ya soğusa bile o kadar özlemiş oluyorlar ki bayılır..
askerde yediği yemeklerden bin kat iyi olur tatlım, sen yap
ben börek yapmıştım bir de cevizli kurabiye bi yedi bi yedii inanamazsın, nasıl özlemiş, aşkım yaa gelsin de neler neler yapıcam ben ona
sagol yumıcımm. Oh sen de ıyı vakıt gecırmıssındır 2 gun ne guzell.
Merve sen de gıttın dımı. Nasıl gectıı?
Ben gitmedim canım esat geldi..Hayatımın en güzel iki gününü yaşadım diyebilirim daha başka nasıl anlatılır bilmiyorum..Rüya gibiydi
Ben gitmedim canım esat geldi..Hayatımın en güzel iki gününü yaşadım diyebilirim daha başka nasıl anlatılır bilmiyorum..Rüya gibiydi
sewindiim merweee doping olmuştur sana kaldı şurda 41 güncüük...
Aa evet o gelmıstı. Ruya gıbı oluyor ya cok ayrı bı duygu..
Bide birinci yılımızdı bizim öyle olunca iice unutulmaz oldu=)
Ooo sen maharatmışsın ya.neler neler yapmıssınanneme yaptırım ben en ıyısı.aşkımı kobay olarak kullanmak ıstemıyorum
Ayy daha anlamlı olmus ne guzell=) bız 1.yılımızda bırlıkte olamıcaz sımdıden dusundukce uzuluyorum..
Ayy daha anlamlı olmus ne guzell=) bız 1.yılımızda bırlıkte olamıcaz sımdıden dusundukce uzuluyorum..
oyy sizlerin yanında ilişkimii pek bi yaşlıı hissettim böhüü5 yıl bitcek nerdeysee çook mu olmuş ne :S
e sız artık evlenın spookecum zamanı gelmıss=) sonra sıra bıze de gelsın
di mi di mii bi de hala küçüğüm diyip duruodumüniversiteden başlıınca böle süregeldii...işi olsuun direk olcaak bakalım ama kısmet
Bızımkı de unıversıte bıterken olunca bole olduu=)
Kısmet.. ıs bulsun devamı gelır artık=)
iyi akşamlar kızlaar oo bugün pek bi kalabalıkmış burası :)
wakeupcall sabahları göremiyorum artık seni işten ayrıldınmı yoksa ?? bende geçen hafta giderken kek yapmıştım hala anlatıyor valaa..artık beni mi gaza getirmiyo çalışıyo bilmiyorum ama
yine de sen yap bişeyler çok iyi olur
Ayrıldım canım evet. Yıne ıssızım=(
yapıcam gıderken bakalım begenır mı. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?