337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Bende yeni geldim kızlar benimde sözlüm gitti ama yemin törenleri bu hafta perşembe olacak.İstanbul Beylerbeyine çıktı usta birliği bahriyeli olarak var mı oraya gidenler?

iyi geceler kızlar ben çıktım :79:
herkes rüyasında askerini görür inşallah

zor olmaz olur mu tatlım zor tabi ama alışmaya çalışcaz yada kendimizi kandırcaz işte canım mecbur yapacak başka bişey yok

iyi gecelerrrr şekerlerrr bende çıktım yarın askerimin yanına gidicem yinee.. oyy doyamıyorumm Allahım bi gelsin bi gelsiiiiiiiin yetti gayri valla yaaa :84::84::84::84::84:

Bak işte ben buna kader derim:)Benimki de hatay iskenderun.senin yazdığını görünce içim hopladıama nasıl oluyo biz perşembe günü gidicez yemin törenine.Ama benimki bahriyeli olarak gitti dağıtım yeriyse istanbul.

tatlım benim be bizimki bahriyeli değil ama belki ayrı ayrı yapıyolardır ararsa bizimki sorarım ben yine karışıklık olmasın

Son düzenleme:
Onun için farklılık var o zaman.Konuşabiliyormusunuz rahat?hep arıyo sözlüm ama çok az konuşabiliyoruz günde 2 bazen 3 kez arayabiliyor.

Onun için farklılık var o zaman.Konuşabiliyormusunuz rahat?hep arıyo sözlüm ama çok az konuşabiliyoruz günde 2 bazen 3 kez arayabiliyor.

arıyo canım ama kalabalık yeri biraz sanırım ilk zamanlar kısa kısa konuşuyorduk ama şimdilerde daha rahat uzun konuşabiliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…