tatlım benım kı de tam tersı oldu..Normalde agresif olan adam askerde pamuk seker gibi masallah
ama sen o cocugu dert etme yapacagı olsaydı zaten emin ol arkadaş aramazdı yanına...
yapacak her türlü yapar buna emın ol yeter
daha gitmedi ki canım benimki subatta gidio( saçma sapan konusuo anlam veremiyorum.gereksiz ve anlamsızz... mesela kendi yapıyor saçma sapan seyler bana diyor saçma sapan konusuosun off...bu ne yaa çocuk muyum ben kendi yaptıgını ben yapıyom gibi söylüyor
ayy darısı başımaa... agresifti demekk ay inş benmki de düzelirr( aramayım demi ben o arasın biraz kıymet bilsinn...ayrılmak istiyor mudur peki canımm
pardon canım ya askerde sandım seninkini. neyse bakarsın askerde düzelir. hasret çekince anlar kıymetini. askere gitmeden akıllanmıyorlar çünkü. umarım askerlik yarar ona. çok seviyorsan biraz sabrediceksin baktın düzelmiyor yol vericeksin
yok canım sadece dedim ya arkamda bırakmıyım onu,ya bakasını severse yada ya o beni askerde bırakırsa gibi saçma düşüncelere kapılıyorlar...
Seninkide o düşüncelere kapılmış.
Baktın hala bitsin diyor sana ben seni beklicem zamanında verdigin sözleri hatırla de ve devamlı sen hatırlat...
Cidden çok dengesizleşiyorlar....
tatlım iki komutan kendi aralarında anlaşamamış.Biri üst biri onun altı..Üst olan gitme demiş alt olan ben hallederim gel..
Sonuçta adam asker alt olan hallederim deyince galıba sevgilisi altı dinlemiş üst olan da emre itaatsizlıkten ceza vermış 1 hafta ....
ben bu kadar anladım...
Öyle olunca da uluneke sert cıkıştı sinir haliyle....
selam kızlar 24 saatlik bir ceza kesintisinden sonra tekrar aranızdayım dün ulunekenin durumuna bnde çok üzüldüm o yüzden bende biraz ileri gittim sanırım neyse 24 saat yoktum ama wakit geçmedi ya çok alışmışım bn buraya onu anladım inşallah ulunekenin cezasıda hemen biter ve tekrar aramıza döner ayrıca bugün komutanla konuşacaktı yahya sanırım inşallah hapis cezası kaldırılmıştır
hoşgeldinn
inşallah kaldırırlar cezasını ya, uluneke de gelse de bize haber verse
selam kızlar 24 saatlik bir ceza kesintisinden sonra tekrar aranızdayım dün ulunekenin durumuna bnde çok üzüldüm o yüzden bende biraz ileri gittim sanırım neyse 24 saat yoktum ama wakit geçmedi ya çok alışmışım bn buraya onu anladım inşallah ulunekenin cezasıda hemen biter ve tekrar aramıza döner ayrıca bugün komutanla konuşacaktı yahya sanırım inşallah hapis cezası kaldırılmıştır
ben ulunekeyle konuştum kalkmış hapis cezası..
hoşgeldinn
inşallah kaldırırlar cezasını ya, uluneke de gelse de bize haber verse
hoşbulduk canım
sen naptın aradı mı sevgilin
yooook aramadı hala ayrıca bugün çok canımı sıkan bişi oldu sevgilimin yakasına yapışan bi şahıs saçma sapan şeyler yapıo farklı bi msnden ekleyip salak salak konuşuo gerçi çok az ve öz cevaplar verdim ama bıktım artık ondan yarın inşallah çarşıya çıkar askımda konuşuruz yoksa çıldırmama az kaldı
ne anormal insanlar var ya, toplanıp dövelim istiyosan
inşallah çıkar da konuşursunuz
benim bebeğim pazar çıkıcakmış çarşıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?