özledimm aşkımı,çok ilginç bişeymiş bu askerlik ya... paylşatığımız evde tekim,yok yanımda...... üff
hadi ya canım benım ALLAH Kavuştursun bir an önce gelsinler inş. hayırlısıyla,biz 2 buçuk yıldır evliyiz.. çok zoraynı durumdayız tatlım, üstelik biz daha yeni evliyiz..
3 temmuzda evlendik, 12 aralıkta askere gönderdim
oyyy bebişte varrrrr,izinmi kullandınız 114 gün ya?selam kızlar ben de 12 aralıkta gönderdim eşimi ve gelmesine daha 114 gün varoğluşum ve ben onu çok özledik : (((
allah kolaylık versin birde bebişiniz var,kaç yaşında oğluş?evet canım dayanamadı acemi birliğine gidince geldi bir hafta dağıtım iznineçok özledim çokkkk allah sabır versin hepimize nasıl zormuş bir de benim kimseciklerim yok onun ailesi var hem asker yolu bekliyorum hem ailemden uzaktasyım (
allah kolaylık versin birde bebişiniz var,kaç yaşında oğluş?
günaydın kızlarrr şafağımız 106 yuppiiiidünkü gibi sevgilimin nete gelmesini bekliyorum yine erkenden uyanıpta
selam kızlar bende yine erkenden kalktım saatlerdir dünkü gibi bir umut bekliyorum inşallah bugün görürüz askerlerimizi
ben kavuştum sonunda netteinşallah seninkide gelir tatlım
ben kavuştum sonunda netteinşallah seninkide gelir tatlım
ne güzel ne kadar şanslısınız bnmkine 1 haftadır diyorum pazar nete gir görüşelim hem oğlanı da kameradan gösteririm die. beyimiz arkadaşları ile buluşmaya gitti akaşam erken dönebilirse girecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?