337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy darısı başımaa... agresifti demekk ay inş benmki de düzelirr ( aramayım demi ben o arasın biraz kıymet bilsinn...ayrılmak istiyor mudur peki canımm

pardon canım ya askerde sandım seninkini. neyse bakarsın askerde düzelir. hasret çekince anlar kıymetini. askere gitmeden akıllanmıyorlar çünkü. umarım askerlik yarar ona. çok seviyorsan biraz sabrediceksin baktın düzelmiyor yol vericeksin

ayy darısı başımaa... agresifti demekk ay inş benmki de düzelirr ( aramayım demi ben o arasın biraz kıymet bilsinn...ayrılmak istiyor mudur peki canımm

yok canım sadece dedim ya arkamda bırakmıyım onu,ya bakasını severse yada ya o beni askerde bırakırsa gibi saçma düşüncelere kapılıyorlar...
Seninkide o düşüncelere kapılmış.
Baktın hala bitsin diyor sana ben seni beklicem zamanında verdigin sözleri hatırla de ve devamlı sen hatırlat...
Cidden çok dengesizleşiyorlar....

biraz ayrı kalınca aklı basına gelio sanki...biraz görüşmeyelim deyince tutuşuyor...umarım kendini toplar..umarım yapcak bişeyim kalmadı artık.. teşekkür ederimm

aynen aynen nasıl da bildin canımm yaa tamam bu taktikleri uygulayım ben o haldee

ay çok üzüldüm gerçekten ben de:2::2: uluneke miydi o sinirlenen...ya demekki kızcağız gerçekten çok üzüldü yazık yoksa yapmazdı öyle bişey...umarım en kısa zamanda döner buraya....

selam kızlar 24 saatlik bir ceza kesintisinden sonra tekrar aranızdayım dün ulunekenin durumuna bnde çok üzüldüm o yüzden bende biraz ileri gittim sanırım neyse 24 saat yoktum ama wakit geçmedi ya çok alışmışım bn buraya onu anladım inşallah ulunekenin cezasıda hemen biter ve tekrar aramıza döner ayrıca bugün komutanla konuşacaktı yahya sanırım inşallah hapis cezası kaldırılmıştır

hoşgeldinn

inşallah kaldırırlar cezasını ya, uluneke de gelse de bize haber verse

inşallah kaldrırlar ya kötü olmuş bende çok üzüldüm valla..

sen naptın aradı mı sevgilin

yooook aramadı hala ayrıca bugün çok canımı sıkan bişi oldu sevgilimin yakasına yapışan bi şahıs saçma sapan şeyler yapıo farklı bi msnden ekleyip salak salak konuşuo gerçi çok az ve öz cevaplar verdim ama bıktım artık ondan yarın inşallah çarşıya çıkar askımda konuşuruz yoksa çıldırmama az kaldı

ne anormal insanlar var ya, toplanıp dövelim istiyosan

inşallah çıkar da konuşursunuz
benim bebeğim pazar çıkıcakmış çarşıya

yarın alışverişe gidicem aşkımın doğum günü için hediye alıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…