337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy canım ya cok sevindim bak şimdi hem konuşmuş sesini duymuşsun hemde iyileşme var hemde günler askerlikten sayılcakmış ohh ne güzel yaa:81:

oooy ewet canııım....dünden beri ağlıoduum artık gücüm kalmadıı dayanamıorum die...bugün benimle konuştu ya yine güç topladım biraz güzel şeler olsuun yaa....:)

off kızlar ya aşkmla konuştum şimdi çok morali bozuktu çok özledim seni napçam ben diyo nasıl moral vereceğimi bilemedim..ne dediysem düzelmedi yaa

107 kaldı bizim de geçio yavaş yavaş zaman yaaa :)

yarıın olsa sizlerin sewgililer çarşıyaa çıksaa :) benimkisi de biraz daha iyileşmiş olsa...korkudan arayamıom bile..konuşturunca boğazına hortum takılır diee...hadii yarın olsun güzel şeler olsun...

aşkımla 40 dk kouşmuşuzz yaaa:78:
bida aricak nöbete giderken inşallah
çok özledimm çokkkk:85::85:

iyileşçek tabi canım yaa..her geçen gün daha iyi olcak inşallah

inşallah canıım....seninkininde morali bozukmuuşş sıkmasıın canını dönünceee bi daaa böle uzun ayrılıklar yaşamıcanızı düşününn...bu engeli aşıo olduunuzu düşününnn...stres yapmasın yazık...webcamden filan görüşürsünüz hiç olmassaa çünkü ...

evet ya rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyo işte..ben bi kaç gündür iyiyim ama şimdi o kötü..öyle olunca da bende alt üst oluyorum.orda bi teğmen varmış sağolsun baya moralimizi bozuyo diyo..normalde yine bi şekilde geçiyodu diyo da

100gün kaldıı dayanın su gibi geçerrrr inş....

kızlar mynetin 337 kd sayacında 99 gün yazıyo... ama benim hesabıma göre 101 kafam karıştı şafağımız kaç şimdi bizim...:44:

offf benim aşkımın da morali bozuk
gülmeye, mutlu etmeye çalıştım
sebebi önemli günleri, önemli anları birlikte geçirememiz...
ilerde hep birlikte olucaz, hepsini birlikte yaşıcaz dedim ama işe yaramadı

aaahh ahh benimki de öyle..ne dediysem düzeltemedim moralini

benim aşkitom da bugün tuvalet temizlemiş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…