haklısın hemşo...gidip sonradan kendi kendime söylenmektense yol uzak muzak hem içim rahat olur hemde kıymetlimle yalnız oluruz dediğin gibi sağol canım
ya tatlımhem rahat olcksın karışan söyle böyle diyen olmyck keyfini çıkarcaksın istediğin kadr sarılacaksın onların yanında nerde sarılacaksın put gibi durup gelceksin düşün sence hangisi iyi:44::44::44::44::44:
yaa:26:
ailesi ztn yanliz kaliyor süreklide konusuyoruz onlarla ama bilmiyorumm geldin bizde kaldin diemi laf söylerler kii
bende 3 yıllık evliyim eşim bu ayın 12 sinde burdurda tesli oldu.1 yasında bebğim var.allah bekleyen herkese sabır versin.beklenenlerde kolaylık.
ayy askimaa sarilmadan duramammm vallaaa..simdi dusundumde yazin bile yanlarinda rahat olamiyoruz
ikimizde cekiniyoruzz durumumuz ne kadar ciddi olsadaa
2gun sarilip öpemedikten sonraa gitmeyim en iyisii yeri belli olunca subat ayinda falan biletler ucuz oluyor
hem ailemede zor durumda kalmamm
daha söz yok nişan yok bak kız bizde kaldı ne kadar rahat diye laf olabilir hem rahat edemzsin ki sevgiliinle de snra git bence de unutma her erkek annesi kaynanalık potansiyeline sahiptirr
evet hemşo bnce en mantıklısı tek gtmen daha rahat vakit gecrmen için tekk git ailesi varken rahat harekette edemezsnz sinir olursun gttiğine pişman olursun keşke bnmde imkanım olsada tek gtsem ama k.pederim hergun arıo hal hatr soruo beraber gitcez dio nasıl tek gidim olmazkii tek gtsem orda karşılaşcaz yani aynı hesaba gelicek ben yandım snde yanmaa yemn törenı btsın ustaya gecsın rahat rahat çarşıya ckmaya başlasın öle git canımcımmm
Küçükyalıda şuan.. Dağıtımda üsküdar'a geçecekmiş.. Sizin usta birliği belli oldu mu?
Merhaba benzeri bir durum 4 sene önce benimde başıma gelmişti.. Ortada ciddi bişey yokken sevgilim askere gitti, Ailesi beni biliyordu görüşüyorduk yemin törenine ve arada ziyarete gittim denizlideydi o zamanlar.. Çok sık görüşüyorduk baya içli dışlı olmuştuk aile ile, o kadar ilgilydilerki bana karşı... 15 ay bekledim sonra geldi nişanlandık, 6 ay sonra ayrıldık ailesi yüzünden babasına göre ''iyi ayak değilmişim, başı boşmuşum'' o yüzden her zaman geride kal derim cnm sana :/ ben ''bir daha asker yolu beklemem'' demiştim ama büyük konuşmuşum.. Şu an bekliyorum :)) Herşeyin hayırlısı allah sabır versin herkese..
Merhaba benzeri bir durum 4 sene önce benimde başıma gelmişti.. Ortada ciddi bişey yokken sevgilim askere gitti, Ailesi beni biliyordu görüşüyorduk yemin törenine ve arada ziyarete gittim denizlideydi o zamanlar.. Çok sık görüşüyorduk baya içli dışlı olmuştuk aile ile, o kadar ilgilydilerki bana karşı... 15 ay bekledim sonra geldi nişanlandık, 6 ay sonra ayrıldık ailesi yüzünden babasına göre ''iyi ayak değilmişim, başı boşmuşum'' o yüzden her zaman geride kal derim cnm sana :/ ben ''bir daha asker yolu beklemem'' demiştim ama büyük konuşmuşum.. Şu an bekliyorum :)) Herşeyin hayırlısı allah sabır versin herkese..
haklısın tatlım..sonra kendi kendimi yerim ben neden böyle yaptım diye
senin tek gitme şansın yok gibi görünüyor canım yemin töreni için...
ama usta birliği için aynı şey geçerli sayılmaz değil mi
istanbul hasdal da kalck galiba ama tam kesin değilmiş
çok uzak anam hem o ustadayken ev düzücez döşicez vaktımde olmıcak gıtmek içinn beklıocm artk gelmesını o gelene kadar evı hazrlımde arada evımızde buluşuruz aşkmla düğüne kadarrr
Hayırlısı olsun rahat etsinler de, nerde oldukları önemli değil... Biz konuşamıyoruz 3 gündür, sanırım kart problemi var hergün arayamam demişti... maddi açıdan sıkıntısı da var zaten
cnm benm sıkntı etme ya benmki ilk 4 gün arayamadı sıkıntı varmış merak etme sürekli koşu bilmem ne varmış ama rahatmış benmki bugünlerdearayabiliyo beni bugün aradı 2 kere dün aradı ilk günler arayamıyo o zmn sıkıntı yapma maddi açıdanda öleyse merak etme iyidir
ay negüzel evleneceksiniz darısı bize olsun arkadaşım durum varsa ne güzel eşya ev aile olcksınız
evet bebeğim darısı başınıza ama kaç yıldr beklıoruzz hakettk artk yaaa heleki bide bak askerlk grdı arayaa 5 yıl oldu yaaa artk bi evde olmak istıorum aşkımlaaa
oOoOo canım benim sen çoktan haketmişsin:)emektarlık kolay değil
ama yinede darısı başımıza olsun:) seviyoruz şekeriiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?