337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

vay vay vay günaydınlar olsun canlarım,yinemi uyuyo herkes yahuu,kimsecikler yokktopic bana kaldı oleyyy oleyyyyyy:26:uyanın yaaaaaaaaaa

şafak atarsa 92((( neyse üzülmeyeyim az kalmış şöle bi düşününce daha dün gibi 120 lerden düştüğümüz günler

ohoo ben kalktım işe geldim çalışıyorum bilee
günaydın

günaydın şekercim,ben çok erken kaltım ama yazık bana,nasılda hep uykum varr,ama rahat vermiyolar uyuyayım((((sabahın 08:00 den beri koşturuyorum bi oraya bi buraya.şimdiden yoruldum bitti pilim akşam olurmu acaba bugünn(

anne olmak çok zor değil mi ya, nasıl çalışıcam ben ilerde hem çocuk hem iş

anne olmak çok zor değil mi ya, nasıl çalışıcam ben ilerde hem çocuk hem iş

zor canım zor ama bi o kadarda güzel kutsal bişey anne olmak,allah isteyen herkese yaşatsın inşallahminik minik bebeler senden ve sevdiğin insandan bi parça,ortak imalatbirazı sen birazı eşin onlara baktığın da hem kendinden hem sevgilinden bişeyler görüyosun bi insanın hayatta yapabileceği en güzel şey bence çocuk ama tabi bizim gibi abartmamak lazım

3 iyidir bence

ben de çok isterim minik minik bebişim olsun

cnm bunun 4 üncüde gelir 3tensonra demiiiii

cnm bunun 4 üncüde gelir 3tensonra demiiiii

yok artık daha neler,gerçi bundan öncede daha neler diodum bellide olmaz ama olmaz ya bundan sora ne artık çocuk üretme fabrikasımıyım benbundan sonra komple ne var ne yok herşeyimi aldırıcam yada tüplerimi bağlatıcam,ahhh eşşek kafam doktor demişti gel sezaryenle olsun doğum bağlayalım tüplerini die de ben saf,tırsıp istememiştim,ohh olsun bana ii oldu

canım sizde olucak inşallah demi bu yaz bişeyler,isteme söz nişan felan,yoksa hepsi bi arada direk nikahmınasıl olcak ne düşünüyosunuz:123::119:

ay kıyamam ben sana şaka şaka hayatım çocukları çok severim bende diyorum o allahın hakkı 3 belki 4 4 bile olabilir diyo çok çocuk istyomuş ya işte gelince nişan olck belki düğün olur imkanlar el verirse o bu sene istyo artık yeter dedi evimde yanında olmak istyorum diyooo hemende bebek istyo bende yok öle dedim bal gibi olur diyo bende tadını çıkartalım oda olur diyo

canım sizde olucak inşallah demi bu yaz bişeyler,isteme söz nişan felan,yoksa hepsi bi arada direk nikahmınasıl olcak ne düşünüyosunuz:123::119:

oan kalsa nikahı kıyacak direk eve koyacak valla korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…