337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

özledimm aşkımı,çok ilginç bişeymiş bu askerlik ya... paylşatığımız evde tekim,yok yanımda...... üff

aynı durumdayız tatlım, üstelik biz daha yeni evliyiz..
3 temmuzda evlendik, 12 aralıkta askere gönderdim

aynı durumdayız tatlım, üstelik biz daha yeni evliyiz..
3 temmuzda evlendik, 12 aralıkta askere gönderdim
hadi ya canım benım ALLAH Kavuştursun bir an önce gelsinler inş. hayırlısıyla,biz 2 buçuk yıldır evliyiz.. çok zor

selam kızlar ben de 12 aralıkta gönderdim eşimi ve gelmesine daha 114 gün var oğluşum ve ben onu çok özledik :(((

evet canım dayanamadı acemi birliğine gidince geldi bir hafta dağıtım iznine çok özledim çokkkk allah sabır versin hepimize nasıl zormuş bir de benim kimseciklerim yok onun ailesi var hem asker yolu bekliyorum hem ailemden uzaktasyım (

allah kolaylık versin birde bebişiniz var,kaç yaşında oğluş?

herkese ii geceler kıslar,herkes askerini görsün rüyasındaaa

günaydın kızlarrr şafağımız 106 yuppiiii dünkü gibi sevgilimin nete gelmesini bekliyorum yine erkenden uyanıpta

günaydın kızlarrr şafağımız 106 yuppiiii dünkü gibi sevgilimin nete gelmesini bekliyorum yine erkenden uyanıpta

günaydııınnn... ben de erkenden uyandım. aşkımın nete girmesini bekliyorum. her seferinde kahvaltı yaparken yakalıyor. kahvaltıyı bitiremeden nete giriyorum. bu sefer de aç kalıyorum. iyisi mi bu sabah erken uyanayım dedim. aç kalmadan bitanemi görürüm. offff çok özlüyorum onu yaa. nette görünce kötü oluyorum görüşmeyelim dedim ama ben seni görmeden dayanamıyorum dedi. ayyyy aşkım benim yaa :98:

günaydın kızlar benim de kocacım geldi nete çok mutluyum :)

ama siz benden daha şanslısınız benim ki 113 keşke izin kullanmasaydı diyorum :18::18::2::2:

şafak 106:)hemencecik geçsin günler de gelsinler artık.biraz önce 335 lerin topiğine baktım.hepsi askerlerine kavuşmuşlar..hasretlikleri bitmiş..ne güzel dedim özendim..inş. biz de hemen kavuşuruz. plakalara bir gelsek tamam zaten..neyse çift haneli rakamlara düşelim bir bakalım da..ufff hemen gelsin daha biz evlenicez ya

selam kızlar bende yine erkenden kalktım saatlerdir dünkü gibi bir umut bekliyorum inşallah bugün görürüz askerlerimizi

ne güzel ne kadar şanslısınız bnmkine 1 haftadır diyorum pazar nete gir görüşelim hem oğlanı da kameradan gösteririm die. beyimiz arkadaşları ile buluşmaya gitti akaşam erken dönebilirse girecekmiş

adı ne oldu bebeğin canım ayy ne tatlıdır o şimdi bebiş bebiş kokuodur maşallah ona inşallah erken dönerde babası bebişi sende kocişi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…