337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Evet canım üstlerindeki kıyafetin fermuarını bile açamıyolar düşün,hep bi sıkıntı var hep bi baskı,korku,tedirginlik...

hadi bakalım inşallah canım, bitsin yeter ki şu askerliği evine gitsin, rahat etsin artık bebeğim
beni sonra görse de olur, bazen kızıyorum, üzülüyorum ama önce onu düşünüyorum napim

selam kızlarr..şafak Atarsa 47 Mardin olur.. bugun yıne çok ozledım aşkımı ısyanlardayız ıkmızde ah ah hepınz gorebılıyosnz ne kdr guzel keşke bende gorebılsem aşkımı gidemiyorum gidemicem de allahım çabuk geçsin şu 47 gun allahtan msjlaşabılp konuşabılyrz hep yoksa hepten dayanılmaz olrdu uf ..

kullanıyosa eğer zippo çakmak al yavrum benim

tşk cnm ya işteyim ya evde olsam burda kafayı koyuyorum kalk yat kötüyüm sıcak şeyler içiyorumm sürekliii

tatlım çok geçmiş olsun çok aşırı sıck yada soğuk içme eğer boğazın kötüyse daha beter olur,ılık şeyler iç bol sıvı all,hiç bişi bulmadın su iç

tatlım çok geçmiş olsun çok aşırı sıck yada soğuk içme eğer boğazın kötüyse daha beter olur,ılık şeyler iç bol sıvı all,hiç bişi bulmadın su iç

teşekkür ederim cnm ya işte böle bian oldu senin oğlan nasıl iyimi ateşi çıktı filan diyodunn

teşekkür ederim cnm ya işte böle bian oldu senin oğlan nasıl iyimi ateşi çıktı filan diyodunn

saol canım daha ii,en azından ateşi çıkmıyo artık kontrol altında sonuçta,serumlara ilaçlara devam iileşiyo,inşallah hafta sonuna çıkar hastaneden((

selam kızlar bugün burası bomboş :26:
çok canım sıkkın ya sevgilim 3 gün sonra gidiyo yine başlıyo stresli günler

kızlar selam.nasılsınız?canım aramadı bugün.içim sıklıyo sesini duymadğımız zaman.daralıyorum sanki

bööf ebruliii seni en iyi ben anlarım bak benimki gitti 15 gün oldu bugün((

biliyorum canım ya zaten seninki giderken bende düşünmüştüm senin gibi kötü hissedicem diye yazmıştım hatta çok daha zor olucak alışmak en baştan göndermek gibi

biliyorum canım ya zaten seninki giderken bende düşünmüştüm senin gibi kötü hissedicem diye yazmıştım hatta çok daha zor olucak alışmak en baştan göndermek gibi

olsuun bak seninki gidene kadar 45 kalmış olcaak öyle düşün rahatlaa...we bi ay gördün o warrr...ee sewgilin iileştiyse problem yook...bizimki hala kötüüü meselaa...

olsuun bak seninki gidene kadar 45 kalmış olcaak öyle düşün rahatlaa...we bi ay gördün o warrr...ee sewgilin iileştiyse problem yook...bizimki hala kötüüü meselaa...

zaten tek tesellim 1 ay beraber olmak ve çok şükür iyileşmiş olması... senin sevgilin nasıl peki şimdi? iyileşmediyse nasıl tutuyolar orda ya

zaten tek tesellim 1 ay beraber olmak ve çok şükür iyileşmiş olması... senin sevgilin nasıl peki şimdi? iyileşmediyse nasıl tutuyolar orda ya

yaa zaten çook saçma anlamadımki 37 dikişi olan adama 28 gün izin weriolar önemsiz şeylere 45 gün ...anlamadım gitti...duruo orda ...danışman yapmışlar kapıda arada ayağaa kalkıo arada oturuo...sözde çook yormuolar...

gerçekten çok saçma işler nasıl neye göre karar veriyolar anlamıyorum yazık ya Allah yardımcısı olsun inşallah

bu aradaa bugün kismeler yook sayılırrr....nedir bu durum topiztekii dökülmeye başlandıı yaprak dökümüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…