337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

insallah aradım sımdı ankesorluden o cıktı karsıma.Ben aglamayı bı koydum tutamadım kendimi.tamam askım sakın ol yok bırsey dedi hala...
A benim aptal kafam ya aptallll.....
aptalllllllll:84::84::84:

tmm işta bak yok bişi yapmassın bidaha olur biter

dünde bizimki aramış ulaşamamış bana bir sürü aramış megersem benm tel çekmiyomuş bende işim vardı hiç bakamadım içimden geçirdim nie aramadı die tele bakmadım akşam diyo sana bişey oldu die korktum diyo bende hep ben korkuyorum birazda sen kork dedim çarşıya çıktımı bilmiyorum valla bakalım gelince arar çıktıysada

inşallah öyle olur inşallaahhh:26::26::26:

kızlarr ya belkii çıkarmamışlardır çünkü sporu düzgün yapamıyınca çarşıyı kitliolar...ya da nöbetlerinee denk gelmiştir ...bizde durum bu...bu haftaa göremicem...en azından gece 12 1 gibi arar di rahatlatıom kendimii

haklısın cnm sporda iyi olmanı çıkarmıyolar uzun atlama filan ararlarya bakalım

ya geçen haftada göremedim bn 1 haftadır sesinide duymadım iyimi ondan bile haberim yok dayanamıorum artık meraktan ölcem

haklısın cnm sporda iyi olmanı çıkarmıyolar uzun atlama filan ararlarya bakalım

ewet barfiksi 8tane çekmek gerekiomuş ama çekemiolarmışşşo gibi nedenlerdeen ...zulüüm ya zulüm..benim sewgilimin eöğlen 12 2 nöbeti war akşamda 10 12

ya geçen haftada göremedim bn 1 haftadır sesinide duymadım iyimi ondan bile haberim yok dayanamıorum artık meraktan ölcem

( seninkisini çözemedim bi türlü ya bi konuşsanız ben bile merak ettim neymiş sebep...bizim başımıza ne zaman gelck

( seninkisini çözemedim bi türlü ya bi konuşsanız ben bile merak ettim neymiş sebep...bizim başımıza ne zaman gelck

bnde tanıyamıorum artık bnm sevgilim gitti yerine yabancı bir adam geldi içimde çok kötü bir his var sanki bitmiş tükenmiş herşey ayrılmışız gibi ve kendimi artık ne zaman ayrıldık bitti diyecek die bekler gibi hissediyorum buda canımı gereğinden fazla yakıo böyle söz vermedik ama böyle olmamalı yani kimsenin sözüne güvenemeyecekmiyiz pffff

arzuuuu,hoşgeldin şekerim,ne oldu yaw üç gün girmedim neler olmuş ya,yazık ulunekenin askeri ceza almış dün bi baktım arzu uğur ve uluneke ulaşılamıyor yazıyo anlamaya çalıştım,sorada adminin yazısını gördüm anladımki ceza almışınız,ya konuştunmu ulunekeyle ne olmuş düzelmişmi yahyanın durumu,eşim öle kolay kolay kısa dönemlere ceza veremezler dio.nese tekrar hoşgeldin canım benim,ulunekede gelsin yaaa,

hoşbulduk canım ewet ya öle bi durum oldu uluneke küfürlerinden dolayı kapsama alanı dışında bende yardım ve yataklıktan sanırım 24 saat yoktumkonuyu saptırmışımda neyse geldik işte yahyanın durum düzelmiş ceza falan yok yani zaten çok saçma olurdu o yüzden ceza alsaydı şimdi ulunekeyi bekliyoruz inşallah hemen döner aramıza.:26:sende ne war ne yok?

selam kızlar.. bişi sorcaktım.
vodafone hat almam lazım, faturasız..
fiyatı ne kadar acaba bilen var mı?
en son 28 tl imiş ama net bir bilgi bulamadım internetten..

aa yook baak öle bişi diildirrr...askeriyeylee ilgili bi sorundurr...younluktandırr kıızz...hem gayet de seni kıskanmıştııı şu isteme olayındaa...bırakmaaz seni bıraakmaaz.boşuna öle üzüp üzme kendini canım benim...

selam kızlar.. bişi sorcaktım.
vodafone hat almam lazım, faturasız..
fiyatı ne kadar acaba bilen var mı?
en son 28 tl imiş ama net bir bilgi bulamadım internetten..

28 tl olurmu tatlım ya çok fazla ben 12 ye almıştım 1 yıl olmadı ama o kadar artmış olamaz yanii

ne düşüneceğimi neye inanacağımı şaşırdım ondan böyleyim ya tabiki öle bişi değildir daha 10 gün önce nolur gel diodu askım bnm Allah korusun bütün askerlerimizi içinde bnm aşkımıda aklım onda araması içinde dua etmekten başka yapacak bişeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…