337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

çok sıkıldık biz ikimizde bunalımın eşiğindeyiz, zaman geçmiyor sanki, biri bizi kurtarsın

çok sıkıldık biz ikimizde bunalımın eşiğindeyiz, zaman geçmiyor sanki, biri bizi kurtarsın

zamaaan durdu sankiii beklerken seniiii
beeen birteek sevgiye bağladımm kendimii

çook özledikk bu aralar daha da zor geçiyoor telefonla konuşmakta yetmiyor ama inşalahh bugünleride atlatıcaz az kaldııı !!!!

zamaaan durdu sankiii beklerken seniiii
beeen birteek sevgiye bağladımm kendimii

çook özledikk bu aralar daha da zor geçiyoor telefonla konuşmakta yetmiyor ama inşalahh bugünleride atlatıcaz az kaldııı !!!!

ne güzelmiş sözlerr

günler uzadı, havalar ısındı, tek eksik var işte
şu mart da bitmedi gitti

hadi kızlar bu sıralar en çok dinlediğimiz şarkıları paylaşalımm...
ne de olsa aynı duyguları paylaşıyoruzz..dinlediğimiz şarkıları da yazalım ne dersiniz ??
gerçi böyle bi topik açmışlar ama ben sizin neler dinlediğinizi de merak ettim şimdi :))

YouTube - Kenan Doğulu- En Kıymetlim

YouTube - Rafet El Roman - Omrumun Sahibi - 2008 Bir Roman Gibi YENI

ben bu şarkıları dinliyorum bu aralar..çok güzel sesim varmış gibi bi de aşkıma söylüyorumm istek bile yapıyo artık aştım kendimiii

ayy ben de dinliyorum kenan doğulu- en kıymetlimi

bi de sıladan oluruna bırak

bi de sertab erener-bi çaresi bulunur[video=dailymotion;xdl81h]http://www.dailymotion.com/video/xdl81h_sertab-erenerbir-caresi-bulunur-201_music[/video]

Son düzenleme:
kıslar çok hastayım ve grip olmuşum ölüyorum iki gündür gecede aşkımla konusyorum küsmesin die hafta sonuda sınav varya o kdr kötüyüm napcm bşlmiyorum kafam tutmuyo zor takip ediyorum arada bakıyorum sizleredeee

gripinden gidiyorsunu dinliyorum
nurettin rençber ağlama yar çok güzel dinlyin

canımm geçmiş olsun bol bol yat dinlen, ilaç iç, meyve ye, arada ders çalış
yaparsın sen stres yapma

canımm geçmiş olsun bol bol yat dinlen, ilaç iç, meyve ye, arada ders çalış
yaparsın sen stres yapma

tşk cnm ya işteyim ya evde olsam burda kafayı koyuyorum kalk yat kötüyüm sıcak şeyler içiyorumm sürekliii

geçmiş olsun cnm tylolhot yap sıcak sıcak iç bide threaflu ilaç çok ii gelir bunların yanınada vitamin supradyn alman lazımm..bunlar ii gelir sana

benim şarkılarda bunlar
YouTube - Nilüfer & Teoman - Sensiz Olmaz / 2011 / Yepyeni Albüm
YouTube - Nilüfer & Hayko Cepkin - Aşk Kitabı 2011 | YENİ ALBÜM 2011 | Nilüfer 2011
YouTube - Sebnem ferah---hoscakal

geçmiş olsun cnm tylolhot yap sıcak sıcak iç bide threaflu ilaç çok ii gelir bunların yanınada vitamin supradyn alman lazımm..bunlar ii gelir sana

dün gece içtim misafir geldi, kafamı kaldıramadım hizmet et filan sonra yattım uyumuşum benmki aramış duymamışım nie duymuyısun diyo telefon başucumda çalıyo duymamışım ilaç uyttu neyse gece 1,5 2,30 sürekli aradı konustum hastayım ama napım oda orda sıkılmış kafam bi milyon zaten yat sen uyu biliyorum dedi hastasın yattım ilaç da uyumayınca iyi olmuyo yaniii akşam bidaha içecem

daisybeti canım yaaa bu en kıymetlim şarkısı aşkımla bizim şarkımıııızzz :)
ayyy nasıl dinleyesim geldi:)dur açiimde bi dinliim şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…