337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

gerçek anlamda canıım...duymuştuum benn...soğuk suyla hemde :)))

uzun dönemlere yapıyolarmıs onu, geçen gün bi çocuğa yapmışlar baştan aşağı sırılsıklam soğuk su tabi, biz poşet olduğumuz için adamdan saymıyolar dedi

uzun dönemlere yapıyolarmıs onu, geçen gün bi çocuğa yapmışlar baştan aşağı sırılsıklam soğuk su tabi, biz poşet olduğumuz için adamdan saymıyolar dedi

yook yook sizinkilere de yapıcaklarr ...:) benim sewgiliimin orda yapcas diyip duruolardı amaa sewgilim hastalanark yırttı mı desem ne desem :)) hoş çocuk ameliyatlıı şu an ama...

günaydın kızlarrr bugün açılışıı ben yapıyorumm erkenden kalktım sevgilimin gelmesini bekliyorum

günaydın kızlar...
ya ne kadar güzel sizinkiler çarşıda, benim aşkım gideli 1 ay oldu hala çarşı izni yok..
her hafta çıkıyorlar bir de..
benimki 15 günde bir çıkacakmış çarşıya

benim sevgilim yine nöbet tutuyoooo komutan devamlı nöbet yazıyor bebegime ya
neyse az kaldı 12-2 az sonra gelicek

keşke askerlik bitene kadar benimkine çarşı izne vermeseler. askeriyede sıkıntıdan patlasa. offf burdayken her haftasonu bilgisayarın önündeydi. tamam anladım işin bilgisayarla ama bari bi izin gününü bana ayır. hatırladıkça sinir oluyorum. ohhhh canıma değsin 2 haftadır çarşı izni yok. görür o, arabamı aldıktan sonra isterse günlerce otursun evde. ben bebişimi alıp gezerim. gün gelir devran döner... çok mu zalimimim hiç de bi kere ona müstehak

ayy aşkm bugün çarşıya çıktı..denetim var diye çıkmıcaz diyodu ama sabah çıktım diye aradı ama ben kapatırken dayanamadım ağladım haftaya da böyle olursa girmem dedi

ayy aşkm bugün çarşıya çıktı..denetim var diye çıkmıcaz diyodu ama sabah çıktım diye aradı ama ben kapatırken dayanamadım ağladım haftaya da böyle olursa girmem dedi

keşke azıcık daha dayanabilseymişsin kapatınca ağlardın oda üzülmezdiiyi süpriz olmuş ama sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…