kizlar yaa
size bir fikir danisacagim..
benim askerim kayseride önümüzdeki ay yil dönümümüz 2.yilimiza giriyoruz
onu mutlu etmek istiyorum..
bir pasta siparisi versem süpriz o gün gönderilse nasil sizce..
ama yurtdisindan ödemeyi nasil yapicam bilmiyorum..
kayseride bikac pastane baktim yarin telefonla gorusup sorucam
tatlım yiyecek bir şey almıyorlar içeriye
hayirrrrrrrrrrrrnedennn yaaa
uffff
benimki misafirhanede ama belki aliyolardirr..telefonda caktirmadan bi yorum ben en iyisii..
ya almiyolarsaaaa yaaaaaaaa
yerine göre değişiyormuş ama almıyorlar diye biliyorum.
çaktırmadan ağzını ara, belki de alırlar bilemiyorum canım..
insallahh alirlarr..
baska süpriz gelmiyo aklima yil dönümü icin..
mektup göndersem onu okuyolar istemiyorum o yuzden
amaaan canım askerdeyken süprüz yapmak o kadar zor ki...
her şey bi dert, pasta yollasan almazlar. mektup yollasan okurlar..
hediye yollasan ne yollican? hatta bazı yerlerde hediyeyi vermiyolarmış beğenirlerse kendileri alıyorlarmış...
o yüzden benim aşkım hiç bişey yollama dedi açıkça sordum da...
kızlar benim aklıma bişey geldi
şimdi plakalara geçicez ya onun listesini göndericem
01 adana
02 adıyaman diye hepsini yazıcam her günede bi hitap yazmayı düşünüyorum
01 adana bitanem
02 adıyaman herşeyim gibi..
81 tane bulabilirmiyiz acaba ne dersiniz
kızlar benim aklıma bişey geldi
şimdi plakalara geçicez ya onun listesini göndericem
01 adana
02 adıyaman diye hepsini yazıcam her günede bi hitap yazmayı düşünüyorum
01 adana bitanem
02 adıyaman herşeyim gibi..
81 tane bulabilirmiyiz acaba ne dersiniz
selammmm tertiplerrimmmmm...çoooooookkk mtluyum çooooookkk...uzun zamandır takip edemiyorum ama bunu anlatmazsam çatlarım,çatlarsam da anlatamammm..
HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN İLK TESKERENİZİ ALDINIZ 337. DÖNEM OLARAKKKK:79::80: :13: ÖLÜCEM MUTLULUKTANNN
selammmm tertiplerrimmmmm...çoooooookkk mtluyum çooooookkk...uzun zamandır takip edemiyorum ama bunu anlatmazsam çatlarım,çatlarsam da anlatamammm..
HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN İLK TESKERENİZİ ALDINIZ 337. DÖNEM OLARAKKKK:79::80: :13: ÖLÜCEM MUTLULUKTANNN
GÜNLERDEN CUMA..SAAT 23:47
KAPI ÇALDI GECENİN Bİ VAKTİ,OTURMA ODASINDA AİLEMLE BİRLİKTE OTURUYORDUK..
BABAM KOLTUKTA ŞEKERLEME YAPIYOR,HAYATTA GÜNÜN HİÇ Bİ VAKTINDE KAPIYA BAKMIŞLIĞIM YOKTUR,NE KAPI NE TELEFON...ANNEMLE GÖZ GÖZE GELDİK İNSAN HALİYLE O SAATTE ÇALAN KAPIDAN HAYIR BEKLEMİYOR,NEYSE DEDİM HAYIRDIR İNŞ. VE OTURUN SİZ BEN AÇARIM DEDİM,DİYAFONDAN KİMO DEDİĞİMDE Bİ SES KAPIYI AÇARMISINIZ DEDİ,HERALDE BİRİNE MİSAFİR GELDİ EVDE BULAMAYINCA BİZİM ZİLE BASTI DEDİM AÇTIM VE BEKLİYORUM HIRSIZ OLMA İHTİMALİNE KARŞI...
BİRDE NE GÖREYİM......BİRİCİĞİM...AŞKIM.....HERŞEYİM...HAYATIMIN ANLAMI...CAN DAMARIM....NEFESİMM..ELİNDE 14 TANE BEYAZ GÜLLE MERDİVENLERDEN KOŞARAK YUKARI ÇIKIYOR,GÜLLERİN HER YAPRAĞINDA UĞUR BÖCEKLERİ,NAZAR BONCUKLARI,KELEBEKLER...VE SÖYLENEN SÖZ...AŞKIM SEVGİLİLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN....
DONA KALDIM HİÇBİRŞEY SÖYLEYEMEDİM İLK 4-5 SANİYE SONRA BİNANIN İÇİNDA FERYAT FİGAN BOYNUNA ATLADIM...AĞLADIM..AĞLADIMM...ODA AĞLADI 5 DK HİÇ BIRAKMADIK BİRBİRİMİZİ SARILDIK VE AĞLADIKK..
SONRA İÇERİ ÇAĞIRDIM EŞŞEKLİĞİMDEN 15 DK. KAPININ ÖNÜNDE TUTTUM HEYECANDAN NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM... TABİ BÜTÜN AİLE ŞOKTA...BİRİCİĞİM OTOBÜSTEN İNER İNMEZ ÇİÇEKÇİSİNE GİTMİŞ(6 YIL ÇIKINCA DAİMİ Bİ ÇİÇEKÇİMİZ OLMUŞTU İSTER İSTEMEZ)
ADAM DÜKKANI KAPATIP GİTMİŞ O SAATTE ARAMIŞ ANAHTARIN BEKÇİ DE OLD. SÖYLEMİŞ,AŞKIMDA NÖBETÇİYİ ÇAĞIRIP DÜKKANI AÇTIRMIŞ,VE KENDİ ELLERİYLE HAZIRLAMIŞ EN SEVDİĞİM BEYAZGÜLLERİ
İŞİN ÖZÜ AŞKIM ASKERE GİTMEDEN POLİSLİK SINAVINA GİRMİŞTİ,SINAVI GEÇTİ AMA EĞİTİMLERİ 2011 EYLÜLDE BAŞLAYACAKTI SAĞLIK RAPORUNU FALAN ALMAMIŞTI DAHA..AMA YENİ YASA ÇIKINCA EMNİYET ASKERİYEYE YAZI GÖNDERMİŞ AŞKIMDA POLİS LİSTESİNDE GÖRÜNÜYORMUŞ,VE HAKTAN YARARLANIYORMUŞ..YANİ O GÜN AŞKIMA TESKERE VERMİŞLER ...TEK DERDİMİZ ŞİMDİ EĞER AŞKIM EYLÜLDEKİ EĞİTİMDE SAĞLIKTAN ELENİRSE GERİ KALAN 86 GÜNÜ TEKRAR GİDİP YAPACAK...OLSUN GELDİ YA O YETER BANA...
ÇOOOOOKK MUTLUYUM ÇOOOOKKK
DARISI SİZLERE KIZLARR....
oo süper haber valla..hem tezkere hem de iş haberi..
gözünaydın canım....
polislik olmasa bile-ki inşallaho olur- yarısını şimdi yapmış olur, yarısını da sonra :)
çok sevindim canım tekrardan gözün aydın..
film gibiiiiçok sevindim canım hiç ayrılmayın birdaha inşallah
ÇOKKK SAĞOL BİTANEM...DARISI SİZLERİN BAŞINA..HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK..NİŞANLIM YANIMDA YA BAŞKA BİŞEYCİKLER İSTEMEM...HEP EL ELE GÖZ GÖZEYİZ 2 GÜNDÜR..DÜNDE AİLECEK BİZDE KALDILAR ...SABAHA KADAR ANILRINI DİNLEDİM BİRİCİĞİMİN....Bİ ÖMÜR DE DİNLEMEYE HAZIRIM...ALLAHIM İNŞALLAH SİZLEREDE O GÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP EDER...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?