337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

oan kalsa nikahı kıyacak direk eve koyacak valla korkuyorum

gözleri döndü anam adamların askerde,bak benimki dayanamadı geldi yaptı yapıcanı gitti,seninkinin o şansı da yok yazık napsın tabi hemen evlenmek isticek yetti artık hasretlik canlarına

gözleri döndü anam adamların askerde,bak benimki dayanamadı geldi yaptı yapıcanı gitti,seninkinin o şansı da yok yazık napsın tabi hemen evlenmek isticek yetti artık hasretlik canlarına

ewt oda sölüyo artık sabrım kalmadı gelince görecen sen anyayı konyayı diyo resmen açık açık söledi busene bu düğün olck diyo he diyorum bende olur diyorum heyi gösterecem ben sana diyo yandım bennnnnnnn

sen herif atısı yaptı gitti eylül337+

Son düzenleme:
selam güzeller nabersinizz :79:
Eylülcüm çok sevindim hamileymişsin ne kadar güzel bişey bu hiç üzme kendini bencede 3 iyidir hem ilerde birbirlerine arkadaş olurlar

selam güzeller nabersinizz :79:
Eylülcüm çok sevindim hamileymişsin ne kadar güzel bişey bu hiç üzme kendini bencede 3 iyidir hem ilerde birbirlerine arkadaş olurlar

iyiz cnm seninkiyle tanışmanı anlatnasıl oldu bak millet anlattı kıs

iyiz cnm seninkiyle tanışmanı anlatnasıl oldu bak millet anlattı kıs

ay bizim öyle enteresan bi tanışma hikayemiz yok 4 yıl önce netten tanışmıştık böyle kamera açmaya bile utanıyoduk birbirimize baya konuşurduk sabahlara kadar tabi sonra ben buluşmayı kabul etmeyince küsmüştük derken 1 sene geçti ama hiçç unutmadımm :26: en sonunda buluştuk ve aşık oldummm tabi yine olmadıı 1 yıl daha böyle gel gitlerle geçti ve 2 yıldırda hiç kopmadan beraberizzz böyle işte şekerim

heyecandandır heyecandan bişi olmaz atışın tatlı tatlı ne güzel kavuşuosunuz

hayırdır kıs ne kavgası noldu yine

şimdi ben dün akşam iş çıkışı arkadaşlarımla buluştum, kızlı erkekli bi grup ve fena halde kıskanıyor
ama onlar benim taaa ilkokuldan arkadaşlarım kısa pantolonlu gezdikleri zamanı biliyorum yani, kardeş gibiyizdir
neyse zaten 7de gittim yanlarına 9buçuk gibi ayrıldık.o zaman içinde mesaj 1-2 defa attım.
o da trip yapıyor şimdi, ben unutmuşum da cevap bile vermemişim falan filan
kıskanç işte yaa, çok fena hem de

allah tamamına erdirir inş. cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…