hoşgeldiiin lutonur:)) ewet üç ay uzun diil upuzun bi süre...ama çabuk geçceek zaman bu yılll mayıs oluwercek hemen...
aman iyi bari canım..bundan sonra çabucak iyileşir inşallahehh seni de görüyo keyfi de yerine gelir,iyileşmesi de daha çabuk olur
eşim de sayarken hemen mayısı getiriveriyor o benden daha güçlü bana hala zor geliyor 2 ay geçmiş olmasına rağmen alışamadım onsuzlığa:2:
öyle öylee keyfim yerinde gidiom die bakam yarın nası görücem onu...
o da seni görünce daha iyi olur
zaten alışmak mümküüün diilll...amaa idare edebilmeyi öğrendik diyelim geçen zamanda çok ağladık
ağlıyoruz da halen ama yapcak bişiy yok malesef...
o da seni görünce daha iyi olur
ooyyyyyy iyi olur ewet :) inş seninki de çarşı iznine çıkar da sende görürsüüün canıımmm
mrh arkadaşlar ben yeni üyeyim benim de eşim balıkesir edremitte kısa dönem askerde bu konunun varlığından o haberdar etti beni ona da çağlar diye bi arkadaşı söylemiş onun eşi sürekli giriyormuş duyar duymaz hemen girmeye başladım keşke daha önce haberim olmuş olsaydı başlarda çok zorlandım onun yokluğuna alışmakta siz ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz neyse bundan sonra bana destek olursunuz inşallah
esraaaa topiğin bir numaralı bekçisi napıosuun:100::126:
:118:sıkıldıım
:118:sıkıldıım
selam kızlarr nabersinizz size bişey danışmak istiyorum ben odunuma mektup yazması için biraz baskı yaptım sanırım ikna olduama mektup eve değilde şubeye gelsin ben ordan alayım istiyorum böyle bişey mümkünmüdür yani şubeye teslim bilgisi olan varmı??
evet tatlım var, üzerine sadece şube adı yazsın ya da ..... şubeden alınacak falan desin..
gidip ordan alabilirsin.. ben pttciyim
taahhütlü ya da aps yaparsa daha kolay olur hem de çabuk gelir, ama normal de yollayabilir..
ay canım çok teşekkür ederim ya bilgilendirdiğin içinsıra yazdırmada şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?