337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar nasılsınız bayadır giremedim benim askerim 18inde çıkçak yaaa çok şanslısınız siz yakın olduğu için yol izni vermiyorlar.Bu arada ben rengarenk uçan balonlar alıp birliğin önüne gitmeyi planlıyordum çıkacağı gün için ama sen gelme ya ben ooh bitti diyip gelmek istiyorum diyo,bende gitmek çıktığı an sarılmak istiyorum siz neler düşünüryosunuz çıkacağı gün için??

gitme şansın varsa hiç dinleme onu git bence, çıktığı anda atlarsın boynuna, sarılırsın sıkı sıkı bi daha da bırakmazsın hiç..
ben ne gidebiliyorum ne görebiliyorum

wakeupcall'a katılıyorum gitme ihtimalin varsa kesinlikle git arkadaşım... atla boynuna

gidemeseydim napardım bilmiyorum 2 haftada bi' yanındayım çarşıları da kitlendi ama oraya gidip yanında olmakta yetiyor,senin çok zormuş ne zaman görüştünüz en son?geldiği gün ne yapmayı planlıyorsun var mı bi' sürprizin??:)bu arada az kaldı dii miii:)

Yüzde 70 ibitti sayılır ya zaten bundan sonrası bize biras daha zor gelcek havalar güzelleşio herkes cıvıl cıvıl biz boynu bükük kalıcaz ama askerlerimiz soğukta nöbet tutmayacak,üşümeyecekler bizde mutlu olcaz onlar rahat diye.Evt azaldıkça günler sanki daha bi uzun gelio ama yolun büyük bi kısmını yürüdük,o ilk gittikleri günlerdeki sıkıntılarımız azalıoo:)

bana sordun herhalde canım üstüme alınıyorum
bi kere gittim yanına 20 şubatta doğum gününde, nisan ortası gibi yine gitmeyi planlıyorum.
geldiği gün benim yanıma gelmeyeceği için bi planım yok, ailesiyle hasret gidersin haftalarca, beni görmese de olur.. bak yazdıkça sinirleniyorum ben susayım en iyisi

Ailesi başka şehirde mi oturuyor canım? ilk geldiği gün olamasa da yanında Bir iki gün ailesiyle olur sonra görüşürsünüz ya öyle düşünme.dÖRT gözle onları bekliyoruz döndüklerinde mutlu olmalarını isteriz tabi ama bize de vakit ayırmaları lazım günün her dakikası bizim akıllarımızda çünkü onlar...

canım insan böyle tarihlerle konuşunca sanki bitmiş hemen gelecekmiş gibi hissediyor değil mi?:)
belki de son zamanlarda günler geçmiyor dememizin sebebi budur :)

evet canım yaa bi an içim kıpır kıpır oldu ama sonra dedim daha 47 gün var

sen şanslı olanlardanmışsın canım..biz 4 aydır görmüyoruz ama dayanmak zorundayız ne kadar zor da olsa

kendisi de başka şehirde oturuyor canım, ailesiyle yani..1-2 gün sonra gelmicek, haziranda gelicekmiş beyfendii. amaan ne zaman gelirse gelsin napim.bir gün elbet kavuşucaz bizde bakalım

sen şanslı olanlardanmışsın canım..biz 4 aydır görmüyoruz ama dayanmak zorundayız ne kadar zor da olsa

Evet hergün şükrediyorum halime gidebiliyorum görebiliyorum gene de o kadar uzun süre ayrı değiliz diye ama bende de şöyle bi sıkıntı var,kavuşup tekrar tekrar ayrılmak,yine ayrılığı yaşamak..onu orda çaresiz bırakmak,gercekten çok kimsesiz kalıyolar ya askeriye ortamı baya bi moral bozucu ben sık gidip görebildiğim için biraz da olsa anladım.Bunun için kızlar lütfen sıkmayın onları zor ya baya bi zor içlerinde bulundukları durum.Biz de ne kadar sürekli onları düşünsek onlarsız hiç bir şey yapmasakta onlar izinsiz istedikleri yöne doğru yürüyemiyorlar bile...Hep aynı kıyafet üstlerinde,tatsız tuzsuz yemekler,doğru düzgün doyuramıyolar karınlarını,hep bi tedirginlik var üstlerinde..anlayışlı olalım.

kendisi de başka şehirde oturuyor canım, ailesiyle yani..1-2 gün sonra gelmicek, haziranda gelicekmiş beyfendii. amaan ne zaman gelirse gelsin napim.bir gün elbet kavuşucaz bizde bakalım

olSUN İSTEDİĞİNİZ gibi rahat internette falan görüşürsünüz çok baskı yapma zaten o da dayanamaz gelir bence.simdi ailesinin tepkisini bilmediği için öyle geliyodur ailesine 1 2 günde doyar da sana doyamaz:) o yüzden şimdiden bozma moralini sağ salim bi gelsin de sonra zaten duramaz o da koşar gelir:)

evet çok doğru sürekli emir altındalar..bugün aşkmla konuşuyoruz da o kadar alışmışız ki emirlere diyo..bişey alırken sıraya giriyoruz ya sağa dönüyorum sonra sola dönmek için biri sola dön desin diye bekliyorum sanki diyo..anlatırken güldük çok ama aslında çok can sıkıcı bi durum napalım az kaldı kurtulcaklar inşallah..keşke elimizden bişey gelse..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…