aşkm aradııı biletini almışlar 16 mayıs'a
tatlım benimki 15 mayısta çıkıyor
daha önce sordum ama unuttum yaşlılık işte :)
yol 2 gün müydü ki askerinin?
kızlar nasılsınız bayadır giremedim benim askerim 18inde çıkçak yaaa çok şanslısınız siz yakın olduğu için yol izni vermiyorlar.Bu arada ben rengarenk uçan balonlar alıp birliğin önüne gitmeyi planlıyordum çıkacağı gün için ama sen gelme ya ben ooh bitti diyip gelmek istiyorum diyo,bende gitmek çıktığı an sarılmak istiyorum siz neler düşünüryosunuz çıkacağı gün için??
kızlar nasılsınız bayadır giremedim benim askerim 18inde çıkçak yaaa çok şanslısınız siz yakın olduğu için yol izni vermiyorlar.Bu arada ben rengarenk uçan balonlar alıp birliğin önüne gitmeyi planlıyordum çıkacağı gün için ama sen gelme ya ben ooh bitti diyip gelmek istiyorum diyo,bende gitmek çıktığı an sarılmak istiyorum siz neler düşünüryosunuz çıkacağı gün için??
:)) evet canım 2 gün
gidemeseydim napardım bilmiyorum 2 haftada bi' yanındayım çarşıları da kitlendi ama oraya gidip yanında olmakta yetiyor,senin çok zormuş ne zaman görüştünüz en son?geldiği gün ne yapmayı planlıyorsun var mı bi' sürprizin??:)bu arada az kaldı dii miii:)
canım insan böyle tarihlerle konuşunca sanki bitmiş hemen gelecekmiş gibi hissediyor değil mi?:)
belki de son zamanlarda günler geçmiyor dememizin sebebi budur :)
gidemeseydim napardım bilmiyorum 2 haftada bi' yanındayım çarşıları da kitlendi ama oraya gidip yanında olmakta yetiyor,senin çok zormuş ne zaman görüştünüz en son?geldiği gün ne yapmayı planlıyorsun var mı bi' sürprizin??:)bu arada az kaldı dii miii:)
Ailesi başka şehirde mi oturuyor canım? ilk geldiği gün olamasa da yanında Bir iki gün ailesiyle olur sonra görüşürsünüz ya öyle düşünme.dÖRT gözle onları bekliyoruz döndüklerinde mutlu olmalarını isteriz tabi ama bize de vakit ayırmaları lazım günün her dakikası bizim akıllarımızda çünkü onlar...
sen şanslı olanlardanmışsın canım..biz 4 aydır görmüyoruz ama dayanmak zorundayız ne kadar zor da olsa
kendisi de başka şehirde oturuyor canım, ailesiyle yani..1-2 gün sonra gelmicek, haziranda gelicekmiş beyfendii. amaan ne zaman gelirse gelsin napim.bir gün elbet kavuşucaz bizde bakalım
Evet hergün şükrediyorum halime gidebiliyorum görebiliyorum gene de o kadar uzun süre ayrı değiliz diye ama bende de şöyle bi sıkıntı var,kavuşup tekrar tekrar ayrılmak,yine ayrılığı yaşamak..onu orda çaresiz bırakmak,gercekten çok kimsesiz kalıyolar ya askeriye ortamı baya bi moral bozucu ben sık gidip görebildiğim için biraz da olsa anladım.Bunun için kızlar lütfen sıkmayın onları zor ya baya bi zor içlerinde bulundukları durum.Biz de ne kadar sürekli onları düşünsek onlarsız hiç bir şey yapmasakta onlar izinsiz istedikleri yöne doğru yürüyemiyorlar bile...Hep aynı kıyafet üstlerinde,tatsız tuzsuz yemekler,doğru düzgün doyuramıyolar karınlarını,hep bi tedirginlik var üstlerinde..anlayışlı olalım.
kendisi de başka şehirde oturuyor canım, ailesiyle yani..1-2 gün sonra gelmicek, haziranda gelicekmiş beyfendii. amaan ne zaman gelirse gelsin napim.bir gün elbet kavuşucaz bizde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?