mesela, hala dinliyorum iyi geliyor
Tavsiye edilir

iyi fikir valla canım:) yarın ağlamaktan konuşabilirmiyim bilmiyorum inşallah kendimi tutabilirim 77 gün görmedimm daha 50 gün göremicem off çok sıkıldımm artıkk bitsin artıkk hepimiz kavuşalım sevdiceklerimizeeeee

Ağlamamaya çalış desemde bunun mümkün olmayacağını biliyorum tatlım ama sen yinede zorla kendini espri yap, komik şşeyler anlat sevdiğinin gülmesini sağla=) Çünkü o anlar daha bi unutulmaz oluyor ve kısa bi sürede olsa askerliği unutturabilmenin tadı bi başka oluyor=)=)

doğru tatlım çok haklısınn.. bizle de gülemeyeceklerse kimle gülecekler dimi ama canım

ühüü kaç gündür bu günü beklioooduum iştee bitti döndüüm bile ewimeee (( ooof yaa neyseeem 52 güncüüğüm kaldııı

ühüü kaç gündür bu günü beklioooduum iştee bitti döndüüm bile ewimeee (( ooof yaa neyseeem 52 güncüüğüm kaldııı

üzülme canımm ya bak ne güzel en azından gidip görmüşsün sarılmışsın sevdiceğine ben daha hiç görmedimm gelene kadar da göremicemm=( bizim gibileri düşünüp teselli et kendini =)) sıkma canını hem az kaldıı bakk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…