337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar herkesin az çok evliliği düşündüğü biri var..kimimiz nişanlı kimimiz sözlü kimimiz sevgili durumunda..peki ileriye dair bir çeyiz alışverişi falan yapıyo musunuz? ben iyi kötü bişiler alıyorum netten falan..ya siz ne durumdasınız?bir tek ben miyim çeyiz alışverişi yapan?merak ettim doğrusu?

benim hiç bi şeyim yok ya
yakında evlilik gözükmüyor, para biriktirmeye başlıcam yavaştan ilerde alırım artık

benim hiç bi şeyim yok ya
yakında evlilik gözükmüyor, para biriktirmeye başlıcam yavaştan ilerde alırım artık

walla bugun yıldırım nıkahı dese herşeyım hazır.Bi gelinlik eksik bide damat tabi
Ama en az 1 yıl var sevgilime iş bakıcaz daha... oda birikim edecek bırazda öyle kalkabiliriz ancak bu yükün altından

ben alıyorum valla yavaş yavaş :) baya bişey aldım :))

Son düzenleme:

bn mümkünse bu yaz evlenmek istiyorum ama bakalım askım bi gelsin.geçen yıllar çalışırken çatal bıçak takımı tencere takımları fln almıştım ama onun dışında çook eksiğim var ama eksiklerin ne olduğunu bile bilmiorum en son mutfak robotu fln aldım geçenlerde tek tek alıorum bakalım.

slm kızlar çeyiz muhabbetine başlamışsınız bakıyorum.Bizde bu yıl sonu gibi düşünüyoruz baya aldım bişeyler. İnternetten markafoni,limango,trendyol vs. alışveriş yapabileceğiniz yerler var ben ordan alıyroum çok uyguna orjinal şeyler denk geliyo.kutularıda çok sağlam onları da kullanıcam esya taşırken:)buarada yarın askerciğim geliyo evci iznine evinde kalcak çok mutluyum:)

tatlım çok teşekkür ederim bilgilendirdğin için..ama cezaı kaldırılmış galiba öyle yazıo inşallah doğrudur..
uluneke aramıza dönsün biran önce...özledik seniii

evet ben de alıyorum kızlar yavaştan..markafoni çok iyi o yönden.geçende 160 lık pamuk saten nevresim takımını 85 e aldım ve çok güzel çıktı..tavsiye ederim.ama daha çooooooooooook eksiğim vaaaaar

izmir/buca canımm... aynen cenderme eşiyis bizzz karşı dağa gitmemiz lazım

aaa cnm malummu olmuş bana sordum..
Normalde bende istanbulda yaşıyorum ama eşim askere gittiğinden beri annemlerin yanına geldim..
Bil bakalım annemler nerde oturuyor; İzmir-Buca..

günaydın kızlar askım çarşıya çıkar diye erken kalktım bekliyorum umarım herkes bugün askerini görür göremeyende doya doya sesini duyar:26:

Günaydın kızlarrrr...
Ben dün çok büyük bir eşşeklık yaptım ve askımı cok uzdum..
Affedermi bilmiyorum aa 2 dakıka msne girmeye calıstı ve bana haber vermedi dite kıyameti koparttım...
Msnin askeriyede işi ne özellıkle cep telefonundan(ebuddy)yazıyordu ...
Bana agzımı arar gıbı; sen bugun ne yaptın iletine birsey yazdın mı gibisinden 40 tane soru sordu bende süpelendim ,hatırlamıyorum diye msn actım bakmaya birde ne göreyim 7 saat once online olmuş..O sinirle cok agır konustum...

haklı olabılırım ama agır konusmam affedilemez belkı..
Dün de birsey sakladıgını ögrendim...
Aşkım ne olursa olsun benden birsey saklamaz derken bi anda onu gormek beni mafetti...İletime yazdıgım seyde kırgın oldugumu ıfade eden seylerdi...
Ama ona soz vermıstım bir daha kavga etsek dahi iletime yazıp duyurmıcam diye...(o duyurmak ,millete ılan etmek olarak algılıyor)...
Ordakı askerler diyormuş sana askerde bu kadar kötu davranıyorsa siz bitmişsiniz,bu kız senı sevmıyor...vsvs..
Sen bu kız yüzünden bürda basını belaya sokarsın bile diyenler olmus..Ve bana bunları söyledi
kızlar ya cok kotuyum ya evet kullanmamam kelimler kullandım ama o orda farklı bı adam oldu.Bazı seylerı yapmayı normal goruyor bahanesi özledım oluyor....

walla inanmazsın ama geçen hafta cumartesi aynı şey bnm başıma geldi çarşıya çıkmadı sanırım ama nete girmişti bnde gördüm 5 saat önce ç.içiymiş deli oldum nasıl bana haber vermez hadi haber vermedin bari 1 satır bişi yaz görünce seviniiim fln neyse burdaki kızlara anlattım durumu eğer kızlar yapma fln demeseydi senin verdiğin tepkinin aynısını verecektim bnde neyse bişi demedim hala konuşamadk çünkü ama sinir olmaya dewam ediyorum keşke sende bu kadar fevri davranmasaydın bilmiorumki o an tutamıo insan kendini sende haklısın üzülme ama düzelir düşününce anlar nie böle tepki verdiğini:44::44:

tatlım devamlı benı elestırdı..Drustlugumu sorguladı,Devamlı ben durustum dedi o yuzden ona konduramadım ya..
Keşke fevrı cıkmasaydım ama bana ıletıne ne yazdın dıye 40 defa sorunca ustunede onu gorunce cıldırdım ...OF ya off

canım üzülme ya o bence sert tepki verdin diye öyle diyodur pişmanlık duy diye üzme sen kendini

anlıyorum seni ama üzülme gerçekten düzelir onların bu kadar değişmesi nasıl normalse bizimde değişik tepkiler vermemiz o kadar normal

canım üzülme ya o bence sert tepki verdin diye öyle diyodur pişmanlık duy diye üzme sen kendini

insallah aradım sımdı ankesorluden o cıktı karsıma.Ben aglamayı bı koydum tutamadım kendimi.tamam askım sakın ol yok bırsey dedi hala...
A benim aptal kafam ya aptallll.....
aptalllllllll:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…