ben sordum bugün 30 aralığa alındı diyenler var sizinki değiştimi diye değişmemiş 7 ocaktaymış..
biz konusabiliyoruz çok şükür o ne yapıp ediyor arıyor beni bugünde 2 defa aradı yarım saati gecti[/QU
ne güzel yaaaa şanslısın valla ben kaç gündür çıldırıyodum dün baya bi soğuk konuşunca galiba paçalar tutuştuneyseki azda olsa telefonda özlemimi giderdim
gerçekten kızlar tavsiye ederim her aradıklarında dünyalar bizim olmuş gibi davranınca rahat oluyolar azcık ilgiyi kesince hemen üstüne düşmeye başlıyolar
ne güzel yaaaa şanslısın valla ben kaç gündür çıldırıyodum dün baya bi soğuk konuşunca galiba paçalar tutuştuneyseki azda olsa telefonda özlemimi giderdim
gerçekten kızlar tavsiye ederim her aradıklarında dünyalar bizim olmuş gibi davranınca rahat oluyolar azcık ilgiyi kesince hemen üstüne düşmeye başlıyolar
bi gün kötü gecti o bile cok ağır geldi:/
oda uyuyamamış bütün gece:/
offf kızlar yaa bu gece çok zor geliyo bana..onun yokluğunu daha çok hissediorum sankihep bi ağlayasım var
beraber ağlayalım bnde sinirimden ağlıcam zor tutuyorum kendimi.:84:
offf kızlar yaa bu gece çok zor geliyo bana..onun yokluğunu daha çok hissediorum sankihep bi ağlayasım var
niye sinirlisin canım hayırdır??
aramıo canım ya evci izninde olduğu halde aramıo annesiyle babasıyla gezio ve 24 saatinin yalnızca 2 dakikasını ayırabildi bana bn uykumda bile düşünüorum onu o hiiiiç
aaahh ahh bu erkekler böle aslında hiç acımıcaksın düşünmiceksin ama iştebelki musait olmuyodur canım..ailesi yanındaysa sürekli ne bileyim
hep öle avutmaya çalışıorum kendimi ama içim içimi yiyo burda kızlar yazıoya yarım saat konuştum falan resmen imreniorum hatta kıskanıorum
aramıo canım ya evci izninde olduğu halde aramıo annesiyle babasıyla gezio ve 24 saatinin yalnızca 2 dakikasını ayırabildi bana bn uykumda bile düşünüorum onu o hiiiiç
hep öle avutmaya çalışıorum kendimi ama içim içimi yiyo burda kızlar yazıoya yarım saat konuştum falan resmen imreniorum hatta kıskanıorum
aramadı mı canım ya, telefonu yanında değil miydi sen arayamadın mı?
uff bu erkekleri bazen anlamak zor valla. ailesinden mi fırsat bulamadı acaba
tatlım bugün o yarım saat konuşanlardan biri bendim gittiğinden beri ilk kez bu kadar uzun konuştuk yoksa 5dkyı geçmiyodu akşam 8-9 gibi telefonlar daha müsait oluyo herlde biz bugün 9 da konuştuk... bende burda herkes yarım saat konuştum falan yazınca dün biraz soğuk konuştum heralde anladı bugün böle bi iylik yaptı banaama tabi her yer aynı rahatlıkta olmuyo genede kızmayalım onlara... ha bide biz uzun konuşunca arkadan birileri laf falan ettiler yani onlarda haklı bizde haklı offff bilmiyorum valla:44:
haklısın canım valla erkekleri anlamak inan çok zor .... inşallah yarın bol bol uzun uzun konuşursunuz hasret giderirsiniz...askeriyede olsa haklısın ama ben evci olduğu halde aramamasına kızıorum düşünsene böleyken aramayan adam orda hiç aramaz.
kızlar merhaba,
335. dönemim ben de. bu konuşamadığı için üzülen arkadaşlar üzülmesin. yemin törenine kadar çok yoğun ve şaşkın oluyorlar. sanırım dün yemin törenleri oldu, bundan sonra çok çok daha rahat olacaklar. bol bol konuşursunuz. onlar şimdi ancak o yorgunluğu üzerlerinden atıyorlardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?