begenir begenir merak etme..yaa inşalah çok daha iyi bi işe girersin..sabahları sensiz olmuyor şeker :)
Sevgilimi görmeyeli yüz günü geçtiartık tuhaf tuhaf nedenlerle dahi tartışıyoruz telefonda kızlar ben de çok gerginim burada, o zaten sıkılıyor, yanlış anlaşmalar, kavgalar ...
Çok özledim çoooookkkbu geceden sonra bi onluk daha atmış olacak, şafağım 39 olacak, bitsin artık bitsiiiin...
oo hoşgeldin mervecimm ..haftasonu pek bi güzel geçmişe benziyoor..doping olmuş ne güzel...
canımm maşalah ne güzel bu zamana kadar sabretmişsin..bizde gördük ama senden çokta farklı değiliz merak etmee..çoğu bitti azı kaldı arada gerginlikler yanlış anlaşılmalar bizde de oluyor..günler azaldıkça uzuyor sankii...ama sonlara geldik artık bişey kalmadı...çoğu bitti azı kaldı çok şükür
Hoşbulduk canım..Şimdi gördüm yazdığını
önemli değil cnmm ben genelde sabahları takıldıgım için görmemiş olman dogal :))
katılıyoruum...görüyoruz ewet ama beş saatlik görüşmee daha da kötüye sarıyoorr..yine gerginiz yine gerginiiizz...çook takma kafana geçcek az kaldııı az....
sabah kuşağıı daisybety:)) burda da mı war sabahçılar öğlenciler akşamcılar :)
evet canım ben sabah kuşagındayım genellikle ama bu akşam bi bakıyım kızlar napıyo dedimm..sabah işe gidince hevesli hevesli açıyorum kızlar ne yazmış diye ama bu aralar pek takılmıyosunuzz yapmayın bööylee :))
Son gunlerde cok sessızdı. Bu aksam ıyı konustuk ama=) hep bole olsuuun
:))) aaa ne demekkk daha 41 güün burdayııız ohooo konuş konuş bitmez :)
evet evet bitmesinn kızlaaar :13::13:
neyse kızlar ben kaçıyorum artıkk..sabah erkenciyim malumm :)
şimdiden şafagı attırıyımm ben baaari :))
ya ya ya şa şa şa
şafak oldu kütahyaaa !!!!!
Yalnız değilsin spooke bende sendenim:80:bizimde yarın 5.senemiz doluyoroyy sizlerin yanında ilişkimii pek bi yaşlıı hissettim böhüü5 yıl bitcek nerdeysee çook mu olmuş ne :S
evet evet bitmesinn kızlaaar :13::13:
neyse kızlar ben kaçıyorum artıkk..sabah erkenciyim malumm :)
şimdiden şafagı attırıyımm ben baaari :))
ya ya ya şa şa şa
şafak oldu kütahyaaa !!!!!
Kütahya nerden çıktı ya kırşehire gitmiyomuyuz
Yalnız değilsin spooke bende sendenim:80:bizimde yarın 5.senemiz doluyorHey gidi günler heyy..Ondan uzakta geçireceğim bir yıldönümü olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?