337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy sizlere de çok geçmiş olsun, ama ne güzel iyilermiş şimdi değil mii

herkese teşekkürler bu aradaa
allah uzun ömür versin tüm bebişlere

yaa pardon mrhaba,ne oldu acaba,çok merak ettim,bi süredir pek uğrayamıyorum da eşim burda çünkü izinli,yada şöle diyim,uluneke arzugur la ilgisi varmı,yoksa onlara ne oldu ?kapsama alanı dışındalarmış öle yazıyo

ulunekenin sewgilisinee hapis cezası wermişler bi hafta askeriyede onlan ilgili bişiler olmuştu. ...

nası ya cnm anlayamadım uluneke yüzündenmi sevgilisi ceza almış anlayamadım..onunda hesabı dondurulmuş galba..

hayır uluneke yüzünden almamış cezayı başka nedenden almış o da ceza aldını duyunca sewgilisinin burda sinirlee bişiler yazmışştı oyüsden hesabı kapanmıştır die düşünüorum...

aa neden ceza vermişler 1 hafta yaa
üzülmesin 1 hafta geç çıkıcak sadece

ulunekenin sewgilisinee hapis cezası wermişler bi hafta askeriyede onlan ilgili bişiler olmuştu. ...

çok üzüldüm yaaa bunu bilmiyordum..ne zaman oldu bu hapis cezası olayı canım ya bilen varsa yazsın lütfen.benim asker de ulunekeninkiyle aynı yerde biz görüşüoduk ama son olanlardan haberim yok çok üzüldüm gerçektenn

tatlım iki komutan kendi aralarında anlaşamamış.Biri üst biri onun altı..Üst olan gitme demiş alt olan ben hallederim gel..
Sonuçta adam asker alt olan hallederim deyince galıba sevgilisi altı dinlemiş üst olan da emre itaatsizlıkten ceza vermış 1 hafta ....
ben bu kadar anladım...
Öyle olunca da uluneke sert cıkıştı sinir haliyle....

bendee bölee bilioruum...böle yazmıştı zaten...

kızlarr herkese iyi akşamlarr,umarım hepiniz iyisinizdir......benim yine bir sorum olucak sizleree...erkek arkadasıma cok ilgi gösterdim zamanında o cok kosturmustu bni ama sevgimi kazanınca artık ben kosar oldum....dün akşamüstünden beri aramıyor beni yarın da benim dogum günümm (( zamanında sey demişti bana nasolsa benimsin bana desen ki 10 gün aramıcam yine de güvenirim sanaa...bu belki güzel bişsey güeniyor bana ama biraz rahatsız edicii...hiç mi merak etmez insan yaaa (( böyle ben de aramamakla iyi mi ediyorum yoksa ayrılmaya mı calısıyor gecen haftalarda bitsin diyip duruyorduu...ama sonra seni özledim demeye falan basladı...bitirmeye mi çalışıyor yoksa ben bitireyim mii beklemekten cok sıkıldımm burnu iyice kalktı nasolsa geliyor peşimden diyee...napıcam ben insan sevince yapamıyor..bi de cok kırmaya basladı anlam veremiyorumm..

askerlık psıkolojısıne gırmıs tatlım daha gitmeden....
arama bence..Belki yarın supriz edecek o yüzden aramıyor bu şekılde de olabılır...

asker psikolojisi canım. anlayamazsın bir türlü. kafana takma oluruna bırak. orda kafaları çok karışık oluyor, o yüzden her laflarını ciddiye almıycaksın. ben bişey diyemiyorum kendimkime hemen alınıyor kafaya takıyor. halbuki burda öyle değildi. sen de sıkma canını asker sonuçta.

askerlık psıkolojısıne gırmıs tatlım daha gitmeden....
arama bence..Belki yarın supriz edecek o yüzden aramıyor bu şekılde de olabılır...

niye bu kadar stress içine giriyor bu erkekler anlamıyorum ( bi de affınıza sıgınarak bişey demek istiyorum...arkadası gelmiş sehir dısında okuyor bu gelen cocuk biraz sey...hani derler ya karı kıza düşkünn...benmki öle degildir benden baskasına bakmaz yani diğer arkadasları gibi düşkün degildir öyle seylere...şimdi bu cocuk onu bozar diye korkuyorum gitmeden ((( onla takılıordur smdi kessiinn.off yarın da son sınavım var düşünmek istemiyorum artık ( ayrılalım demesi de ondan mıdırr yoksa böyle giderek araya mesafe mi koyuyor ben ayrılayım diye (

Son düzenleme:

daha gitmedi ki canım benimki subatta gidio ( saçma sapan konusuo anlam veremiyorum.gereksiz ve anlamsızz... mesela kendi yapıyor saçma sapan seyler bana diyor saçma sapan konusuosun off...bu ne yaa çocuk muyum ben kendi yaptıgını ben yapıyom gibi söylüyor

tatlım benım kı de tam tersı oldu..Normalde agresif olan adam askerde pamuk seker gibi masallah
ama sen o cocugu dert etme yapacagı olsaydı zaten emin ol arkadaş aramazdı yanına...
yapacak her türlü yapar buna emın ol yeter

biz söz verdik birbirmize evlenmeden asla birine sırf o iş için gitmicem sana kıyamam ddiyordu heepp. gitmez diye düşünüyorum smdi ama...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…