337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Dün akşam 20 dk kadar konuştuk ilaç gibi geldi valla gece rüyasında beni görmüş anlat dedim anlatmadı anlatamam sonra çarşıya çıkınca anlatırım ama çok güzeldi dedi

günaydın kızlar..

uyuyorum uyuyorum günler çabuk geçsin diye, yeni kalktım:78:

günaydın kızlar..
yemin töreni yemin töreni dedik..nasıl geçtiğini anlamadan,doyamadan..bitti bile
saat 3 te teslim edicez sevgilimi..
sonra yine aynı seyler iste
ooof nasıl geçecek ben anlamadım ya..nasıl ya nasıl!
bırakıp gelmek..işkencelerin en büyüğü!!!!
neyse..
öpüyorum hepinizi İzmir e döndüğümde görüşürüz yine..
kendinize iyi bakın..

Çok zor olur eminim ama en azından 2 3 günde olsa gördün tatlım oda büyük bişey,Sende kendine ii bak üzme kendini

canım yaa
haman bişey sorcam kaçta başladı kaçta bitti?
ne zaman dışarı bıraktışlar

senin adına çok sevindim güzel bir duygudur sanırım
ama ayrılmakta bi o kadar kötü

gunaydın kızlar....biz hala tartısma modundayız hatalarımı anladım,olgunlasmak ıcın askere gıttım ben dedı ama ya aynılarını hala ederse diye dusunmeden edemıyorum ki ooff...
sabır sabır ya sabır

gunaydinnnn kizlarr...

ask böcegim aradi sabah 12dk45sn konustuk
kisada olsa cok güzeldii icim öyle onla doluki ne desemde anlatsam sevgimi bilemedim

gunaydinnnn kizlarr...

ask böcegim aradi sabah 12dk45sn konustuk
kisada olsa cok güzeldii icim öyle onla doluki ne desemde anlatsam sevgimi bilemedim

benim de biraz önce bitanem aradı biz de 15 dk konuşabildik. İzinliymişler akşama kadar, televizyon izliorum dolanıyorum ortalıkta koğuşlara girmek yasak dedi. Dedim aşkım hiçbirşey anlamadım yanında seni bi öpemedim bile ailenin yanında o da ben de sana kocaman sarılmak öpmek isterdim ama olamadı malesef ama içimden geçip de yapamadığım herşeyi yazıyorum, sana mektuplar biriktiriyorum dedi aşkımm beniiiim usta birliğinde şanlıurfa'da olacak sevgilim, sizin askerlerinizden urfa'da olacak var mı?

günaydın kızlar....zaman geçer mi diye uyudum ama kalktım hala 141
canım benim 2 gündür eğitim yok sözde haftasonu diye ama bu sefer de iş yapıyorlarmış..kum torbası taşı temzilik yap vs..arayamadı dün beni bugün de şimdi aradı 3dk konuşabildik sadece babamı da arıycam dedi haklı tabi onu da özlüyo..bi de bizimki babaya pek düşyün kaynanam değilde kaynatam olacak benim sanırım :18: offf ..
eski sayfalara baktımda şöyle bir;deftr yazanlar var çok ii yaa...
tartışma modunda da olmayalım arkadaşlar yaaaa onlar orda deyim yerindeyse bize muhtaç..destek olmak durumundayız...inşallah hepimiz için ustalık daha kolay olur...daha benim 1 haftam var;perşembe bizim tören..bu hafta çok yoğunlarmış arayamayabilirim merak etme dedi :84::84:
offf gel tezkere bitsin bu hasret....

arkadaşlar bişey sorcam: perşembe günü yemin törenimiz var. ben istanbuldan ankaraya gitcem. etimesgut'a. sabah 6 da orda olsam o saatlerde etimesgut'a dolmuş var mıdır? belki bilen çıkar içinizden. dolmuş olduğunu öğrendim ama kaçta başladığını öğrenemedim :44:

merhaba canım, ben de kastamonu'ya gittim yemin töreni için sabah 6 da indik biz de, kastamonu'nun ilçesine gittik, dolmuşlar vardı. Zaten o gün yemin töreni olduğu için daha sık dolmuş kaldırıyorlar, Kastamonu'da varsa ankara'da hayli hayli vardır diye düşünüyorum.

aşkm aradı 10dkcık konuşabildik dün ateşlenmiş bitanem yaa bugün iyiyim dedi ama aklım onda kaldı bide birazcık soğuk konuştum sanırım bugün

canım çok sağol yaa. doğru diyosun heralde vardır o zaman

canım çok sağol yaa. doğru diyosun heralde vardır o zaman

vardır vardır :) şehir alarma geçiyor sanki yemin töreni olduğunda, zaten terminaldeki birsürü insan yemin töreni için gelmiş oluyor e tabi şehir içi ulaşım araçları da bunu fırsat bilecek bu arada ankara büyük şehir, otobüs firmalarının servisleri ile de servis sağlanabilir belki.

tabi canım, onlar da işini biliyo :) araştırıyorum hala ama servis yok sanırım. neyse canım tekrar sağol, ah bi gelse şu perşembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…