337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hemde pala valla bazen hem sakal hem bıyık birbirine girio tarzanım bnm diyorum şimdi askerde parladı tabi başka biri gibi oldu yeni yeni alışıorum bu hallerine

anaaaam kız ne daha şimdiden bıyık falan öyle :) ayy benimki de bi kere traş olurken bırakmış nette gösterdi de camı kapadım valla sinirden

hemde pala valla bazen hem sakal hem bıyık birbirine girio tarzanım bnm diyorum şimdi askerde parladı tabi başka biri gibi oldu yeni yeni alışıorum bu hallerine

ayyyyy,hiç sevmiyorum bıyık olayını yaaa.öptürmem bıyık bıraksa benimki gerçi belki öptürmesem daha hayırlı olcak ama neseeee.benimki bi kere bırakmıştı allahım böle bişi yok böyle incecik liseli gençlerin bıyığı gibimi desem hoca bıyığımı desem öle iğrenç olmuştu ama hiç yakışmamıştı tutturdum kesicen die tamam kesicem ama bi kere böle öpücem öle kesicem dedi manyak,olmaz kusarım dedim olur olur dedi ben kaçtım o kovaladı ,sonunda zafer tabiki benim olmadı.öğğğkkkk öptü beni öle bıyıklı bıyıklı

anaaaam kız ne daha şimdiden bıyık falan öyle :) ayy benimki de bi kere traş olurken bırakmış nette gösterdi de camı kapadım valla sinirden

ne bilim valla ilk tanıdığımdada böleydi bıyıklı fln babam gibiydi yani kısacası bende tam tersi oldu asla bıyığımı kesmem beni hiç bıyıksız göremezsin dedi kes kes dedim bigün kesmiş baktım geri bırak dedimnasıl alışırsan öle gidio işte ama 3-4 yaş fazla gösterio bıyıklı olunca yani 33-34

bende şimdi böle askerdeli parlak hallerini sevmiyorum ya ne bilim öle daha iyiy oynuorum sakalıyla bıyığıyla çekiyorum faln bazen tek mi çiftmi diyorumii oluo yani alıştım bazen öperken biraz batıo ama napalım idare edioruzbnm askımın bıyığı öle incee falan değil gayet babalar gibi pala bi bıyık

kızlar kusura bakmayın muhabbete daldım ortadan alakasız bişeyle ama,nolur bana yardım edin..
17sinde yada en kötü ihtimal 18inde bitcek bu askerlik kavuşçam sevgilime derken bugün komutanları denetimler olduğu için kullanmaları gereken 11 günlük izini askerken kullanmaları gerektiğini söylemiş.Kesinleşti hemde..bilmiyorum bilginiz var mı bu konuda?ama şimdi 11 gün izne gelcek hep yanımda olcak ama şafak atmış oluyo mayısın sonu ancak gelebilcek.Sizce bu ii mi kötü mü bi yandan seviniyorum 11 gün de olsa yanımda olabilcek diye biyandan da gene gidicek ve süre uzayacak diye çok üzülüyorumm...:18:

yavrucuklarım ben çıkıyorum size iyi akşamlar iyi sohbetler özleyin anacım beni,bak benim sevgiye ihtiyacımın olduğu hassas bi dönemim size nazlancam artık,çekermisiniz acep beni :18:

yavrucuklarım ben çıkıyorum size iyi akşamlar iyi sohbetler özleyin anacım beni,bak benim sevgiye ihtiyacımın olduğu hassas bi dönemim size nazlancam artık,çekermisiniz acep beni :18:

iyi akşamlar canım bebişleri öp yerime olurmu tabiki çekeriz nazını falan hatta aşerincede bize söyleyeceksin enişte gelene kadar yedircez içircez

izin kullanma zamanı belli mi canım yoksa askerine mi bırakmışlar izin alma zamanını

canım hoşgeldn öle zorunlu izin kullanmaları gibi bi durum hiç bilmiorum bn yani çok saçmaymış ee saçma olduğunada şaşırmamamız lazım bu durumda sen kendini üzme 11 gün yanında olacak öyle düşün bardağa dolu tarafından bak yani zaten burda askeri izin kullanan arkadaşlar var onlarla beraber biraz daha geç kavuşursun askına sadece ama bu 11 günlük görüşme ikiniz içinde çoook ii olacak emin ol buna

ona bırakmışlar bende hemen alma o zman en son hangi tarihe alabiliyosan ona al dedim 11 marta almış ama tabi değişebilir hiç bişey kesin değil burda diyo...Sevinsem mi üzüllsem mi bilemedim..Normalde doğumgününde yanımda olcaktı ama şimdi doğumgününde askerde olcak o da kötü oldu..

sıkma canını iyi yerinden bak 11 gün berabersiniz

olsun cnım üzülme iyi gelecektir size bu görüsme tadını
çıkartt
bşde askerin neredeydi canım

Son düzenleme:

Öyle mi dyosun canm ya.İlk baya bozuldum ama sonra ona bende yanımda olcaksın falan dedim o da ben böyle konuşunca rahatladı.Ama hiç istemiyoduk izin kullanmasını çünkü bu yaza yada sonbahara doğru evlilik planlarımız var.Ev falan bakarız dedim bende bu zamanda yanımda olursun..O kadar gün yanımda olunca ben nası bidaa bırakçam ama onu,bile bile yokluğunun acısını...bi kere daha nasıl ayrılcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…