337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yok cnm sesini duymadım bugün hiççç sabahtan beri beklemiş beni elektrik yoktu telefonda kapanmış farkında değildim sonra geç geldi elektrik baya azarladı sonra gitti

ayy bana 2 hafta önceyi hatırlattın kız en keyifli yerinde elektrik gitmişti nasıl sinir bi durummm

ayy bana 2 hafta önceyi hatırlattın kız en keyifli yerinde elektrik gitmişti nasıl sinir bi durummm

ay ewet çok kötü dün 12de nette ol demişti 12 de netteydim buçuğa kadar fln bekledm gelmeyince çıkamadı çarşıya sandım sonra gitti elektrik oda 1de girmiş nete aramış ama ulaşamamış sonra 4te geldi net buraya bakmak için girdim bide ne göreyim askım nette nerdesin falan kızdı baya neyseki görebildim yüzünü

anammm yafrummm sen buna fena mı dıyorsunnn,benim ki internete girsem kadınlar klubunde ne yazdıgıma kadar soylemek zorundayımm.14 subat kandıldı ya iş arkadasım (3yıldır) birlikteyiz abim gibidir kandıl msjı attı ..bi basladı kufur ve hakarete...
manyakk yaaa bende bi o kadar serin kanlıyımdır
kafayı yicem

selam kızlarr...benımkı bana mektup yollamış uçuyorum havalardayımm darısı gondermeynlern başınaa buaradaa atarsa 86 gel teskeree gel teskeree bitsin bu hasreettt :78::78:

kızlarrr ya bende bunu anlamyorum...Benım kı mektup yazamıyormus millet salça oluyormus yalannn ınanmam
millete defol dersen kim kafasını sokarda bakar...
İçinden gelmiyor o kadar istememe ragmen...
benım herıf son derce bencil....
persembe gunu müdür ile takıstımm oyle boyle degıl ve haklıyım...
Bi iş suresınde yetısmıcek gıbı ama herıf devamlı ıs verıyor nasıl yetıssın...
Bunu sevgılıme soyledım bana destek olacagına köstek oldu..Neymıs ben calısmıyormusum aylaklık edıyormusum....
akıl verıyo bırde....Kendısı daha hıc calısmadı ve devlet dairesini displinsiz bi yer olarak göruyor fakat 1 kere yanıma gelmıslıgı yoktur.....
Canımı yaktı destek olmayısı ile....

eylül337tatlımmmmmmm sayın Başbakanın sözöunu cok benımsemıssınız yahuuuuneyse hem allahın hakkı 3tür derler..
ALLAH sag saglım kucagına almayı nasıp etsın...

selaaaaam....
benim aşkitom da dün 40 günden sonra ilk defa çarşı iznine çıktı o da zorla...
ben de öğlen arası net cafeye gittim görüştük 40 dk falan...
ay çok yakışıklı olmuştuu, askerlik yaramış galiba bi daha aşık oldum kocama

yarın da tatbikata gidiyor,5-6 gün haber alamicam
2 gündür bu duruma hazırlıyorum kendimi..
artık beraberce atlatıcaz bu günleri kızlar..
madurum da madurum, çok madurum madurum kafayı yedim valla

ayyy çok sevindim görebildiğine canım çok iyi gelio insana gerçi gitmesine yakın gözler doluo ama olsun yinede görmek güzelhep beraber üstesinden gelicez canım hiç merak etme

ayyy çok sevindim görebildiğine canım çok iyi gelio insana gerçi gitmesine yakın gözler doluo ama olsun yinede görmek güzelhep beraber üstesinden gelicez canım hiç merak etme

valla ben o kadar heyecanlıydım ki ağlamadım hiç..
sürekli güldüm,heyecandan
kalbim gümbür gümbür attı, tansiyonum yükseldi, böle kafamdaki damarlar gerildi valla...
o heyecandan da sürekli güldüm, iyi ki öyle oldu ona da iyi geldi..
bakıştık gülüştük hep..

şimdi de mesjlaştık vedalaştık..merak etme sakın, ben heryerde başımın çaresine bakarım dedi..
bir fırsat bulursam hemen sana haber ederim dedi...
zaten bişey yapmıcaklarmış,tank atışları olacakmış bunlar da izleyecek, malzeme taşıyacakmış.
bir de orda uyku tulumlarında, çadırlarda kalacaklarmış..
olumlu yanı zaman daha çabuk geçer belki, eğlenceli olabilir kamp misali...
ahh ahhh bakalım bi şekilde geçirecez bu 6 günü

sağol bitanem yaa

en iyisini yapmışsın canım sen üzülüp ağlasaydın oda üzülürdü seni ii gördüğü için onunda içi rahattır şimdi.hızlı geçer onun için inş senin içinde öyle olur tatlım :26:

inşallah canım yaa hepimiz için çabucak geçsin artık kalan günler...
plakalara da yaklaştık düzceden bismillah diyip başlicaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…