haftada 1 cm uzatıoumuş,hangisini deneyeceksin canım bnde bi saç uzatma yöntemi uyguluyorum ve işe yarıyor
aa sinemakili olanmı bende yapmıştım işe yarıo gerçekten biliomusun?
aa sinemakili olanmı bende yapmıştım işe yarıo gerçekten biliomusun?
bende onu yapıorum yasemincim gerçekten işe yarıo ne güzel
haftada 1 cm uzatıoumuş,
sinameki+bemiks+TATLI badem yağı 8 kür yapılıomuş,forumda yapanlar foto koymuşlar gayet uzun olan var yani..
haftada 1 gün yapıyosun galiba dimi,kaç saat bekletiosun sen? diğer tarafta 4-5 saat diyo?yelizcim ben kasım aralıkta yaptım çok güzel uzadı saçlarım sonra ara verdim 1 ay ozakta yapmadım o aradada kestirdim biraz saçımı sonra şubatta tekrar başladım hala devam ediorum her hafta yapıorum gerçekten işe yarıo ama o bemiks ampulün kokusu çok itici gelio bana yani artık tahammül edemeyecek kadar kötüleşti
evet evet ondan yavru:) ya ben saçım uzunda,daha çok uzunm olsun istiyorum 8 hafta yapınca 8cm gayet yeterli olur yani:) sen yaptınmı daha önce oldumu yani harbi harbi:)
haftada 1 gün yapıyosun galiba dimi,kaç saat bekletiosun sen? diğer tarafta 4-5 saat diyo?
iyi ya sen yaptıysan doğprudur o zaman.. sarımsagıda biliorum o da saçı gürleştiriyomuş galiba. dimievet cnmcım hakkatten haftada 1cm uzadı saçım boyalı olduğu için dipten anlaşılıo..
Ama bemiksin kokusu kalıo biras saçlarda.
Bide şampuanın içine sarımsak rendele oda çok işe yarıo cnm..
haftada 1 gün yapıyosun galiba dimi,kaç saat bekletiosun sen? diğer tarafta 4-5 saat diyo?
hımmmm etki farkı vardır belki,6 saat diyen bile var ya... tamamdır yapcam ben bunu:)haftada 1 kez yapıorumda 4-5 saat mümkün değil ben tam 2 saat bekletiyorum o yeterli oluo daha çok beklerse etki daha fazla olurmu bilmiyorum ama o kadara gerek yok 1,5-2 saat yeterli canım
o zaman 5 saat yaparım bende:) evet o forumda bepanten de vardı... ama bu üçlü iyi gibi görünüo.evet 5 saat tutuom ben cnm..Bende 2 kere yaptım bayağı işe yarıo.ama dediğim gibi bemiks kokusu kalıo biras..
Benim bankada doktorda böle bişi veriodu bemik evigen bepanten üçlüsü..
Bu fforumdakiler otta eklemiş.Bende o forumdan görmüştüm..
a.slm hoşgeldinnselam arkadaşlar nasılsınz bakalım
o zaman 5 saat yaparım bende:) evet o forumda bepanten de vardı... ama bu üçlü iyi gibi görünüo.
selam arkadaşlar nasılsınz bakalım
işte süre uzun olunca ben sıkılıom ama böle şeylerden,1 yaparım yaparım 3 yaparım... baktım uzamıo bırakırım,huyumu biliorum yani:) ama bu kez bıkmadan denerim heralde:)
evet bu daha ii cnm sinemakili olan diğeri sadece bakım amaçlı..
Hadi bakalım rapunzel olcez yakında
hımmmm etki farkı vardır belki,6 saat diyen bile var ya... tamamdır yapcam ben bunu:)
öncesi sonrası fotoları koyarım,heheyap bakalım sonrada gelişmelerden haberdar et bizi
işte süre uzun olunca ben sıkılıom ama böle şeylerden,1 yaparım yaparım 3 yaparım... baktım uzamıo bırakırım,huyumu biliorum yani:) ama bu kez bıkmadan denerim heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?