siteye yeni üye oldum lütfen yardımcı olur musunuz yazıyorsanız da ben göremiyorum
mrb arkdaşlar ben de ayın 12 sinde nişanlımı yollayacağım askere... szilere bişey danışmak istiyorum askerleriniz kısa mı yoksa uzun döenm mi yapıyor. ben çok merak ediyorum meslek etkiliyor mu uzun yada kısa olmasını yardımcı olursanız çok sevinirim
canım hoşgeldin..şimdiden allah kavuştursun..bizimkiler kısa dönem ama bölümüne ve mesleğine göre değişiyo tabiki..senin nişanlın ne mezunu?
teşekkür ederim . benim nişanlım eğitim fakültesi mezunu inşallah kısa dönem çıkar
selaaaammm kızlarrr nasılsııınııızzzz ....
ben geldimm
haftaya sevgilimin yanına gidecem diye bi alışverişe çıktım
hediye aldım tontişime.. bi de müstakbel görümceme aldım. e bi de gitmişken kendime aldım
bugün yemekler kötüymüş yiyemedi. giderken bişey yapıp götürsem mi diye düşündüm
ne gider ki taa buralardan, bi fikir verin lütfeeen
nıye kımse yok ama. sıkılıyorum zaten. Bana kımse cevap da vermedı
alama alama
valla her şey gider, börek,puaça,zeytinyağlı sarma...
valla taş götürsen ev yapımı onu bile yer bence..
akmayacak kokmayacak bişeyler yap ama evde kendin yap, götür..
o da afiyetle götürsün
Gözünaydın canım ne mutlu sanaAyy çok heyecanlı ya geçmez günler şimdi senin için
daha once hıcbırını yapmadım zehırlenmesın cocukhepsı sogmus olur pogaca borek falan yapsam.yıne de goturum olsun. Ama once nasıl yapıldıgını ogrenmem lazımm
Sagol canımm ya. Gecmıyor gunler hıc sorma. Cok heyecanlıyımm. Ablasıyla ılk defa tanısıcam bı de o var
Sagol canımm ya. Gecmıyor gunler hıc sorma. Cok heyecanlıyımm. Ablasıyla ılk defa tanısıcam bı de o var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?