cnm bnm geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah,üzülmasin dua etsin.inşallah bi aksilik olmaz sağ salim alır kucağına,kötü bi durum ama bi sıkıntı yoksa yaşar bebek,sağlık problemi olmasında.benim kardeşimin eşi ikiz gebeydi,7. ayını doldurmadan geldi bebekler,çok zor günler geçirdiler çünkü biz muğla da ve civarda bebeklere uygun küvöz bulamadık,hazırlıksızdılar çünkü ve belli bi haftayı doldurmayan bebekleri hastane kabul etmiyo uygun yoğun bakım ünitesi olması gerekiyo,antalyaya gitti bebekler doğumdan hemen sonra ambulansla,yolda birinin kalbi durmuş üç kez,biri bikaç gün sonra beyin kanamsı geçirdi çok fazla oksijensiz kalmışlar heryerleri mosmordu,küçücüktüler.biri 1500 gr.diğieri 1300 gr.büyül olan yani derya beyin kanamsı geçirmiş sonra kafada büyüme başlamış tam gelişmediği için beyindeki suyu atamıyomuş ameliyat oldu bişey taktılar bebişimin kafasına,çok şükür ewdeler şimdi kiside 2.5 kiloyu geçmiş.yeterki rabbim ömür versin yaşayacağı göreceği varsa yaşar inşllh.RAABBİM korusun o meleğide...
yok canım... 335. dönemde askerdi ama askerdeyken terk etti beni.
Bu nasil cahil bir zihniyettir ! Makama nasil kufredersiniz ? Basiniza geleceklerden hic mi korkmassiniz ! Kisiye edilen kufurlerde bile cok buyuk yaptirimlar varken kurumlara makamlara haliyle devlete edilen kufurlerin cezasi nedir bilirmisiniz ?
Hadi yasal alacaginiz cezayi bir kenara birakin burada ki insanlara da mi sayginiz yok !
yaa pardon mrhaba,ne oldu acaba,çok merak ettim,bi süredir pek uğrayamıyorum da eşim burda çünkü izinli,yada şöle diyim,uluneke arzugur la ilgisi varmı,yoksa onlara ne oldu ?kapsama alanı dışındalarmış öle yazıyo
ulunekenin sewgilisinee hapis cezası wermişler bi hafta askeriyede onlan ilgili bişiler olmuştu. ...
nası ya cnm anlayamadım uluneke yüzündenmi sevgilisi ceza almış anlayamadım..onunda hesabı dondurulmuş galba..
aa neden ceza vermişler 1 hafta yaa
üzülmesin 1 hafta geç çıkıcak sadece
iştee üzgünlük bi yana sinirliydii yoksa genelde olumlu yapıcı şeler yazardıı...
ulunekenin sewgilisinee hapis cezası wermişler bi hafta askeriyede onlan ilgili bişiler olmuştu. ...
çok üzüldüm yaaabunu bilmiyordum..ne zaman oldu bu hapis cezası olayı canım ya bilen varsa yazsın lütfen.benim asker de ulunekeninkiyle aynı yerde biz görüşüoduk ama son olanlardan haberim yok çok üzüldüm gerçektenn
tatlım iki komutan kendi aralarında anlaşamamış.Biri üst biri onun altı..Üst olan gitme demiş alt olan ben hallederim gel..
Sonuçta adam asker alt olan hallederim deyince galıba sevgilisi altı dinlemiş üst olan da emre itaatsizlıkten ceza vermış 1 hafta ....
ben bu kadar anladım...
Öyle olunca da uluneke sert cıkıştı sinir haliyle....
askerlık psıkolojısıne gırmıs tatlım daha gitmeden....kızlarr herkese iyi akşamlarr,umarım hepiniz iyisinizdir......benim yine bir sorum olucak sizleree...erkek arkadasıma cok ilgi gösterdim zamanında o cok kosturmustu bni ama sevgimi kazanınca artık ben kosar oldum....dün akşamüstünden beri aramıyor beni yarın da benim dogum günümm(( zamanında sey demişti bana nasolsa benimsin bana desen ki 10 gün aramıcam yine de güvenirim sanaa...bu belki güzel bişsey güeniyor bana ama biraz rahatsız edicii...hiç mi merak etmez insan yaaa (( böyle ben de aramamakla iyi mi ediyorum yoksa ayrılmaya mı calısıyor gecen haftalarda bitsin diyip duruyorduu...ama sonra seni özledim demeye falan basladı...bitirmeye mi çalışıyor yoksa ben bitireyim mii beklemekten cok sıkıldımm burnu iyice kalktı nasolsa geliyor peşimden diyee...napıcam ben insan sevince yapamıyor..bi de cok kırmaya basladı anlam veremiyorumm..
kızlarr herkese iyi akşamlarr,umarım hepiniz iyisinizdir......benim yine bir sorum olucak sizleree...erkek arkadasıma cok ilgi gösterdim zamanında o cok kosturmustu bni ama sevgimi kazanınca artık ben kosar oldum....dün akşamüstünden beri aramıyor beni yarın da benim dogum günümm(( zamanında sey demişti bana nasolsa benimsin bana desen ki 10 gün aramıcam yine de güvenirim sanaa...bu belki güzel bişsey güeniyor bana ama biraz rahatsız edicii...hiç mi merak etmez insan yaaa (( böyle ben de aramamakla iyi mi ediyorum yoksa ayrılmaya mı calısıyor gecen haftalarda bitsin diyip duruyorduu...ama sonra seni özledim demeye falan basladı...bitirmeye mi çalışıyor yoksa ben bitireyim mii beklemekten cok sıkıldımm burnu iyice kalktı nasolsa geliyor peşimden diyee...napıcam ben insan sevince yapamıyor..bi de cok kırmaya basladı anlam veremiyorumm..
askerlık psıkolojısıne gırmıs tatlım daha gitmeden....
arama bence..Belki yarın supriz edecek o yüzden aramıyor bu şekılde de olabılır...
asker psikolojisi canım. anlayamazsın bir türlü. kafana takma oluruna bırak. orda kafaları çok karışık oluyor, o yüzden her laflarını ciddiye almıycaksın. ben bişey diyemiyorum kendimkime hemen alınıyor kafaya takıyor. halbuki burda öyle değildi. sen de sıkma canını asker sonuçta.
niye bu kadar stress içine giriyor bu erkekler anlamıyorum( bi de affınıza sıgınarak bişey demek istiyorum...arkadası gelmiş sehir dısında okuyor bu gelen cocuk biraz sey...hani derler ya karı kıza düşkünn...benmki öle degildir benden baskasına asla gitmez yani diğer arkadasları gibi düşkün degildir öyle seylere...şimdi bu cocuk onu bozar diye korkuyorum gitmeden ((( onla takılıordur smdi kessiinn.off yarın da son sınavım var düşünmek istemiyorum artık ( ayrılalım demesi de ondan mıdırr yoksa böyle giderek araya mesafe mi koyuyor ben ayrılayım diye (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?