337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hosbulduk tatlım..aynen bende öyle valla cok durgunum yaa cok özledim artık yaa..ben bide gittginden beri göremedim yani gidemedim yanına

sen de mi yaa, aramıza hoşgeldin
bunalım takılanlar kulübü
haklısın canım özlemekle çok olmuş, gitmeye imkanın yok mu

Yok artık ya herkesmi bunalımda toparlanın biraz kızlar şurda ne kadarcık kaldı..Mesela kuzenimin sevgilisi esatla aynı zamanda gitti yazık kızcağızın hala beklemesi gereken 350 günü var şükredelim azıcık:44::44::44:

ay canım ya niye böyle oldum ben de anlamadım.. içimde korku var gibi ilgin. yani canım sıkılıyo sebepsiz ?????

böyle şeyler getirme canım aklınaa..güzel şeylerden bahsedelimm birazz...birbirimizinde içini kararttık burdaaa

evet ya herkes kötü bunalımda ama biz yinede sanslıyız ya uzun dönem bekleseydik neolurduk yani artık

biz öyle olsaydıkk biizm topik çökerdi heralde merveee..kafayı yerdik toplucaa...biizm askerler teskereyi aldıklarında bakırköyden toplarlardı artık bizi

ne 350si ya aman aman biz şurda 150 gün için delirdik, şükredelim halimize
azcık kaldı azcık 30lar biticek 20ler 10lar sonra bitttiiiii

YouTube - Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA ...

kızlaaar bu şarkıyı hepinizin dinlemesini istiyoruuummm...kendimize geleliimm artııııkkk

şafaak sıkıştırmaya başladııı...bizi böyle üzgün görüpte sevinmesiiinn....

kendi derdine yansınn şafaak bitiyooor gidiyoooor yihuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!

kayseriii beklee biziii geliyooruuuuz :))))

ya bu fatmagüldeki gaye varya,meltemin yigeni.. o kızın adın ne saç rengi süperde:) aşkito gelmeden 1 hafta önce o sarııdan yapcam:)

kızlaar sırada kayseri var dimii :)) Geçende kütahya yazmıştımm ya ..bak yeşilimsi sen olmayınca hatlar karışıyor :))

ne kötüsün merve valla güldüm yaa

Sorma ya kötülükte üstüme yoktur benim resmen işkence çektiriyorum çocuğa
Şimdi aradığındada hocamla başbaşa proje hazırladığımızı anlattım ballandıra ballandıraYazık aklını kaybetmek üzereydi adam..
Aman napıım ya böle kıskandırdıktan sonra konuşmak daha bi güzel oluyor:76::76: Tırt yani:76::76::76:

valla arada kıskandırmak gerekiyo gerci benimkine gerek yok o huy malesef kendisinde cokca varsinir ediyo bazen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…