oan kalsa nikahı kıyacak direk eve koyacak valla korkuyorum
gözleri döndü anam adamların askerde,bak benimki dayanamadı geldi yaptı yapıcanı gitti,seninkinin o şansı da yok yazık napsın tabi hemen evlenmek isticek yetti artık hasretlik canlarına
gözleri döndü anam adamların askerde,bak benimki dayanamadı geldi yaptı yapıcanı gitti,seninkinin o şansı da yok yazık napsın tabi hemen evlenmek isticek yetti artık hasretlik canlarına
selam yavrucuğum,iyi sen nasılsın bakalım?
ewt oda sölüyo artık sabrım kalmadı gelince görecen sen anyayı konyayı diyo resmen açık açık söledi busene bu düğün olck diyo he diyorum bende olur diyorum heyi gösterecem ben sana diyo yandım bennnnnnnn
selam güzeller nabersinizz :79:
Eylülcüm çok sevindim hamileymişsin ne kadar güzel bişey bu hiç üzme kendini bencede 3 iyidir hem ilerde birbirlerine arkadaş olurlar
selam kızlarr bn geldiiiimkeyifler nasıl bakalım
selam kızlarr bn geldiiiimkeyifler nasıl bakalım
iyidir tatlım hoşgeldin
keyifler iyi sayılır
yarın akşam benim eşeğin yanına gidiyorum ama biz kavga ediyoruz ne güzel değil mii
iyidir tatlım hoşgeldin
keyifler iyi sayılır
yarın akşam benim eşeğin yanına gidiyorum ama biz kavga ediyoruz ne güzel değil mii
selam tatlım hoşgeldinnşafaklar azaldıkça daha iyi oluyoruzz
iyiz cnm seninkiyle tanışmanı anlatnasıl oldu bak millet anlattı kıs
heyecandandır heyecandan bişi olmaz atışın tatlı tatlı ne güzel kavuşuosunuz
hayırdır kıs ne kavgası noldu yine
birbirinizi görünce hepsini unutursunuz merak etmeiyidir tatlım hoşgeldin
keyifler iyi sayılır
birbirinizi görünce hepsini unutursunuz merak etme
ay bizim öyle enteresan bi tanışma hikayemiz yok4 yıl önce netten tanışmıştık böyle kamera açmaya bile utanıyoduk birbirimize baya konuşurduk sabahlara kadar tabi sonra ben buluşmayı kabul etmeyince küsmüştük derken 1 sene geçti ama hiçç unutmadımm :26: en sonunda buluştuk ve aşık oldummm tabi yine olmadıı 1 yıl daha böyle gel gitlerle geçti ve 2 yıldırda hiç kopmadan beraberizzz böyle işte şekerim
önce kırcam kafasını sonra öpücemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?