Yedisinde gidiyorum kızlaaaaaaaar yemin törenine mardineeeearadı biraz önce konustuk ben çok özledim mayısa kadar duramam dedim sonra annesini aramış tamam gelin anne demiş annesiyle konuştuk gidiyoruuuuuzzzzz birtaneme bilet ayarlycaz şimdi uçak bileti haber evreyim dedim
işte o teslim anı yokmu bende onu düşünüyorum yaaa 7sizde yemin töreni sonra pazar günü nasıl teslim edip ayrılcaz yaaaa
öyle canım onlara belli etmicez..onlardan sonra gözyaşlarımızı tutamayız ama onlar görmemiş üzülmemiş olurlar en azından akılları kalmaz
üzülmesin onlar yeterki, biz gizli gizli ağlarız
arkadaşlar bişey sorcam: perşembe günü yemin törenimiz var. ben istanbuldan ankaraya gitcem. etimesgut'a. sabah 6 da orda olsam o saatlerde etimesgut'a dolmuş var mıdır? belki bilen çıkar içinizden. dolmuş olduğunu öğrendim ama kaçta başladığını öğrenemedim :44:
ayy çok sevindimm canım ya ne güzell..
benimkinin 3 günlük evci izni bitti ben yanında yoktum ama rahat rahat konustuk mesajlastık, nasıl alışcam yine konusamamaya, napıcam onsuzteslim olcak birazdan off offf
gözünüz aydin canimm..cok guzel bi haber bu yaa
ne kadar cok sevinmistirrr herkeze baba oluruyorum demek istiyodur kesinnn..
cok sevindim sizin adinizaaa Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinn
Çook duygulandım ya okuyuncaaMaşş allah nazarlardan saklasın amiiin darısı hepimizeee
dün demiştim hiç tartışmadık diye nazar değdi bugün hafiften tartıştık. off ama ben haklıyım evci çıktı bu şimdi ailesiyle birlikte, yok kahvaltı yapıyoruz, yok şehri geziyoruz, yok yemek yicez şimdi. 5 dksı yok bana ayırıcak. aramadı bugun hiç.. sen tabi aileden değilsin ne önemin var.. söleyince de sen kötü oluyosun.. aman üzülmesin aman alttan al patlıcam bi gün valla.
Çook duygulandım ya okuyuncaaMaşş allah nazarlardan saklasın amiiin darısı hepimizeee
Merhaba kızlar, benim sevgilim de kastamonu gölköy'e jandarma olarak gitmişti. Dün yemin töreni oldu, onun yanına gittik ailesiyle beraber. O kadar duygulu birşeymiş kiiihepsi sıraya giriyor askerlerin böyle, sen askerini tanımaya çalışıyorsun ama ne mümkün! ip gibi sıra olmuşlar zaten hepsi birbirine benziyor. Derken tören yürüyüşü yapıyorlar ve bölük bölük önünden geçiyorlar. İlk defa görüyorsun sevdiceğini o askeri üniforma içinde böyle içinden aşkıııııımmm diye bağırmak ve sana doğru bakmasını sağlamak geçiyor ama askeriyedesin diyor içindeki ses :86: tören bitsin de bi sarılayım diyorsun sonra. Bitince de gidip yana yakıla arıyorsun sevdiceğini onca askerin içinden. O gördüğünüz ilk an var ya... insan sarılsa mııı öpse miii ne yapsa bilemiyor hele de ailesi yanındaysa
Akşam 9 a kadar yanımızdaydı aşkım, terminalden bi uğurlamak istemeyeşimiz vardı herkes gözyaşları içinde, bi anne elini öpiim dedi ben koptum zaten hele sarılıncaaa Allahım diyorum zaman dursa keşke şuracıkta, hep böyle ona sarılmış kokusu burnumda kalsaaamama ayrılık vakti er geç geliyor ve uğurluyorsun askerini aklında birsürü şey kalbin acıyor gözyaşların üşüte üşüte akıyor yanaklarından Güle güle askerim güle güle hayatımın anlamı
Allah tüm asker yolu bekleyenlere sabır ve güç versin ki onlara da yansıtabilelim. Askerlerimize de güç versin onları her türlü beladan korusun! :85:
kızlaaaaar ben şimdi geldim eve aşkımın yanından,dün gelicektimya dünde kaldık sürpriz oldu bugün geldim,yemin töreni kısa sürdü duygulu ve güzeldi,2 gün ömrümleydim;herşey güzeldi darısı başınıza canlarımmm
çok şanslısın her erkek yapmaz:)
bnde gönderiiim bari o zman belki bakar ara sıra dalgınlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?