kendi telefonunu istemedi canım annesinden babasından falan arıo 2 dk konuşamıoruz bile gitti gideli 3-4 kez aradı nasıl şartlarda aradığını bilmediğim için sesimi çkaramıorum bnde arayamıoruminş bu yarım saat konuşan arkadaşlar gibi oluruz bizde birgün :)
o günler de gelir canım inşallah, biliyorum üzülüyosun ama sıkma canını
üzülmemeye çalışıorum :)
bugün benimki de gaza geldi, gelince hemen isticem seni diyo, önce işini gücünü bul dedim ben de.
ahh noldu bunlara askerdeyken
bnmkide gitmeden önce beni beklicene söz ver dedi söz dedim bnde söz veriorum geldiğimde alcam seni dedi bakalım geldiğinde hala aynı fikirdemi olacak askerden sonra değişio fln diolarda herhalde olumsuz bi değişiklik olmaz sende bende tüm isteyen arkadaşlarımızda kavuşur sevdiğine...:123:
amin amin inşallah
değişmezler ya, psikolojileri farklı oluyodur orda ama bize olan sevgileri değişmez bence.. hatta daha da kıymetimizi anlarlar...
geçen gün koğuş nöbetinde senin fotografın vardı elimde gözlerine bakıp tuttum nöbeti diyo
özlediğimi daha iyi anladım dedi.
ah bnm odunum resim fln götürmedi bildiğin yontulmamış odun ya çok şanslısın walla odun fln ama yinede seviorum bn onu
benimki de götürmezdi belki, ben verdim götürsün diye..
bnde gönderiiim bari o zman belki bakar ara sıra dalgınlıkla
ayy deme öle ya bakar bakar seni ne kadar özlediğini anlarr.
ben şimdi günlük gibi bişey yazıyorum sürpriz olucak gelince okusun diye
bugun dedim ki sen yazsana ordayken ne yaptıgını, ne düşündüğünü gelince verirsin dedim, ben beceremem öyle yazı işlerini ne yazıcamki dedi oduncuk. insan iki satır karalar
aynısını bnde yapıorum 155 sayfalı güzel bi deftere hergün yazıorum bişiler defter bitince askım hep yanımda olcak çok güzel olcak şahsen bn askere gitseydmde o bana böle bişi yapsaydı çok etkilenirdim:)
aynısını bnde yapıorum 155 sayfalı güzel bi deftere hergün yazıorum bişiler defter bitince askım hep yanımda olcak çok güzel olcak şahsen bn askere gitseydmde o bana böle bişi yapsaydı çok etkilenirdim:)
kesinlikle çok begencekler çok etkilencekler
çenemi tutup sölememem lazım ama yazdıgımı sürpriz olması lazım
bende yazıyorum sevgilime hergün..
oda bana yazıomuş
bnce son sayfasını ona ayır hiç olmassa en son sayfaya bir kaç cümle içinden gelenleri o yazsın bide askerden geldiğinde beraber çekindiğin bir resmi son sayfaya yapıştırırsan mükemmel bir hatıra olur ilerde torunlarına bile gösterirsin
ayyy çok güzel fikirler, harika olcak harikaaaaşk romanı gibii
gerçekten çok güzel olacak ayyy çok heyecanlıyım:)
bu mutlulukla uyumaya gidiyorum ben canımm
iyi gecelerr
çok şanslısın her erkek yapmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?