kızlarrrrrrrrr buarada şafağımız hemen hemen aynıdır..buna göreee 1 hafta sonra 100 bozuyoruzzzzzzzzz
selam kızlarr..askımn bugun dogum gunuburuk oldu onun ıcın üf sınır oldum ya askerıyde dogum gunu hıc guzel olmuyo
benimkinin de doğum günü askerdeyken geçecek..
nikah yıldönümümüz, çıkma yıl dönümümüz, doğum günü, sevgililer günü..
hepsi geçecek ama canımız sağolsun, gelince her günü ayrı ayrı kutlarız:92:
biz bi sevgililer günü ile yılbaşını yedik
16 mayıs tanışma yıldonumunde yanımda insallah dogum gunumde de, onun dogum gunusunde de...
bizimde hepsi ayrı geçicek( onun doum günü geçtii benimkisi gelio martta sewgililer gününü çok önemsemiorum da...puuff doum günümde yanımda olsaydıı ya (( ama buradaa yazan ark lardan özendim dönüşünde iki günlüğüne tatil ayarlamaya çalışcam ...okula rapor alıp öğrencilerimii bırakabilirsem...
biz bi sevgililer günü ile yılbaşını yedik
16 mayıs tanışma yıldonumunde yanımda insallah dogum gunumde de, onun dogum gunusunde de...
ayy walla süper olur onu bende edicem hele bi gelsin hazıran gibi kaçıram onu(gerçi ona göre çuval bulamam ben)
yılbaşında beraberdik yanına gitmiş evci çıkarmıştım..
ama diğerleri ayrı geçecek..
olsun hiç üzülmüyorum canımız sağolsun kutlarız sonra
bende henüz sewgilime sölemedim amaa 2 günlük de olsa güzel olabilerr...ist yakınlarında ağva dışında warmolaki öle güzel minik bi yer....
walla ole bi kutlıcam ki;
404 yada japon ile yapıştırcam kendimi ona sonra bi güzel eşit aralıklarla raptiyelicem
ah ettim wcye bile tek göndermeyi düşünmüyorummm
walla agvaya bayılıyorum ben tatlım.Başka bi yer düşünme derim.
walla agvaya bayılıyorum ben tatlım.Başka bi yer düşünme derim.
:)) ahahaaa :)) delisin delyshe seen walla :)) çılgın kızz sewgilin şanslı :=)
walla ole bi kutlıcam ki;
404 yada japon ile yapıştırcam kendimi ona sonra bi güzel eşit aralıklarla raptiyelicem
ah ettim wcye bile tek göndermeyi düşünmüyorummm
selllamm hepinizee
hoşbuldummm canım naber nasılsın? şafak kaç teyit edelimselaaamm :) hoşgeldin takwimim :)
hoşbuldummm canım naber nasılsın? şafak kaç teyit edelim
tamamdır doğru taki pediyosunatarsaa 106 :) bu haftaa hemen geçsin gitsindee 100den düşelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?