337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlaaar napıyosunuzzz ??? yine bunalımlardamıyızz yoksammm :18: :18:

ben bugunluk cıktım bunalımdan. Ama yarın bellı olmaz tabı
Dısım cok agrıyor ama doktora gıdıyorum sımdı sonra gelırım yınee =(

nasılsınız kızlar?bunalımla beraber dişim çok kötü oldu yaa
diş çıkarıyorum sanırsam felaket acıyo,ağrıyo :26:

nasılsınız kızlar?bunalımla beraber dişim çok kötü oldu yaa
diş çıkarıyorum sanırsam felaket acıyo,ağrıyo :26:

hepimizde diş var herhalde dün de bnm öleydi yeni diş çıkrıyoruz galiba herifler gelmeden heheeheheçok yorgunum ya muhasebeden istifa etcem yawwwww

anaaaam kimsecikler yok burdaaa olsun napalım hepinizi çok özlediiim ama nete giremedim malum aşkitoyla ilgileniorum :) nurseli merak etmişsiniz hepinize selamı var şimdi yolda gelio sabah bindi otobüse yani yarın kesin kavuşuyoruz nursele gerçi bn hep kavuşuğum onlaneyse çoook güzel iki günlük dev bir tatil yaptılar enişteyle ikisinede çok iyi geldi tabi yani onlar çok mutlu keyiflerine diyecek yok ve inş sizler 38 nurselle bende kırk küsür gün sonra tamamen bitanelerimize kavuşacağız hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

biz her konuda benziyoruz galiba ya. herkes aynı anda diş çıkarıyor.. doktora gittim ilaçlarımı aldım geldim, çekicez bunu başka yolu yok

Arzucum uğramış, nurselcim de yoldaymış, onlar bunalımda değil en azından
Nurseeeel gel de anlat bakalım nasıl geçti istanbul tatili, hava kapalı olmasına rağmen sıcaktı.enişteyi görünce hava falan umurunda olmamıştır tabi

Arzu da aşkısıyla beraber, izin bittikten sonra anlatır artık

Ben de gitmek istiyoruum artıııııkkkkkkkk

offffff sıkıldım bende görmek istyorum yeter yaaaaaaaaaa herkes gördü bi ben gidemedim yaaaaaaa

offffff sıkıldım bende görmek istyorum yeter yaaaaaaaaaa herkes gördü bi ben gidemedim yaaaaaaa

canımm sana diorumm bigün gidelim istanbulu beraber fethedeli diyee :)))

aman az kaldıı citlimm yaa...o seni şimdi nasıl özlemiştir varyaa..sizin buluşmanız hiçbirimize benzemez sıkma canınıı

d-lake hemşomm nasılsınn...şafak 45te göremedim senii

kızlaar eşimin bu hafta çift çarsı var..yarın sabah ankara yollarındayım bendehaftaya da evci izniyle evimize gelicez inşallahartık ayrılırken çok üzülmüyorum çünkü 1 ay sonra bir daha hiiç ayrılmıcaz inşallah

sen zaten her hafta görüyosunn şekercimm yaaa..çok şanslısınız valaa ohh..darısı da bize olsıun inşalah :))

d-lake hemşomm nasılsınn...şafak 45te göremedim senii

aaaah canım hiiç sorma yaa..bir kavga etti ki amaan akıllara zarar:18::18:yani tam dedim gününe denk geldieşimde manisalı benim ve askeriyede işte altta kalanın canı çıksın yapıyolarmış normaldekimin memleketine geldiyse..ama o kadar ağladım ki bizimkine hiiç bişi yapamamışlar moraller bozuk oluncatadını çıkaramadık şehrimizin..neyseki haftasonu düzeldik

aman iyi maşalahh...arada oluıyor öyle tuzu biberi onlarda :)) neyse izmirde yanlız bırakma beni baari..orası da bizim memlekete yakın ne de olsaa..

çok şükür tatlım görüyorum geneldesen ne zaman görüceksin bi daha?

23 nisanda belki günübirlik giderim diyorum ama bakalım durumlar nasıl olucak..

ben çıkıyorum iyi akşamlar size görüşürüüüüzz

aman iyi maşalahh...arada oluıyor öyle tuzu biberi onlarda :)) neyse izmirde yanlız bırakma beni baari..orası da bizim memlekete yakın ne de olsaa..

şekercim çok hevesliydim bende..tadını izmirde çıkaralım inşallahçok özledim memleketimin sımsıcak havasını

ühüüüü herkes görüyo sevgilisini,eşini
offf 4 ay oldu resmen yaa..adamı unutacam valla :26:
bide bu yetmiyo gibi baş belası tatbikat var sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…