337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Havalar duzelsın bıraz kendımıze gelelım ya. Bunalım takılıyorum ben de kac gundur sıkıldım canım uff

amanın yapma canımcıııımm....yaa burda bi arkadaas bişey yazmıştı galiba merveydi tam hatırlamıyorum ama sanki ben hep asker yolu bekliyomuşum gibi sanki öncesi yokmuş gibi bu ilişkinin gibisinden bişeyler yazmıştı...bende tam o moddayım şu andaa..sanki bizim daha önce bi ilişkimiz yoktuu ya da yılaaaar önceydi gibi geliyor..aradan çok zmaan geçmiş gibii...

Hahah bendim o yaw

Daisy profiline baktım inanamadım..Sendemi biliyosn o filmi

ayy eveeet..o filmi aşkkım bana hediye etmiştii :))

bu arada geçenlerde bi film izledim "juliete mektuplar" harika bi filmdii kızlaar ben çok begendimmm..güzel sakin bi aşk filmii izledimm biraz kendime geldimm valaa..rahatladımmm..tavsiye ederim izleyinn..italya da geçiyoor film..zaten o manzaralaar yeter

Hayatımın dönüm noktası o film..Çok etkilemişti beni..O iki karakter msnime bile isim oldu hatta

naslısınız güzeller:79::79::79:

hoşgeldin canımm
iyiyiz bunalımdayız

evet ya sanki yıllardır askerdeymiş gibi, kaç yıl oldu 3-4 yıl falan herhalde dimii

Hayatımın dönüm noktası o film..Çok etkilemişti beni..O iki karakter msnime bile isim oldu hatta

hadi yaaa...güzel bi filmdi gerçektenn...bende çok severim film izlemeyii..hayatımda izlediğim en güzel film tabiki dee "esaretin bedeli" kaç yıl önce çekilmiş film ama üzerine tanımıyorum halaa...

yok siz ağlamayın bana destek olun :)
15 gün gelcem burda ağlıcam zaten o zaman bana destek olmanız lazım :)

valla ben kendi adıma söylüyorum, sen ağlarsan ben de ağlarım
biri ağlayınca dayanamıyorum artık, psikolojim bozulduu

valla ben kendi adıma söylüyorum, sen ağlarsan ben de ağlarım
biri ağlayınca dayanamıyorum artık, psikolojim bozulduu

bu acıklı sahneye ben hiç dayanamaaam..hıçkıra hıçkıra ağlarıım ona göree :84::84::84:

hoşgeldin canımm
iyiyiz bunalımdayız

evet ya sanki yıllardır askerdeymiş gibi, kaç yıl oldu 3-4 yıl falan herhalde dimii

hosbulduk tatlım..aynen bende öyle valla cok durgunum yaa cok özledim artık yaa..ben bide gittginden beri göremedim yani gidemedim yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…