İyi canım.Evde tek başıma oturup ders çalışmaya çalışıyorum
SEnden naber:)
bnde iyiyim canımevde tek başıma kendime yemek yapmaya çalışıyorum
Ahh ahh..msnde görüşmek vardı şimdi sevgilimizle:26::26:
bn gördüm bebeğimi yarım saatcik
Olsun tatlım ona şükür:)
Hem dışarı cıktıysa doya doya konuşmuşsunuzdur
yok cnm sesini duymadım bugün hiççç sabahtan beri beklemiş beni elektrik yoktu telefonda kapanmış farkında değildim sonra geç geldi elektrik baya azarladı sonra gitti
Hadi ya kötü olmuş:/
her hafta bi aksilik oluo işte napalım mecburen katlanıyoruz sen der çalışıodun ya ben seni oyalıo gibi olmayım çalış sen
Tv ye daldım unuttum dersi flnHem vakit bol çalışırız bi ara
yok cnm sesini duymadım bugün hiççç sabahtan beri beklemiş beni elektrik yoktu telefonda kapanmış farkında değildim sonra geç geldi elektrik baya azarladı sonra gitti
ayy bana 2 hafta önceyi hatırlattın kız en keyifli yerinde elektrik gitmişti nasıl sinir bi durummm
şimdi ben dün akşam iş çıkışı arkadaşlarımla buluştum, kızlı erkekli bi grup ve fena halde kıskanıyor
ama onlar benim taaa ilkokuldan arkadaşlarım kısa pantolonlu gezdikleri zamanı biliyorum yani, kardeş gibiyizdir
neyse zaten 7de gittim yanlarına 9buçuk gibi ayrıldık.o zaman içinde mesaj 1-2 defa attım.
o da trip yapıyor şimdi, ben unutmuşum da cevap bile vermemişim falan filan
kıskanç işte yaa, çok fena hem de
selam kızlarr...benımkı bana mektup yollamış uçuyorum havalardayımmdarısı gondermeynlern başınaa buaradaa atarsa 86 gel teskeree gel teskeree bitsin bu hasreettt :78::78:
selaaaaam....
benim aşkitom da dün 40 günden sonra ilk defa çarşı iznine çıktı o da zorla...
ben de öğlen arası net cafeye gittim görüştük 40 dk falan...
ay çok yakışıklı olmuştuu, askerlik yaramış galibabi daha aşık oldum kocama
yarın da tatbikata gidiyor,5-6 gün haber alamicam
2 gündür bu duruma hazırlıyorum kendimi..
artık beraberce atlatıcaz bu günleri kızlar..
madurum da madurum, çok madurum madurumkafayı yedim valla
ayyy çok sevindim görebildiğine canım çok iyi gelio insana gerçi gitmesine yakın gözler doluo ama olsun yinede görmek güzelhep beraber üstesinden gelicez canım hiç merak etme
valla ben o kadar heyecanlıydım ki ağlamadım hiç..
sürekli güldüm,heyecandan
kalbim gümbür gümbür attı, tansiyonum yükseldi, böle kafamdaki damarlar gerildi valla...
o heyecandan da sürekli güldüm, iyi ki öyle oldu ona da iyi geldi..
bakıştık gülüştük hep..
şimdi de mesjlaştık vedalaştık..merak etme sakın, ben heryerde başımın çaresine bakarım dedi..
bir fırsat bulursam hemen sana haber ederim dedi...
zaten bişey yapmıcaklarmış,tank atışları olacakmış bunlar da izleyecek, malzeme taşıyacakmış.
bir de orda uyku tulumlarında, çadırlarda kalacaklarmış..
olumlu yanı zaman daha çabuk geçer belki, eğlenceli olabilir kamp misali...
ahh ahhh bakalım bi şekilde geçirecez bu 6 günü
sağol bitanem yaa
en iyisini yapmışsın canım sen üzülüp ağlasaydın oda üzülürdü seni ii gördüğü için onunda içi rahattır şimdi.hızlı geçer onun için inş senin içinde öyle olur tatlım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?