337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

amiiin...sağ salim gidip dönsünler :)

kızlar benden öküzü olamaz ya..bugün nişanlım çarşı iznine çıktı.onbuçuktan sonra beni nette bekle demişti dün..11 de gelmiş.ben de 12 buçukta uyandım
uyuyakalmışım yazık beni okadar saat beklemiş.seni bekledim naptın dedi?ben de bastırmak için ben yıllarca bekliyorum bir buçuk saatin lafını mı yapıcaksın dedim..yazık bişi diyemedi.3 saattir nette bilg. başındaydı.yazık bir de kahvaltıyı bile bilg. başında yapmış.börek falan aldım geldim nete ama sen yoktun diyo..offf kötü oldum..niye böyle yaptım ben ya..odunum ben odun

bnde erkenden uyandım gelir die gelmedi neyse sonuçta görüşebilmişsiniz canım gerçi bir buçuk saat fazla görsen daha iyi olurduda bunada şükür diyelim

kızlar üzmeyin kendinizi..inş. her şey yoluna girer..şu ceza olayını falan yeni öğrendim şok oldum..yazıları falan hiç görmemiştim..

bnde erkenden uyandım gelir die gelmedi neyse sonuçta görüşebilmişsiniz canım gerçi bir buçuk saat fazla görsen daha iyi olurduda bunada şükür diyelim

ya hiç sorma ya yazık..ne var beklediysen falan dedim.oda sonuçta benim vaktim sınırlı dedi.ben de tamam çık ozaman dedim.kötü kapamayalım dedi duygulandı..ayyyy kıyamam nasıl böyle bişey yaptım ben ya.oysa ilk çarşı izniydi bide..öfff ne diyimki kendime çok kızıyorum..

böyle olmasa iyiydide olan olmuş artık cnm üzme kendini.hem neyseki anlayışlı bir nişanlın var yine bişi dememiş

böyle olmasa iyiydide olan olmuş artık cnm üzme kendini.hem neyseki anlayışlı bir nişanlın var yine bişi dememiş

evet canım çok şükür ya anlayışlı nişanlım..yoksa napardım ben :/ seninki nasıl gidiyo bir sorun yok inş. dimi?bu günlerde yapacağımız tek şey sabır canım..sabredicez napalım..

evet canım çok şükür ya anlayışlı nişanlım..yoksa napardım ben :/ seninki nasıl gidiyo bir sorun yok inş. dimi?bu günlerde yapacağımız tek şey sabır canım..sabredicez napalım..

bizde biraz sorunlar var ama bende sabrediyorum bnmde yapabileceğim tek şey bu

kızlar selam nasılsınz giremıorum bayadr işler çok yogunn şafaklar atıo ama nasıl atıo bi biz biliriz bide askerlerimizz artkk çok zor gelmeye başladıı kesınlkle alışılmıo buda bi gerçekkk
dün akşam kardeşiminde dagıtım yeri belli olduu bilenleriniz vardr hem nişanlm hem kardeşm askrde kardeşm uzun dönem amaa nişanlım ağrı dogubeyazdda biliosunuz kardeşim de ağrı merkeze gidiomuşşş zaten çokk üzülüodum şmdi 10 katt arttıı üzüntümm Allah yrdmcıları olsun şartlar çok kötü ve ağırr sizdendee bolbol dua etmenizi istiorumm kzlarrr

şafakk 107

hoşgeldin canım söylediklerinde çok haklısın Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun inan tek ettiğim dua bu Allahım hepsini korusunsende çok üzme kendini kardeşinede Allah iki kat yardımcı olsun

slm tatlım ya özlettin kendini bir daha olmasın:
walla ıkısınde aynı yere dusmesı rastlantı,herşeyde vardır bı hayır dıyerek susmak gerek...
Allah once onlara sonra bize dayanma gücü versin insallah..Dün halıya bile basmayı özledim dedi sevgilim için parçalandı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…