337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Yedisinde gidiyorum kızlaaaaaaaar yemin törenine mardineeee aradı biraz önce konustuk ben çok özledim mayısa kadar duramam dedim sonra annesini aramış tamam gelin anne demiş annesiyle konuştuk gidiyoruuuuuzzzzz birtaneme bilet ayarlycaz şimdi uçak bileti haber evreyim dedim

ayy çok sevindimm canım ya ne güzell..

benimkinin 3 günlük evci izni bitti ben yanında yoktum ama rahat rahat konustuk mesajlastık, nasıl alışcam yine konusamamaya, napıcam onsuz teslim olcak birazdan off offf

işte o teslim anı yokmu bende onu düşünüyorum yaaa 7sizde yemin töreni sonra pazar günü nasıl teslim edip ayrılcaz yaaaa

öyle canım onlara belli etmicez..onlardan sonra gözyaşlarımızı tutamayız ama onlar görmemiş üzülmemiş olurlar en azından akılları kalmaz

bugün yabancı bi numara beni arıyo açtım benimki arıyomuş
annesi,babası,kuzeni görmeye gitmişler.çok üzülmüş annesini görünce
kuzeninden aradı benide,keşke bende yanında olabilseydim..
ona en çok kızdığım konu buydu..eğer tanışmış olsaydık bende gitmiş olurdum

hanımmmmmmlarrrrr konustuk aşkımla salya sümük ağlaştık.barıstık.Kafasına taktıgı her ne varsa onlar yüzünden güvensizlık yaşadığını,gecmışte yasadıgı ve yanlıs gordugu şeyler yüzünden hassas oldugunu anlattı.Hatasını anladı evlenecegım ıcın cok ırdeledım dedi.Bu bizi yıprattı dedi.
bakalım insallah tekrar etmez.Asker psikolojısı dıyoruz da bazı yerlerde evlerinden rahatlarmış
Bi arkadasın eşi de su anda askerde komutanlarla uzun eşşek oynuyorlarmıs.hakkari çukurcada...
"Komutanlar bizimle cok ıyı gelesim yok boşa beni olurmu" dıyormus

tam 6 olmasada 6.20de vardır kesin.
aştiden armadanın önüne in. zırhlıbirlikler yazan bütün otobüs dolmuş ne varsa bin.
hadi hayrlı olsunn =)
yolun açık olsun

ayy çok sevindimm canım ya ne güzell..

benimkinin 3 günlük evci izni bitti ben yanında yoktum ama rahat rahat konustuk mesajlastık, nasıl alışcam yine konusamamaya, napıcam onsuz teslim olcak birazdan off offf

Saol tatlımm,evet o bırakma kötü olucak=(( ama en azından görmüş olucam şimdiden heyecan bastıı çoook özlediiim çook bi sarılsam kokusunu içime çeksem o bile yeticek yanii

gözünüz aydin canimm..cok guzel bi haber bu yaa
ne kadar cok sevinmistirrr herkeze baba oluruyorum demek istiyodur kesinnn..
cok sevindim sizin adinizaaa Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinn

teşekkür ederim canım darısı başına

Çook duygulandım ya okuyuncaa Maşş allah nazarlardan saklasın amiiin darısı hepimizeee

yazdıklarını okuyunca bi an kendimi hayal ettim. ay çok fena olurdum eğer gidebilseydim gitmeyi çok istiyorum ama aşkım bebek var sakın gelme diyor dikkat et bu aralar diyor. ben de kaynıma tembihledim. onu kameraya alıcak. resimlerini çekecek. offf offff

kızlaaaaar ben şimdi geldim eve aşkımın yanından,dün gelicektimya dünde kaldık sürpriz oldu bugün geldim,yemin töreni kısa sürdü duygulu ve güzeldi,2 gün ömrümleydim;herşey güzeldi darısı başınıza canlarımmm

hoşgeldin tatlım senin adına çok sevindim darısı gidemeyenlerin basına

bnde gönderiiim bari o zman belki bakar ara sıra dalgınlıkla

iyi olur ben de yapıyım barimm, biz bişeyyapmasak akıllarına bile gelmez heralde böyle şeyler..işte bazıları biraz şey oluyo nasıl desem odun mu desemama yapıcak bişi yok napalım biz de böyle seviyoruz aşklarımızı dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…