337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yavru gidiyon sonunda ha,hadi bakalım allah kavuştursun canım benim ii yolculuklar şimdiden:18:
evdekileri naptın yaa:18::18::18:

tatlışkom gidiyorum valla
evdekilere arkadaşlarımda kalıcam dicem, öbür türlü izin vermezler
üniversitede alıştılar zaten arkadaşlarımda kalmama ona izin var

ya öpesim gelir yada bol bol ağlarım heralde..günlük te yazıyomuş ne yazıo çok merak ediyorum :)

Günlük mü??
şaşırdım orada günlük tutmasına Esra :)
ama bu çok güzel birşey hergün ne düşünmüş ne hissetmiş hepisini öğreneceksin:)
o zaman sen hem öper hem ağlarsın gibi geliyor bana :98:

bende çok şaşırmıştım canım :) bide o hayatta yazamaz hiç öyle bi huyu yoktu..o yüzden merakla bekliyorum

hee bu arada kızlar bizim askerden sonraki çocuk sayısı 3 lendi:)
eylül337 sana yetişicem az bekle :)gerçi benim çocuklar olana kadar sen askere bile gönderirsin

tatlışkom gidiyorum valla
evdekilere arkadaşlarımda kalıcam dicem, öbür türlü izin vermezler
üniversitede alıştılar zaten arkadaşlarımda kalmama ona izin var

habi bakalım sağ salim sorunsuz bi şekilde git gör sevgilini acık hasret giderin

hee bu arada kızlar bizim askerden sonraki çocuk sayısı 3 lendi:)
eylül337 sana yetişicem az bekle :)gerçi benim çocuklar olana kadar sen askere bile gönderirsin

:)) iyi işte ne güzel bana gelin lazım yavrucum nasılsa buda oğlan olcak gibi geliyo,çin takvimi öle dioyok yok o kadar zaman almaz sizin bebelerin gelmeside bu kadar hasretten sora bilemiyorum artık,benim başıma gelenler malum aman dikkat hanımlar,yoksa nüfus patlaması yaşancak

Son düzenleme:

ayy çok güldüm :)) benim sevgilim de sapıklaştı valla ama allahtan sevgiliyiz daha yoksa cidden nüfus patlaması olcak

eylül337 çok güldüm valla canım ya:)
sen her ne kadar şaşkınlığını daha atamamış olsanda ben çok sevindim senin adına:)
e banada damat lazım olacak zaten yerini şimdiden yapayım

esra152 canım bu gidişle seninki geldiğinde fazla uzun sürmez alır nikahının altına

ayyy bilmiyorum valla canım hemen evlenirsek başıma gelecekleri düşünemiyorum

ayy çok güldüm :)) benim sevgilim de sapıklaştı valla ama allahtan sevgiliyiz daha yoksa cidden nüfus patlaması olcak

valla bilemicem şekerim sevgili mevgili dinlemeyebilir bunlar fırsat bulduklarında bu kadar abazalıktan sora,kendinize mukayyet olun dirim ben

canım naber ya nasılsın ?cenk kenan nasıl mışıl mışıl uyuyo annesini yormuodur inşallahtamda sevilme zamanı minicik elleri ayakları yerim yerim onu

iim cnm saol iiz çok şükür yoruyor tabi yoruyor olmaz mı geceler gündüzler birbirine girdi ama ii oldu günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile

kızlar benim artık sizden ayrılma vaktim geldi...
hepinize iyi akşamlar asker yarenleriii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…