337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

seninki de ii yerdeymiş valla allahtan kısa dönem bizimkiler ya bir de uzun olsa allah korusun allah uzun dönemlerin bekleyenlerine sabır versin yaaaa

seninki de ii yerdeymiş valla allahtan kısa dönem bizimkiler ya bir de uzun olsa allah korusun allah uzun dönemlerin bekleyenlerine sabır versin yaaaa
Aynen uzun beklemek çok zor gelir insana.çabucak biter gelirler inşallah sağlıklı..

amin cnm inş evli misiniz nişanlın filan mı bu arada diğer kızlar kayboldu ortadan yaaa

kızlaaar ben geldim.askerim yarın teslim olcak ya tam sesini duymaya,mesajlaşmaya alışmıştım yine kabusa geri döncez

evliyiz cnm 2 yıllık o yüzden bu kadar zor geldi ya hala geceleri uyuyamıyorum onsuz uyumaya alışmamışım
Wayy aynı kaderi paylaşıyoruz desene.. Çok zor gerçekten,akşamları bekliyorum işten dönmesini ama yok gelmioo:2:Ev boş sessiz,yaptığım bişeyden zevk alamıyorum.heryerde eşyası var,acaiy,p bişey ya

kızlaaar ben geldim.askerim yarın teslim olcak ya tam sesini duymaya,mesajlaşmaya alışmıştım yine kabusa geri döncez
H.G esra,evcidemiydi? Dönecek mecbur bekliycez yapıcak bişi yok,çok zor ama.BEKLEYEREK KAVUŞUCAZ...

Wayy aynı kaderi paylaşıyoruz desene.. Çok zor gerçekten,akşamları bekliyorum işten dönmesini ama yok gelmioo:2:Ev boş sessiz,yaptığım bişeyden zevk alamıyorum.heryerde eşyası var,acaiy,p bişey ya

off sorma hiçbir eşyasını yıkayamamıştım geçen gün gözümü kararttım attım makineye hemen çalıştırdım yoksa picamasını kokluyorum ağlamaya başlıyordum bir tek gitmeden önce üzerinden çıkardığı kazağını yıkayamadım onu da oğlumun beşiğine koydum babasının kokusu sinsin die lavaboya bakıyorum traş takımları yok. dediğin gibi her akşam işten gelecek die bekliyordum şimdi akşamları beklemenin bi anlamı kalmadı yavaş yavaş alışıyorum ama

üzülme cnm haftaya görüşürsünüz bizimkiler yemin etmedikleri için hala doğru düzgün görüşemiyoruz haftaya yı bekliyorum o yüzden

Evliyken ayrı bi zorluğu var beklemenin.......Ay kıyamam bebişde var sende,geçer inş. bu günlerde.. off dertlendim ya,özledimmmm...

hoşbulduk canım.sende hoşgeldin aramıza..evet evcideydi offff hemde çok zor yaa
Bizde 24nde evcideydik,onu o kışlanın önünde bırakmak çok koyuyo adama ya,,,,,ardından bakamıyosun bile....Aynı şekilde oda................

Evliyken ayrı bi zorluğu var beklemenin.......Ay kıyamam bebişde var sende,geçer inş. bu günlerde.. off dertlendim ya,özledimmmm...

bebişimize de gün sayıyoruz dertlenme dertlenme başlamak bitirmenin yarısıdır 339. kd açıldı mı bizim az kalmış olacak biz onları teselli edecez buradan dört gözle onları bekliyorum

bebişimize de gün sayıyoruz dertlenme dertlenme başlamak bitirmenin yarısıdır 339. kd açıldı mı bizim az kalmış olacak biz onları teselli edecez buradan dört gözle onları bekliyorum
Doğru söylüyosun,neyse ocaktayız bişey kalmadı dimi:98:

Bizde 24nde evcideydik,onu o kışlanın önünde bırakmak çok koyuyo adama ya,,,,,ardından bakamıyosun bile....Aynı şekilde oda................

öyle kışlaya bırakamam zaten o daha çok koyar heralde allahtan haftaya yanımda olcak şimdilik öyle teselli bulmaya çalışıyorum

evet nisan da 339 lar gelecek bizimkilerin biletlerini getireceklerrrrr biz de artık sabırsızlanmaya başlıyor olacaz :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…