günaydınn canımm..nurselden ses yok daha gelemedi heralde hanfendii :))
nasılsınız kızlar?bunalımla beraber dişim çok kötü oldu yaa
diş çıkarıyorum sanırsam felaket acıyo,ağrıyo :26:
biz her konuda benziyoruz galiba ya. herkes aynı anda diş çıkarıyor.. doktora gittim ilaçlarımı aldım geldim, çekicez bunu başka yolu yok
Arzucum uğramış, nurselcim de yoldaymış, onlar bunalımda değil en azından
Nurseeeel gel de anlat bakalım nasıl geçti istanbul tatili, hava kapalı olmasına rağmen sıcaktı.enişteyi görünce hava falan umurunda olmamıştır tabi
Arzu da aşkısıyla beraber, izin bittikten sonra anlatır artık
Ben de gitmek istiyoruum artıııııkkkkkkkk
offffff sıkıldım bende görmek istyorum yeter yaaaaaaaaaa herkes gördü bi ben gidemedim yaaaaaaa
kızlaar eşimin bu hafta çift çarsı var..yarın sabah ankara yollarındayım bendehaftaya da evci izniyle evimize gelicez inşallah artık ayrılırken çok üzülmüyorum çünkü 1 ay sonra bir daha hiiç ayrılmıcaz inşallah
d-lake hemşomm nasılsınn...şafak 45te göremedim senii
sen zaten her hafta görüyosunn şekercimm yaaa..çok şanslısınız valaa ohh..darısı da bize olsıun inşalah :))
aaaah canım hiiç sorma yaa..bir kavga etti ki amaan akıllara zarar:18::18:yani tam dedim gününe denk geldieşimde manisalı benim ve askeriyede işte altta kalanın canı çıksın yapıyolarmış normalde kimin memleketine geldiyse..ama o kadar ağladım ki bizimkine hiiç bişi yapamamışlar moraller bozuk olunca tadını çıkaramadık şehrimizin..neyseki haftasonu düzeldik
çok şükür tatlım görüyorum geneldesen ne zaman görüceksin bi daha?
aman iyi maşalahh...arada oluıyor öyle tuzu biberi onlarda :)) neyse izmirde yanlız bırakma beni baari..orası da bizim memlekete yakın ne de olsaa..
ühüüüü herkes görüyo sevgilisini,eşini
offf 4 ay oldu resmen yaa..adamı unutacam valla :26:
bide bu yetmiyo gibi baş belası tatbikat var sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?