337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

mrb arkdaşlar ben de ayın 12 sinde nişanlımı yollayacağım askere... szilere bişey danışmak istiyorum askerleriniz kısa mı yoksa uzun döenm mi yapıyor. ben çok merak ediyorum meslek etkiliyor mu uzun yada kısa olmasını yardımcı olursanız çok sevinirim

siteye yeni üye oldum lütfen yardımcı olur musunuz yazıyorsanız da ben göremiyorum

canım benim öncelikle hoşgeldin,şimdiden allah kavuştursun diyim önce.Bizim askerlerimiz 337. kısa dönem askerler tatlım,sınav sonucunda belli oluyo ama geneli kısa dönem oluyo yani bildiğim kadarıyla,mesela benim eşim sağlık personeli 01 aralıkta gitti samsun sahra sıhhıye ye orda girdi sınva ve orda kaldı on gün sora sınav sonuçları açıklandı ve çanakkale gelibolu 18. mknze piyade tugayına gitti kısa dönem olarak piyade er olarak.seninki ne mezunu ne iş yapar?

önecelikle çok teşekkür ederim benim nişanlım öğretmen o da sınava girdi bekliyoruz 10 unda belli olacak ilk günler zor oluyordur eminim. bir de inşallah kısa dönem çıkar diyorum. ne güxel siz zor günleri epey atlattınız inşllah eşinize sağ salim kavuşursunuz.

canım hoşgeldin..şimdiden allah kavuştursun..bizimkiler kısa dönem ama bölümüne ve mesleğine göre değişiyo tabiki..senin nişanlın ne mezunu?

ben geldimm
haftaya sevgilimin yanına gidecem diye bi alışverişe çıktım
hediye aldım tontişime.. bi de müstakbel görümceme aldım. e bi de gitmişken kendime aldım
bugün yemekler kötüymüş yiyemedi. giderken bişey yapıp götürsem mi diye düşündüm
ne gider ki taa buralardan, bi fikir verin lütfeeen

nıye kımse yok ama. sıkılıyorum zaten. Bana kımse cevap da vermedı

alama alama
valla her şey gider, börek,puaça,zeytinyağlı sarma...
valla taş götürsen ev yapımı onu bile yer bence..
akmayacak kokmayacak bişeyler yap ama evde kendin yap, götür..
o da afiyetle götürsün

daha once hıcbırını yapmadım zehırlenmesın cocuk hepsı sogmus olur pogaca borek falan yapsam.yıne de goturum olsun. Ama once nasıl yapıldıgını ogrenmem lazımm

daha once hıcbırını yapmadım zehırlenmesın cocuk hepsı sogmus olur pogaca borek falan yapsam.yıne de goturum olsun. Ama once nasıl yapıldıgını ogrenmem lazımm

ya soğusa bile o kadar özlemiş oluyorlar ki bayılır..
askerde yediği yemeklerden bin kat iyi olur tatlım, sen yap
ben börek yapmıştım bir de cevizli kurabiye bi yedi bi yedii inanamazsın, nasıl özlemiş, aşkım yaa gelsin de neler neler yapıcam ben ona

kızlaaar nasılsınız bakalım?askerler nasıl?ben haftasonu aşkımın yanındaydım evci çıktı 2 günherkese allahım nasip etsin görmeyi;ayrıca WAKEUPCALL çok sevindim askerine kavuşacağınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…