337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iyi geceler arkadaşlar.aranızda ankarada ikamet eden var mı? birşey danışacağım.:26:dana önce sormuştum.ankarada kalabileceğim nezih bir otel arayışındayım.her türlü tavsiyeye açığım.

canım ben ankaradayım ama pek otel falan bilmiorum yani güvenilir olacağınıda düşünmüorum bi kere ulus civarı genelde iğrenç yerlerdir onu biliyorum öğretmen evi fln nie düşünmüosun aslında daha güvenilir olur bnce merkeze uzak bi kaç otelde tanıdıklarım var oralar gayet nezihtir ama merkezdekilere pek güvenme derim merkeze uzakta sana pek yaramaz sanıorum gel bizde kal dicem ama bizde merkezde değiliz nerdeyse şehir dışı sayılır burasıda merkeze 1,5 2 saat bn yinede sorayım bir kaç arkadaşa hemen yazarım sana olurmu

çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.ankara konusunda cahilim.orda yaşayan yakın kimsemde yok.arzu sağol arkadaşım.

çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.ankara konusunda cahilim.orda yaşayan yakın kimsemde yok.arzu sağol arkadaşım.

rica ederim bişi yapamadıkki ama oceanın dediği gibi başkent öğretmen evi en iyisi olur yarın bi ara sor istersen ona göre yine bakarız bi çaresine

canım öncelikle çok geçmiş olsun ALLAH en kısa zamanda şifa versin çabucak iyileşsin inşallah..
yalnız hava değişimiyle askerlik uzamıyor benim bildiğim kadarıyla canım..
hastalık gibi mecburiyet olduğu için (yani elde olmayan sebepler) askerlik günlerinden sayılıyor diye biliyorum...

hawa değişimlerinin 45 günü askerlikten sayılıo sadce :S iyileşsin deee önemli diil ya...napalım katlanıcas....

hey kızlarrr çarşı izni olanlarrr wardırr bugüüün :)) şanslı günlerinizden bugün :) keşke bizimde olaydı

günaydın hatunlar şafak 100
sabah sabah bitanemin mesajıyla uyandım sonrada yarım saat konuştuk içerden bi telefon bulmuş hattını takmış

eşim çarşıya çıkmış nette şu an ama lanet nette sorun var görüntü donuyo ses bi garip anlaşılmıyo
.................... offfffffffffff........................:98:

eşim çarşıya çıkmış nette şu an ama lanet nette sorun var görüntü donuyo ses bi garip anlaşılmıyo
.................... offfffffffffff........................:98:

evet canım aynı sorunları her hafta ben de yaşıyorum .bir anda net gider,elektrikler kesilir,görüntü donar vs. sanki inatla oluyo böyle şeyler ama sıkıntı yapmayalım vakiti iyi geçirmeye bakalım

Kızlar elimde pegasus havayollarından %50 indirim var.Bugün son gün.1mart 31 mayıs tarihleri arasında gidiş dönüş geçerli..Otarihler arasında askerinin yanına gidecek olan varsa vereblirim.Ben aldım 1 tane arttı fazla yani.İşine yarasın birinin bari:)

şekerim ben alabilirim,nasıl olcak?

çok düşünceli bir davranış arkadaşım.duygulandım.bu ara zaten herşeye içlenip duruyorum.asker bekleme psikolojisi ne garipmiş.

nilmil ankara da kalcak yer ayarladın mı kızların dediği gibi öğretmen evi gayet hoştur.ben ankara da öğrenciyim şu an ailemin yanındayım ankaradaki evin anahtarını yollıyayım sana istersen:)

offf=(( kızlarr bu saatlerde hiç aramıyo erayım diye bi duşa gireyim dedimm
ama 3 kez aramışşş
annemide aramış oda yetişememiş telefona.
çok gıcık oldum yaaaaaa
:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…