tamamdır doğru taki pediyosunaynen ya,pazar 99 kısmetse çok heycanlı
evet benim herşeyimde öle diyo,bugun msj attı arkadaşının telinden çok sefindimşubat bi bitsiin gerisi heycanlı hızlı hızlıı gitceek...
evet benim herşeyimde öle diyo,bugun msj attı arkadaşının telinden çok sefindimaz öncede konuştuk... çok özledim eşimin gelsin artıkk
evet benim herşeyimde öle diyo,bugun msj attı arkadaşının telinden çok sefindimaz öncede konuştuk... çok özledim eşimin gelsin artıkk
bazen benim aşkımda öle dio,naz değil yeri gedldiğinde bitiroyolar canlarımızı doğrudur valla...bi beniim sewgiliim mi nazlı nee :)) şımarıklık yapıo heralde çook yoruldum çook younduk ayaklarımın üstünde duramıcak durumdayım bilmem ne ...bitmez bitmez diyip duruo ben az kaldı didikçee...(
lafını ağzına tıkamışsın
neyse canım seviyor ya seni, bunlar ufak şeyler, o unutmuştur bile
ama ben ne derse evet diyorum, salak, aptal bile dese haklısın aşkım derim galiba
yok ya ne bilim yapamam ben..hele bana dediklerini dicek oooooooo....bence alttan aldıkça şımarıyolar.fazla yüz vermeye gerek yok yani..
ocean sen evli misin?senin için durum daha farklıdır tabi kıyamam..inş. senin için zaman çabucak geçer de kavuşursun bir an önce..biz evlenince zor olur hem iş açısından da zorlanırız askerlik olmazsa diye düşündük..okul bitti hemen gitti ama böyle de pek zor oldu beaa
ankesörlüye döndük yine, aşkım aradı şimdi, yatmadan aramış beni
arkadan nasıl sesler geliyor çalgılar müzikler uzun dönemler gidiyor diye eğlence düzenleniyormuş
bütün komutanlar ordaymış
335ler giderken hiç bişey olmamıştı
kısa dönemleri askerden saymıyorlar cidden
eğlence istemem 5,buçuk ay yapsın gelsin yeter.ben ağlence yaparım aşkımayazık yaa 15 ay ne demek.. tam 1 buçuk sene....
göbek de atarlar kına da yakarlar..
çok şükür ki 5.5 ay yaa
off offf kızlarrr haftaya bizimkilerin minikleri geliyor uzun dönemler(ben ole duydum insallah yanılmıyordumdur)
nöbetler düşecek cogu yerde haberiniz olaaaa
ahandaa benden mujde size....
eğlence istemem 5,buçuk ay yapsın gelsin yeter.ben ağlence yaparım aşkıma
ya bence hediyeyi almazlar,yanına çağırıp veriyolar. gerçi ben evci düşünüyorum cumadan gidip,yanımda götürcem,,..terhis olanları mutlaka uğurluyorlar yaa.
en kötü bi kola bi cips alır kutlarlar..
kutlasınlar son günleri nasılsa..
ya bence hediyeyi almazlar,yanına çağırıp veriyolar. gerçi ben evci düşünüyorum cumadan gidip,yanımda götürcem,,..
özledimm aşkımı,çok ilginç bişeymiş bu askerlik ya... paylşatığımız evde tekim,yok yanımda...... üffen güzel hediye sensin onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?