ne düşüneceğimi neye inanacağımı şaşırdım ondan böyleyim ya tabiki öle bişi değildir daha 10 gün önce nolur gel diodu askım bnm Allah korusun bütün askerlerimizi içinde bnm aşkımıda aklım onda araması içinde dua etmekten başka yapacak bişeyim yok
kızlar benden öküzü olamaz ya..bugün nişanlım çarşı iznine çıktı.onbuçuktan sonra beni nette bekle demişti dün..11 de gelmiş.ben de 12 buçukta uyandım
uyuyakalmışım yazık beni okadar saat beklemiş.seni bekledim naptın dedi?ben de bastırmak için ben yıllarca bekliyorum bir buçuk saatin lafını mı yapıcaksın dedim..yazık bişi diyemedi.3 saattir nette bilg. başındaydı.yazık bir de kahvaltıyı bile bilg. başında yapmış.börek falan aldım geldim nete ama sen yoktun diyo..offf kötü oldum..niye böyle yaptım ben ya..odunum ben odun
bnde erkenden uyandım gelir die gelmedineyse sonuçta görüşebilmişsiniz canım gerçi bir buçuk saat fazla görsen daha iyi olurduda bunada şükür diyelim
ya hiç sorma ya yazık..ne var beklediysen falan dedim.oda sonuçta benim vaktim sınırlı dedi.ben de tamam çık ozaman dedim.kötü kapamayalım dedi duygulandı..ayyyy kıyamam nasıl böyle bişey yaptım ben ya.oysa ilk çarşı izniydi bide..öfff ne diyimki kendime çok kızıyorum..
böyle olmasa iyiydide olan olmuş artık cnm üzme kendini.hem neyseki anlayışlı bir nişanlın var yine bişi dememiş
evet canım çok şükür ya anlayışlı nişanlım..yoksa napardım ben :/ seninki nasıl gidiyo bir sorun yok inş. dimi?bu günlerde yapacağımız tek şey sabır canım..sabredicez napalım..
bizde biraz sorunlar var ama bende sabrediyorum bnmde yapabileceğim tek şey bu
canım üzme kendini bu günlerde geçicek inş. her şey yoluna giricek döndüklerinde.imtihan gibi bişey bu bizim için...dönücekler ve hepimiz çok mutlu olucaz buna emin ol..
bitsin artıkkkkk buuuuuuuuu çileeee
107 gün snra bitecek canım az kaldı:85::85:
inşallahh
çok çok bunaldım çok özledim
hiç bişiden zevk alamıyorum yaa
3 haftadır çarşıya da çıkamıyo
o bize moral oluyodu:85::85::84::84:
inşallahh
çok çok bunaldım çok özledim
hiç bişiden zevk alamıyorum yaa
3 haftadır çarşıya da çıkamıyo
o bize moral oluyodu:85::85::84::84:
kızlar selam nasılsınz giremıorum bayadr işler çok yogunn şafaklar atıo ama nasıl atıo bi biz biliriz bide askerlerimizz artkk çok zor gelmeye başladıı kesınlkle alışılmıo buda bi gerçekkk
dün akşam kardeşiminde dagıtım yeri belli olduu bilenleriniz vardr hem nişanlm hem kardeşm askrde kardeşm uzun dönem amaanişanlım ağrı dogubeyazdda biliosunuz kardeşim de ağrı merkeze gidiomuşşş zaten çokk üzülüodum şmdi 10 katt arttıı üzüntümm Allah yrdmcıları olsun şartlar çok kötü ve ağırr sizdendee bolbol dua etmenizi istiorumm kzlarrr
şafakk 107
kızlar selam nasılsınz giremıorum bayadr işler çok yogunn şafaklar atıo ama nasıl atıo bi biz biliriz bide askerlerimizz artkk çok zor gelmeye başladıı kesınlkle alışılmıo buda bi gerçekkk
dün akşam kardeşiminde dagıtım yeri belli olduu bilenleriniz vardr hem nişanlm hem kardeşm askrde kardeşm uzun dönem amaanişanlım ağrı dogubeyazdda biliosunuz kardeşim de ağrı merkeze gidiomuşşş zaten çokk üzülüodum şmdi 10 katt arttıı üzüntümm Allah yrdmcıları olsun şartlar çok kötü ve ağırr sizdendee bolbol dua etmenizi istiorumm kzlarrr
şafakk 107
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?