337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

haklısın hemşo...gidip sonradan kendi kendime söylenmektense yol uzak muzak hem içim rahat olur hemde kıymetlimle yalnız oluruz dediğin gibi sağol canım

evet hemşo bnce en mantıklısı tek gtmen daha rahat vakit gecrmen için tekk git ailesi varken rahat harekette edemezsnz sinir olursun gttiğine pişman olursun keşke bnmde imkanım olsada tek gtsem ama k.pederim hergun arıo hal hatr soruo beraber gitcez dio nasıl tek gidim olmazkii tek gtsem orda karşılaşcaz yani aynı hesaba gelicek ben yandım snde yanmaa yemn törenı btsın ustaya gecsın rahat rahat çarşıya ckmaya başlasın öle git canımcımmm [/QUOTE]

haklısın tatlım..sonra kendi kendimi yerim ben neden böyle yaptım diye

senin tek gitme şansın yok gibi görünüyor canım yemin töreni için...
ama usta birliği için aynı şey geçerli sayılmaz değil mi

ayy askimaa sarilmadan duramammm vallaaa..simdi dusundumde yazin bile yanlarinda rahat olamiyoruz
ikimizde cekiniyoruzz durumumuz ne kadar ciddi olsadaa
2gun sarilip öpemedikten sonraa gitmeyim en iyisii yeri belli olunca subat ayinda falan biletler ucuz oluyor
hem ailemede zor durumda kalmamm

yaa:26:
ailesi ztn yanliz kaliyor süreklide konusuyoruz onlarla ama bilmiyorumm geldin bizde kaldin diemi laf söylerler kii

daha söz yok nişan yok bak kız bizde kaldı ne kadar rahat diye laf olabilir hem rahat edemzsin ki sevgiliinle de snra git bence de unutma her erkek annesi kaynanalık potansiyeline sahiptirr

Merhaba benzeri bir durum 4 sene önce benimde başıma gelmişti.. Ortada ciddi bişey yokken sevgilim askere gitti, Ailesi beni biliyordu görüşüyorduk yemin törenine ve arada ziyarete gittim denizlideydi o zamanlar.. Çok sık görüşüyorduk baya içli dışlı olmuştuk aile ile, o kadar ilgilydilerki bana karşı... 15 ay bekledim sonra geldi nişanlandık, 6 ay sonra ayrıldık ailesi yüzünden babasına göre ''iyi ayak değilmişim, başı boşmuşum'' o yüzden her zaman geride kal derim cnm sana :/ ben ''bir daha asker yolu beklemem'' demiştim ama büyük konuşmuşum.. Şu an bekliyorum :)) Herşeyin hayırlısı allah sabır versin herkese..

daha söz yok nişan yok bak kız bizde kaldı ne kadar rahat diye laf olabilir hem rahat edemzsin ki sevgiliinle de snra git bence de unutma her erkek annesi kaynanalık potansiyeline sahiptirr
haklisin vallahiiii yok yok vazgectimmm unuttumm gitti
1ay daha sabrederim doya doya gorurum bitanemii

haklısın tatlım..sonra kendi kendimi yerim ben neden böyle yaptım diye

senin tek gitme şansın yok gibi görünüyor canım yemin töreni için...
ama usta birliği için aynı şey geçerli sayılmaz değil mi
[/QUOTE]

çok uzak anam hem o ustadayken ev düzücez döşicez vaktımde olmıcak gıtmek içinn beklıocm artk gelmesını o gelene kadar evı hazrlımde arada evımızde buluşuruz aşkmla düğüne kadarrr

sen iyiyken herkez iyi oluyo demekkiii
iyiki konuyu size acmisim vallaaa yarin böyle birsey basima gelsee Allah göstermesin ne diyecekleri belli olmaz..gitmiyorum iste

işte demek istediğim buyduu

çok uzak anam hem o ustadayken ev düzücez döşicez vaktımde olmıcak gıtmek içinn beklıocm artk gelmesını o gelene kadar evı hazrlımde arada evımızde buluşuruz aşkmla düğüne kadarrr [/QUOTE]

ay negüzel evleneceksiniz darısı bize olsun arkadaşım durum varsa ne güzel eşya ev aile olcksınız

istanbul hasdal da kalck galiba ama tam kesin değilmiş

Hayırlısı olsun rahat etsinler de, nerde oldukları önemli değil... Biz konuşamıyoruz 3 gündür, sanırım kart problemi var hergün arayamam demişti... maddi açıdan sıkıntısı da var zaten

çok uzak anam hem o ustadayken ev düzücez döşicez vaktımde olmıcak gıtmek içinn beklıocm artk gelmesını o gelene kadar evı hazrlımde arada evımızde buluşuruz aşkmla düğüne kadarrr

ay negüzel evleneceksiniz darısı bize olsun arkadaşım durum varsa ne güzel eşya ev aile olcksınız [/QUOTE]

evet bebeğim darısı başınıza ama kaç yıldr beklıoruzz hakettk artk yaaa heleki bide bak askerlk grdı arayaa 5 yıl oldu yaaa artk bi evde olmak istıorum aşkımlaaa

Hayırlısı olsun rahat etsinler de, nerde oldukları önemli değil... Biz konuşamıyoruz 3 gündür, sanırım kart problemi var hergün arayamam demişti... maddi açıdan sıkıntısı da var zaten

cnm benm sıkntı etme ya benmki ilk 4 gün arayamadı sıkıntı varmış merak etme sürekli koşu bilmem ne varmış ama rahatmış benmki bugünlerdearayabiliyo beni bugün aradı 2 kere dün aradı ilk günler arayamıyo o zmn sıkıntı yapma maddi açıdanda öleyse merak etme iyidir

ayy ben bu smileyi çok tuttumm benım aşkımda böle oluo yanımdaykenn okadar sarıp sarmalıyorumkii çocuk bunalıo artıkkk amaa artıkk alıştıı ben sarmadan kolumun altına gırıverıo oyy kurban olurummm çokk özlediimmmm

Ne mutlu size, ne güzel :)
Haklısız sabredip beklemekten başka çare yok...

ay negüzel evleneceksiniz darısı bize olsun arkadaşım durum varsa ne güzel eşya ev aile olcksınız

evet bebeğim darısı başınıza ama kaç yıldr beklıoruzz hakettk artk yaaa heleki bide bak askerlk grdı arayaa 5 yıl oldu yaaa artk bi evde olmak istıorum aşkımlaaa [/QUOTE]

oOoOo canım benim sen çoktan haketmişsin:)emektarlık kolay değil

ama yinede darısı başımıza olsun:) seviyoruz şekeriiiiim

evet bebeğim darısı başınıza ama kaç yıldr beklıoruzz hakettk artk yaaa heleki bide bak askerlk grdı arayaa 5 yıl oldu yaaa artk bi evde olmak istıorum aşkımlaaa

[/QUOTE]

aaa olsun tabi bebeğim beklemek cok zorr en kısa zamanda sizde yuvanızı kurarsnz inş.

aaa olsun tabi bebeğim beklemek cok zorr en kısa zamanda sizde yuvanızı kurarsnz inş.[/QUOTE]

aminnnn arkadaşım hepimiz kuralım inş. amiinnn :)sende yuvanda bir ömür mutlu mesut yaşa şimdiki askerin ilerideki müstakbel kocanla:) beraber yaşlanmayı nasip etysin inşallah RABBİM size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…