evet evet orası yalnız çok kalabalıkmış belki askerlik şubesinde biraz daha rahat eder belki ayy çok özledim ben onu
İzmir/Bornovada Canıminş senin asker nerede?
Aynen uzun beklemek çok zor gelir insana.çabucak biter gelirler inşallah sağlıklı..seninki de ii yerdeymiş valla allahtan kısa dönem bizimkiler ya bir de uzun olsa allah korusun allah uzun dönemlerin bekleyenlerine sabır versin yaaaa
Evliyiz,2 buçuk yıllık.Aynen uzun beklemek çok zor gelir insana.çabucak biter gelirler inşallah sağlıklı..
Evliyiz,2 buçuk yıllık.Siz?
Wayy aynı kaderi paylaşıyoruz desene.. Çok zor gerçekten,akşamları bekliyorum işten dönmesini ama yok gelmioo:2:Ev boş sessiz,yaptığım bişeyden zevk alamıyorum.heryerde eşyası var,acaiy,p bişey yaevliyiz cnm 2 yıllık o yüzden bu kadar zor geldi ya hala geceleri uyuyamıyorum onsuz uyumaya alışmamışım
H.G esra,evcidemiydi? Dönecek mecbur bekliycez yapıcak bişi yok,çok zor ama.BEKLEYEREK KAVUŞUCAZ...kızlaaar ben geldim.askerim yarın teslim olcak ya tam sesini duymaya,mesajlaşmaya alışmıştımyine kabusa geri döncez
Wayy aynı kaderi paylaşıyoruz desene.. Çok zor gerçekten,akşamları bekliyorum işten dönmesini ama yok gelmioo:2:Ev boş sessiz,yaptığım bişeyden zevk alamıyorum.heryerde eşyası var,acaiy,p bişey ya
kızlaaar ben geldim.askerim yarın teslim olcak ya tam sesini duymaya,mesajlaşmaya alışmıştımyine kabusa geri döncez
Evliyken ayrı bi zorluğu var beklemenin.......Ay kıyamam bebişde var sendeoff sorma hiçbir eşyasını yıkayamamıştım geçen gün gözümü kararttım attım makineye hemen çalıştırdım yoksa picamasını kokluyorum ağlamaya başlıyordum bir tek gitmeden önce üzerinden çıkardığı kazağını yıkayamadım onu da oğlumun beşiğine koydum babasının kokusu sinsin die lavaboya bakıyorum traş takımları yok. dediğin gibi her akşam işten gelecek die bekliyordum şimdi akşamları beklemenin bi anlamı kalmadı yavaş yavaş alışıyorum ama
H.G esra,evcidemiydi? Dönecek mecbur bekliycez yapıcak bişi yok,çok zor ama.BEKLEYEREK KAVUŞUCAZ...
Bizde 24nde evcideydik,onu o kışlanın önünde bırakmak çok koyuyo adama ya,,,,,ardından bakamıyosun bile....Aynı şekilde oda................hoşbulduk canım.sende hoşgeldin aramıza..evet evcideydioffff hemde çok zor yaa
Evliyken ayrı bi zorluğu var beklemenin.......Ay kıyamam bebişde var sende,geçer inş. bu günlerde.. off dertlendim ya,özledimmmm...
Doğru söylüyosun,neyse ocaktayız bişey kalmadı dimibebişimize de gün sayıyoruz dertlenme dertlenme başlamak bitirmenin yarısıdır 339. kd açıldı mı bizim az kalmış olacak biz onları teselli edecez buradandört gözle onları bekliyorum
Bizde 24nde evcideydik,onu o kışlanın önünde bırakmak çok koyuyo adama ya,,,,,ardından bakamıyosun bile....Aynı şekilde oda................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?