Sorma ya kötülükte üstüme yoktur benim resmen işkence çektiriyorum çocuğa
Şimdi aradığındada hocamla başbaşa proje hazırladığımızı anlattım ballandıra ballandıraYazık aklını kaybetmek üzereydi adam..
Aman napıım ya böle kıskandırdıktan sonra konuşmak daha bi güzel oluyor:76::76: Tırt yani:76::76::76:
adını bilmiomusun şimdi yani:) saçım sarı ama o tonda tek renk yapıcam.çok güsel:)
kötüyüüm ben kötüyüüüüm kötüyüüümm :)))
iyi yapıyosunn böyle daha kıymetli oluyoruz zatenn
yavruım ya baktım o isimle resimlerde alakasız kadınlar çıkıo çirkin çirkin:) onu bulamadım:))yeşilimsii nilay kaya imiş adıı hatunun :))
Kesinlikle canım..Sürekli canım cicim olunca biyerden sonra alışkanlıklar başlıyor ve ilişki eskiyor arada heyecan kazandırmak lazım
yavruım ya baktım o isimle resimlerde alakasız kadınlar çıkıo çirkin çirkin:) onu bulamadım:))
hıım bilemiyciim o zamanben de baktım resim yok da bilgier doruu ...
Böhöhöhöyyyy
hak werdiim sana merwee düün istemeden de olsa kıskanacğı bişiler ağzımdan kaçırınca daha bi kıymete bindim sankiim...bundan sora kıskandırım bende barii...
hatunlar günaydın kimsecikler yok topikimizde ya olmuyo bakın ben işlerim yoğun acayip inş. işler bitene kdr benmkide gelir dün aramadı çadırda yattılar nursel naptı acaba haber varmıışarkı söyleyim bari kimse yokk o şimdi asker canı neler ister uykuda mevlam ........tey teyyy hopppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?