ayy evet yaa ondan sonra çabuk geçer diyolar ama öyle mi olur acaba :26:
Geçer Geçerr bak yarıladık nerdeyse
ohoo ben kalktım işe geldim çalışıyorum bilee
günaydın
günaydın şekercim,ben çok erken kaltım ama yazık bana,nasılda hep uykum varr,ama rahat vermiyolar uyuyayım((((sabahın 08:00 den beri koşturuyorum bi oraya bi buraya.şimdiden yoruldum bitti pilim akşam olurmu acaba bugünn (
anne olmak çok zor değil mi ya, nasıl çalışıcam ben ilerde hem çocuk hem iş
slm kızlar nasılsınız bakalım??
zor canım zor ama bi o kadarda güzel kutsal bişey anne olmak,allah isteyen herkese yaşatsın inşallahminik minik bebeler senden ve sevdiğin insandan bi parça,ortak imalat birazı sen birazı eşin onlara baktığın da hem kendinden hem sevgilinden bişeyler görüyosun bi insanın hayatta yapabileceği en güzel şey bence çocuk ama tabi bizim gibi abartmamak lazım
zor canım zor ama bi o kadarda güzel kutsal bişey anne olmak,allah isteyen herkese yaşatsın inşallahminik minik bebeler senden ve sevdiğin insandan bi parça,ortak imalat birazı sen birazı eşin onlara baktığın da hem kendinden hem sevgilinden bişeyler görüyosun bi insanın hayatta yapabileceği en güzel şey bence çocuk ama tabi bizim gibi abartmamak lazım
cnm bunun 4 üncüde gelir 3tensonra demiiiii
3 iyidir bence
ben de çok isterim minik minik bebişim olsun
canım sizde olucak inşallah demi bu yaz bişeyler,isteme söz nişan felan,yoksa hepsi bi arada direk nikahmınasıl olcak ne düşünüyosunuz:123::119:
canım sizde olucak inşallah demi bu yaz bişeyler,isteme söz nişan felan,yoksa hepsi bi arada direk nikahmınasıl olcak ne düşünüyosunuz:123::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?