337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Şafak 50 .............. çok sade şafak attırmışınız bu gece yafs

açılllllllll topic açılllllllllllllllllll,uyanın lem gece kuşları,gerçi dün gece öle bi şafak attırmaca bi bişi de olmamış doğru düzgünheeyyyyyyyyy 337 kısa dönem askeri bekleyenler size diorummne oluyooootopiği boşlamalar falan,aşkolsunnnese hadi bakalım izin verdim size pazar bugün uyuyup dinlenin bi güzel azıcık ta benim yerime uyuyun emi

off yaa off aşkımla görüşüyorduk netten bağlantı koptu
sinir oluyorum yaa 20 yıl geriden gelinmez ki? böyle saçma bi internet ağı olur mu bu devirde?
herkes yüklendiğinde tak kopuyor

off yaa off aşkımla görüşüyorduk netten bağlantı koptu
sinir oluyorum yaa 20 yıl geriden gelinmez ki? böyle saçma bi internet ağı olur mu bu devirde?
herkes yüklendiğinde tak kopuyor

aynı dertten müzdaripiz şekercim,ne zaman görüntülü konuşmaya kalksak mutlaka bişi oluyo,sorada gelsin kavgalar,öffff,nese az kaldı kuzucumm az kaldı,bizim daha çok ama sizin hakkatten az kaldıı yaa offf bi bitseydi bi gelselerdi sağ salimdaha dün gibi bi yüzden aşağıya düşşek dediğimiz günlerr,sabır buda bitcekkk kalmadı bişi sora nete bağlantı felan gerek kalmıcak direk bağlanıcaz eşlerimizeeeeeeeee:78:

günaydınnnlarrr herkese keyifli pazarlar kızlar :82:
pazar günü işte olmanın verdiği üzüntüyle güne başladım :76:

günaydınnnlarrr herkese keyifli pazarlar kızlar :82:
pazar günü işte olmanın verdiği üzüntüyle güne başladım :76:

allam allam yanlız olmadığımı bilmek çok ii geldi budıkım,bende çalışıyom biliyosun,hemde nerdeyse 7/24

allam allam yanlız olmadığımı bilmek çok ii geldi budıkım,bende çalışıyom biliyosun,hemde nerdeyse 7/24

ay bende görünce sevindim valla
bu pazar nasıl geçicek bilmiyorumibşde sevgilileriyle dolaşanları görünce sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…