olSUN İSTEDİĞİNİZ gibi rahat internette falan görüşürsünüz çok baskı yapma zaten o da dayanamaz gelir bence.simdi ailesinin tepkisini bilmediği için öyle geliyodur ailesine 1 2 günde doyar da sana doyamaz:) o yüzden şimdiden bozma moralini sağ salim bi gelsin de sonra zaten duramaz o da koşar gelir:)
yağmurluk almıştım ben böyle giysi olmasın istiyorum aksesuarda değil biraz değişik bişi olsun mutlaka vardır böyle birşey ama ne?her zaman yanında olabilecek baktıkça anında aklına geleceğim birşeytelefon değil ama
şafak 48 muğla
nurselll aç kapıyı biz geldiiiiiiik
tşk cnm ya işteyim ya evde olsam burda kafayı koyuyorum kalk yat kötüyüm sıcak şeyler içiyorumm sürekliii
gitme şansın varsa hiç dinleme onu git bence, çıktığı anda atlarsın boynuna, sarılırsın sıkı sıkı bi daha da bırakmazsın hiç..
ben ne gidebiliyorum ne görebiliyorum
tatlım çok geçmiş olsun çok aşırı sıck yada soğuk içme eğer boğazın kötüyse daha beter olur,ılık şeyler iç bol sıvı all,hiç bişi bulmadın su iç
teşekkür ederim cnm ya işte böle bian oldu senin oğlan nasıl iyimi ateşi çıktı filan diyodunn
selam kızlar bugün burası bomboş :26:
çok canım sıkkın ya sevgilim 3 gün sonra gidiyo yine başlıyo stresli günler
bööf ebruliii seni en iyi ben anlarım bak benimki gitti 15 gün oldu bugün((
biliyorum canım ya zaten seninki giderken bende düşünmüştüm senin gibi kötü hissedicem diye yazmıştım hattaçok daha zor olucak alışmak en baştan göndermek gibi
olsuun bak seninki gidene kadar 45 kalmış olcaak öyle düşün rahatlaa...we bi ay gördün o warrr...ee sewgilin iileştiyse problem yook...bizimki hala kötüüü meselaa...
zaten tek tesellim 1 ay beraber olmak ve çok şükür iyileşmiş olması... senin sevgilin nasıl peki şimdi? iyileşmediyse nasıl tutuyolar orda ya
yaa zaten çook saçma anlamadımki 37 dikişi olan adama 28 gün izin weriolar önemsiz şeylere 45 gün ...anlamadım gitti...duruo orda ...danışman yapmışlar kapıda arada ayağaa kalkıo arada oturuo...sözde çook yormuolar...
ben geldiiimm :) nasılsınız bakalım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?