337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Uyuyalım da bitsin bu gece yoksa böyle geçiceği yok.üstelik zaman azaldıkça özlem artıyo onlayken koşarak geçen zaman onsuz bitmek nedir bilmiyo...

ne güzel yaaaa şanslısın valla ben kaç gündür çıldırıyodum dün baya bi soğuk konuşunca galiba paçalar tutuştu neyseki azda olsa telefonda özlemimi giderdim

gerçekten kızlar tavsiye ederim her aradıklarında dünyalar bizim olmuş gibi davranınca rahat oluyolar azcık ilgiyi kesince hemen üstüne düşmeye başlıyolar [/QUOTE]

bi gün kötü gecti o bile cok ağır geldi:/
oda uyuyamamış bütün gece:/

oda uyuyamamış bütün gece:/[/QUOTE]

dün okumuştum yazdıklarını ama cvp vermeye fırsatım olmadı cnm aranızda yaşananları tabikide bilemeyiz ama biz biraz daha sakin olmak zorundayız ... onların orda eli kolu bağlı .... gitmeden önce biz hergün kavga ederdik gitti gideli maşallah hiç sorun yaşamadık aslında yaşardıkta ben kendimi frenlemeye çalışıyorum en fazla soğuk konuşuyorum uzaktayken kavga etmekte çok zor

oda uyuyamamış bütün gece:/

dün okumuştum yazdıklarını ama cvp vermeye fırsatım olmadı cnm aranızda yaşananları tabikide bilemeyiz ama biz biraz daha sakin olmak zorundayız ... onların orda eli kolu bağlı .... gitmeden önce biz hergün kavga ederdik gitti gideli maşallah hiç sorun yaşamadık aslında yaşardıkta ben kendimi frenlemeye çalışıyorum en fazla soğuk konuşuyorum uzaktayken kavga etmekte çok zor[/QUOTE]

öyle ama fazla kırılınca askermiş veya değilmiş umrunda olmuyor..
neyse yersiz bi saçmalıktı benimki geçti

offf kızlar yaa bu gece çok zor geliyo bana..onun yokluğunu daha çok hissediorum sanki hep bi ağlayasım var

offf kızlar yaa bu gece çok zor geliyo bana..onun yokluğunu daha çok hissediorum sanki hep bi ağlayasım var

cnm kendimizi çok fazla yıpratmamalıyız ... sonuçta 17 mayıs ve yanımızdalaaaaar bi şekilde geçicek ve biticek bu geçici bi ayrılık ve askerlik bittikten sora hep bizimle olucaklar böle düşünüp kendimizi teselli etmeliyiz.. ve daha ne yazıkki yolun başındayız ama geçicek.... sonsuza kadar hep bizimle olucaklar

aramıo canım ya evci izninde olduğu halde aramıo annesiyle babasıyla gezio ve 24 saatinin yalnızca 2 dakikasını ayırabildi bana bn uykumda bile düşünüorum onu o hiiiiç

aaahh ahh bu erkekler böle aslında hiç acımıcaksın düşünmiceksin ama işte belki musait olmuyodur canım..ailesi yanındaysa sürekli ne bileyim

aaahh ahh bu erkekler böle aslında hiç acımıcaksın düşünmiceksin ama işte belki musait olmuyodur canım..ailesi yanındaysa sürekli ne bileyim

hep öle avutmaya çalışıorum kendimi ama içim içimi yiyo burda kızlar yazıoya yarım saat konuştum falan resmen imreniorum hatta kıskanıorum

hep öle avutmaya çalışıorum kendimi ama içim içimi yiyo burda kızlar yazıoya yarım saat konuştum falan resmen imreniorum hatta kıskanıorum

bende kızıyorum ama bişey söleyemiorum diye deli oluyorum..anca günde 1 kere konuşuyoruz o da azcık..bazen hiç arayamıyo,bugün de kendimi eğitim yok arar diye avutuyodum aramayınca çok moralim bozuldu

aramıo canım ya evci izninde olduğu halde aramıo annesiyle babasıyla gezio ve 24 saatinin yalnızca 2 dakikasını ayırabildi bana bn uykumda bile düşünüorum onu o hiiiiç

aramadı mı canım ya, telefonu yanında değil miydi sen arayamadın mı?
uff bu erkekleri bazen anlamak zor valla. ailesinden mi fırsat bulamadı acaba

tatlım bugün o yarım saat konuşanlardan biri bendim gittiğinden beri ilk kez bu kadar uzun konuştuk yoksa 5dkyı geçmiyodu akşam 8-9 gibi telefonlar daha müsait oluyo herlde biz bugün 9 da konuştuk... bende burda herkes yarım saat konuştum falan yazınca dün biraz soğuk konuştum heralde anladı bugün böle bi iylik yaptı bana ama tabi her yer aynı rahatlıkta olmuyo genede kızmayalım onlara... ha bide biz uzun konuşunca arkadan birileri laf falan ettiler yani onlarda haklı bizde haklı offff bilmiyorum valla:44:

aramadı mı canım ya, telefonu yanında değil miydi sen arayamadın mı?
uff bu erkekleri bazen anlamak zor valla. ailesinden mi fırsat bulamadı acaba

kendi telefonunu istemedi canım annesinden babasından falan arıo 2 dk konuşamıoruz bile gitti gideli 3-4 kez aradı nasıl şartlarda aradığını bilmediğim için sesimi çkaramıorum bnde arayamıorum inş bu yarım saat konuşan arkadaşlar gibi oluruz bizde birgün :)

askeriyede olsa haklısın ama ben evci olduğu halde aramamasına kızıorum düşünsene böleyken aramayan adam orda hiç aramaz.

askeriyede olsa haklısın ama ben evci olduğu halde aramamasına kızıorum düşünsene böleyken aramayan adam orda hiç aramaz.
haklısın canım valla erkekleri anlamak inan çok zor .... inşallah yarın bol bol uzun uzun konuşursunuz hasret giderirsiniz...

kızlar merhaba,
335. dönemim ben de. bu konuşamadığı için üzülen arkadaşlar üzülmesin. yemin törenine kadar çok yoğun ve şaşkın oluyorlar. sanırım dün yemin törenleri oldu, bundan sonra çok çok daha rahat olacaklar. bol bol konuşursunuz. onlar şimdi ancak o yorgunluğu üzerlerinden atıyorlardır :)

inşallah dediğin gibi olur canım ya tek umudum o walla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…