ben de geldım kımsecıkler yokmus ya.
Sevgılımle konustuk keyfım yerıme geldı
öff benim hiiç keyfimm yerindee diil...kaçak göçek konuşmalardan da bıktıımrüyamda artık askerlere yakalanıyorum tutuklanıyorum filaan... hep bu konuşurken yakalanma telaşı yüzünden
Evet ya ben de korkuyorum ondan. Hatta yakalandı bıle. hem de komutanın odasında telefonda konusurken. Kalbıme ınıyodu o gün. Neysekı komutan o kadar ıyı kı gulmus napıyosun sen burda demıs o kadar. Bızımkı de yuzsuz hıc napımm komutanım oturuyorum demıs
yook yaa bunun ortam karışık...bi ark nın günlüğünü yakalamış komutan...içini okumuş heep komutanlara küfür filan etmiiiş...sıkıyönetiim waar...ben burdan gerildim yaa...konuşmıcam diyip kapatıom her aradıında..
Eyvah eyvah kufur edene napmıs acaba. sıkıcaz dısımızı bıraz daha cep telefonu kullanmadıgı donemlerı hatırla 2dkcık konusuyoduk bazen o bıle yok. ne gunlerdı ya aradı aramadı.
Ay karısıkmıs cıdden ya. Bı kac gun bole devam eder sonra normale doner ama merak etme.henüz hiçbişi yapmamış ama mahkemeye filan wercem demiş ilk gördüünde...iki gündür böylee orasıı... bi de bu olaylarr 3 kişinin cep tel nunu kaybetmesi gidip kaybldduu die komutanlara şikayetiile başlamış...komutanlarda heryeri ararken günlük çıkmış ortayaa ...oof offf yaniii...tel nu da hala saklamıo salak sewgilimankesörde bu aralar çok sıra oluo dio kimse kokudan cebini kullanamıomuş
Ay karısıkmıs cıdden ya. Bı kac gun bole devam eder sonra normale doner ama merak etme.
bak bızımkının orda bı salak cocuk telefondan sapıklık yapıyomus bı kadına. Kadın gıtmıs savcılıga basvurmus sıkayetcı olmus. Telefonu bulmuslar adam askerde ve telefon kullanıyor. alay bunu ogrenıyor falan. Sonra bı kac gun karısıktı bole sıkı yonetım oldu. Sonra normale dondu.
ewet bence dee dönmelii...dönsüün yaniiayrılmaya kadar karar wericem nerdeysee çook bunaldııım yaa
ben geldiiimm..aşkm aradı sonunda..bitanemi çok yormuşlar hiç boş kalmamış
sesi de çok yorgundu..24ünde tatbikata gidicekler 15 gün kalcaklar..15 gün konuşamıcaz..
nasıl dayanıcaz diip durdu..
bende dayanamadım ağladım telefonda yaa
ewet bence dee dönmelii...dönsüün yaniiayrılmaya kadar karar wericem nerdeysee çook bunaldııım yaa
Of esracım ya. Aradıgına sevındım. Zor olucak emınım. Sımdıden alıstır kendını yoksa cok daha zorlanırsın. Bız varız hem. Uzulme tamam mıı. Az kaldı artık bak, sonra sonsuza kadar senın yanında olucakk. Bu son ayrılıgınız, boyle dusunmeye calıs.
canım bizde öyle kaçak kaçak konuşuyoruzz biri geliyor diyo paat diye kapatıyo ya insanın içi gidiyor acaba noldu diye ??? ama hiç aklına öyle kötü şeyler getirmee...yüzdük yüzdük kuyruguna geldikk..40da bozduk çok şüküür...az kaldı dayanıcaz cnmm
ben geldiiimm..aşkm aradı sonunda..bitanemi çok yormuşlar hiç boş kalmamış
sesi de çok yorgundu..24ünde tatbikata gidicekler 15 gün kalcaklar..15 gün konuşamıcaz..
nasıl dayanıcaz diip durdu..
bende dayanamadım ağladım telefonda yaa
aklımaa kötü bişey getirmek diill...o beni bırakmazz biliorum ama...ben sıkıldıım yrulduum artık....çıkınca da ne olcaını bilmemek ...okul çocuklar istanbul yrduu beniii...düzelsin şu hawalar düzelcem diom ama hawalarda düzelmiokii....
gözünaydın esracımm..ağlıma yazık güzel gözlerinee...bak bizde ağlarıız sonraaa
aahh ahh hiç sorma bi havalar düzelseydi istanbulunuzda..benim askerimde bi rahata erseydi artık :)
öğretmenim o çocukların size ihtiyacı var demeyin böylee
bugün bende çok bunalımlardaydım durgundummm sanırım bugün hepimiz aynı moddayııız..neyse haftaya 35 izmirdeyizz o zmaan güneş kum biraz rahatlarızz ne dersiniz kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?