Havalar duzelsın bıraz kendımıze gelelım ya. Bunalım takılıyorum ben de kac gundur sıkıldım canım uff
amanın yapma canımcıııımm....yaa burda bi arkadaas bişey yazmıştı galiba merveydi tam hatırlamıyorum ama sanki ben hep asker yolu bekliyomuşum gibi sanki öncesi yokmuş gibi bu ilişkinin gibisinden bişeyler yazmıştı...bende tam o moddayım şu andaa..sanki bizim daha önce bi ilişkimiz yoktuu ya da yılaaaar önceydi gibi geliyor..aradan çok zmaan geçmiş gibii...
Daisy profiline baktım inanamadım..Sendemi biliyosn o filmi
ayy eveeet..o filmi aşkkım bana hediye etmiştii :))
bu arada geçenlerde bi film izledim "juliete mektuplar" harika bi filmdii kızlaar ben çok begendimmm..güzel sakin bi aşk filmii izledimm biraz kendime geldimm valaa..rahatladımmm..tavsiye ederim izleyinn..italya da geçiyoor film..zaten o manzaralaar yeter
yok siz ağlamayın bana destek olun :)
15 gün gelcem burda ağlıcam zaten o zaman bana destek olmanız lazım :)
naslısınız güzeller:79::79::79:
amanın yapma canımcıııımm....yaa burda bi arkadaas bişey yazmıştı galiba merveydi tam hatırlamıyorum ama sanki ben hep asker yolu bekliyomuşum gibi sanki öncesi yokmuş gibi bu ilişkinin gibisinden bişeyler yazmıştı...bende tam o moddayım şu andaa..sanki bizim daha önce bi ilişkimiz yoktuu ya da yılaaaar önceydi gibi geliyor..aradan çok zmaan geçmiş gibii...
Hayatımın dönüm noktası o film..Çok etkilemişti beni..O iki karakter msnime bile isim oldu hatta
yok siz ağlamayın bana destek olun :)
15 gün gelcem burda ağlıcam zaten o zaman bana destek olmanız lazım :)
naslısınız güzeller:79::79::79:[/QUOTE
bunalımlardayız ama herşeye ragmen iyiyizz seni sormaalıı ??
Hahah bendim o yaw
yani mervecimm bu tezinle iyice psikopata bagladın bizi tebrik ediyorumm senii
kaç yıldır asker yolu bekliyorzz sööle bakalımm bizee :)))
valla ben kendi adıma söylüyorum, sen ağlarsan ben de ağlarım
biri ağlayınca dayanamıyorum artık, psikolojim bozulduu
içim sıkılıyo(((
valla ben kendi adıma söylüyorum, sen ağlarsan ben de ağlarım
biri ağlayınca dayanamıyorum artık, psikolojim bozulduu
pooff niye böleyim ki? alla allaaa sinir oldum ben bu duruma..al benden de o kdr...
içim sıkılıyo(((
hoşgeldin canımm
iyiyiz bunalımdayız
evet ya sanki yıllardır askerdeymiş gibi, kaç yıl oldu 3-4 yıl falan herhalde dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?