o nedemEKse :))))))) hohohohofvarefede3rfefregfrtdgftgfgvfdgsfd
canım daha yeni görüyorum yazdıklarını..hafta sonu eşimle birlikteydik..bizimkiler manisa merkezde..çok şükür her hafta sonu görüyorum eşimi..hızlı tren bizim için yapılmış sanki..uçarak gidiyorum yanına
çok şanslısın valaa ne güzel git gör doya doyaa hızlı trende size yaramış süpeeer
celal bayar ünide okumuştum bende
çok sıkıldık biz ikimizde bunalımın eşiğindeyiz, zaman geçmiyor sanki, biri bizi kurtarsın
şafak 48 Muğla off gözümde büyüyo iyice
zamaaan durdu sankiii beklerken seniiii
beeen birteek sevgiye bağladımm kendimii
çook özledikk bu aralar daha da zor geçiyoor telefonla konuşmakta yetmiyor ama inşalahh bugünleride atlatıcaz az kaldııı !!!!
ne güzelmiş sözlerr
günler uzadı, havalar ısındı, tek eksik var işte
şu mart da bitmedi gitti
kıslar çok hastayım ve grip olmuşum ölüyorum iki gündür gecede aşkımla konusyorum küsmesin die hafta sonuda sınav varya o kdr kötüyüm napcm bşlmiyorum kafam tutmuyo zor takip ediyorum arada bakıyorum sizleredeee
gripinden gidiyorsunu dinliyorum
nurettin rençber ağlama yar çok güzel dinlyin
çok sıkıldık biz ikimizde bunalımın eşiğindeyiz, zaman geçmiyor sanki, biri bizi kurtarsın
canımm geçmiş olsun bol bol yat dinlen, ilaç iç, meyve ye, arada ders çalış
yaparsın sen stres yapma
kıslar çok hastayım ve grip olmuşum ölüyorum iki gündür gecede aşkımla konusyorum küsmesin die hafta sonuda sınav varya o kdr kötüyüm napcm bşlmiyorum kafam tutmuyo zor takip ediyorum arada bakıyorum sizleredeee
gripinden gidiyorsunu dinliyorum
nurettin rençber ağlama yar çok güzel dinlyin
hadi kızlar bu sıralar en çok dinlediğimiz şarkıları paylaşalımm...
ne de olsa aynı duyguları paylaşıyoruzz..dinlediğimiz şarkıları da yazalım ne dersiniz ??
gerçi böyle bi topik açmışlar ama ben sizin neler dinlediğinizi de merak ettim şimdi :))
YouTube - Kenan Doğulu- En Kıymetlim
YouTube - Rafet El Roman - Omrumun Sahibi - 2008 Bir Roman Gibi YENI
ben bu şarkıları dinliyorum bu aralar..çok güzel sesim varmış gibi bi de aşkıma söylüyorumm istek bile yapıyo artık aştım kendimiii
geçmiş olsun cnm tylolhot yap sıcak sıcak iç bide threaflu ilaç çok ii gelir bunların yanınada vitamin supradyn alman lazımm..bunlar ii gelir sana
topiğimize hoşgeldiiiinn..burda günler daha kolay geçiyoor her zaman bekleriiiz :79:
senin askerin nerede ?? şafagınız aynı mı bizimle
hadi kızlar bu sıralar en çok dinlediğimiz şarkıları paylaşalımm...
ne de olsa aynı duyguları paylaşıyoruzz..dinlediğimiz şarkıları da yazalım ne dersiniz ??
gerçi böyle bi topik açmışlar ama ben sizin neler dinlediğinizi de merak ettim şimdi :))
YouTube - Kenan Doğulu- En Kıymetlim
YouTube - Rafet El Roman - Omrumun Sahibi - 2008 Bir Roman Gibi YENI
ben bu şarkıları dinliyorum bu aralar..çok güzel sesim varmış gibi bi de aşkıma söylüyorumm istek bile yapıyo artık aştım kendimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?