iyi geceler arkadaşlar.aranızda ankarada ikamet eden var mı? birşey danışacağım.:26:dana önce sormuştum.ankarada kalabileceğim nezih bir otel arayışındayım.her türlü tavsiyeye açığım.
çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.ankara konusunda cahilim.orda yaşayan yakın kimsemde yok.arzu sağol arkadaşım.
amiiin bendee iyileşmesini bekliyorum...yoğun bakım odasından çıktı ya ...gerisi geliir...inş uzun sürede de olsa iyileşecek benim sewdiğim( askerliğimiz uzucak hawa değişimleriyle amaa o iyileşsin bana yeter...
safimu teşekkürler inş çabuk geçer canıım...dua et bize de
canım öncelikle çok geçmiş olsun ALLAH en kısa zamanda şifa versin çabucak iyileşsin inşallah..
yalnız hava değişimiyle askerlik uzamıyor benim bildiğim kadarıyla canım..
hastalık gibi mecburiyet olduğu için (yani elde olmayan sebepler) askerlik günlerinden sayılıyor diye biliyorum...
eşim çarşıya çıkmış nette şu an ama lanet nette sorun var görüntü donuyo ses bi garip anlaşılmıyo
.................... offfffffffffff........................:98:
Kızlar elimde pegasus havayollarından %50 indirim var.Bugün son gün.1mart 31 mayıs tarihleri arasında gidiş dönüş geçerli..Otarihler arasında askerinin yanına gidecek olan varsa vereblirim.Ben aldım 1 tane arttı fazla yani.İşine yarasın birinin bari:)
şekerim ben alabilirim,nasıl olcak?
herkese günaydııınnn100ünüz gülüo değil mi
cnm ben sana özelden kodu mesaj atıyım.Hatta msnimi veriyim ekle sen ordan linki falan yolliyip nası alcağını anlatayım..
Kızlar elimde pegasus havayollarından %50 indirim var.Bugün son gün.1mart 31 mayıs tarihleri arasında gidiş dönüş geçerli..Otarihler arasında askerinin yanına gidecek olan varsa vereblirim.Ben aldım 1 tane arttı fazla yani.İşine yarasın birinin bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?