337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Ben sayamıyorum ,sayınca tansiyonum çıkıyor :) Daha 13 ay var gönlümün fatihine kavuşmak için.

evet benim herşeyimde öle diyo,bugun msj attı arkadaşının telinden çok sefindim az öncede konuştuk... çok özledim eşimin gelsin artıkk

bi beniim sewgiliim mi nazlı nee :)) şımarıklık yapıo heralde çook yoruldum çook younduk ayaklarımın üstünde duramıcak durumdayım bilmem ne ...bitmez bitmez diyip duruo ben az kaldı didikçee...(

bi beniim sewgiliim mi nazlı nee :)) şımarıklık yapıo heralde çook yoruldum çook younduk ayaklarımın üstünde duramıcak durumdayım bilmem ne ...bitmez bitmez diyip duruo ben az kaldı didikçee...(
bazen benim aşkımda öle dio,naz değil yeri gedldiğinde bitiroyolar canlarımızı doğrudur valla...

lafını ağzına tıkamışsın
neyse canım seviyor ya seni, bunlar ufak şeyler, o unutmuştur bile

ama ben ne derse evet diyorum, salak, aptal bile dese haklısın aşkım derim galiba

yok ya ne bilim yapamam ben..hele bana dediklerini dicek oooooooo....bence alttan aldıkça şımarıyolar.fazla yüz vermeye gerek yok yani..

ocean sen evli misin?senin için durum daha farklıdır tabi kıyamam..inş. senin için zaman çabucak geçer de kavuşursun bir an önce..biz evlenince zor olur hem iş açısından da zorlanırız askerlik olmazsa diye düşündük..okul bitti hemen gitti ama böyle de pek zor oldu beaa

ankesörlüye döndük yine, aşkım aradı şimdi, yatmadan aramış beni
arkadan nasıl sesler geliyor çalgılar müzikler uzun dönemler gidiyor diye eğlence düzenleniyormuş
bütün komutanlar ordaymış
335ler giderken hiç bişey olmamıştı
kısa dönemleri askerden saymıyorlar cidden

yok ya ne bilim yapamam ben..hele bana dediklerini dicek oooooooo....bence alttan aldıkça şımarıyolar.fazla yüz vermeye gerek yok yani..

evet canım evliyiz biz
canım kocam asla şımarmaz, bir de ordaki psikolojisi de çok değişik..
ne derse tamam diyorum zaten çok zor durumda orda

ya eşim aslında sonra gidecekti ama uzayacak, tek tip olacak diye karar verdi gitti işte..
neyse yaa az kaldı zaten biraz daha sabır..

yazık yaa 15 ay ne demek.. tam 1 buçuk sene....
göbek de atarlar kına da yakarlar..
çok şükür ki 5.5 ay yaa

off offf kızlarrr haftaya bizimkilerin minikleri geliyor uzun dönemler (ben ole duydum insallah yanılmıyordumdur)
nöbetler düşecek cogu yerde haberiniz olaaaa
ahandaa benden mujde size....

a hadi müjdeler olsun o zaman:)) düşssün nöbetler donmasın askerlerimiz yaaa atarsa 106 hadi kızlar dayanın

hediye ne almayı düşünüyosunuz kızlar?? daha önce bi kaç fikir söleyen olmuştu 14 şubat için,çikolata paketi vs...

ya kızlar hediye falan diyorsunuz ama vermeyebilirler.
paketler açılıp bakılıyor ya, orda beğenen olursa kendisi alır götürüp vermez bile.
ben vazgeçtim o yüzden, eşim de gönderme dedi alabilirler dedi..

eğlence istemem 5,buçuk ay yapsın gelsin yeter.ben ağlence yaparım aşkıma

terhis olanları mutlaka uğurluyorlar yaa.
en kötü bi kola bi cips alır kutlarlar..
kutlasınlar son günleri nasılsa..

terhis olanları mutlaka uğurluyorlar yaa.
en kötü bi kola bi cips alır kutlarlar..
kutlasınlar son günleri nasılsa..
ya bence hediyeyi almazlar,yanına çağırıp veriyolar. gerçi ben evci düşünüyorum cumadan gidip,yanımda götürcem,,..

pttye gönderin onlar alabilirse ordan alsınlar ben mektupları öyle yapıyorum
ordaki ptt cumartesi de açık olduğu için sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…