337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hoşgeldiiin lutonur:)) ewet üç ay uzun diil upuzun bi süre...ama çabuk geçceek zaman bu yılll mayıs oluwercek hemen...

eşim de sayarken hemen mayısı getiriveriyor o benden daha güçlü bana hala zor geliyor 2 ay geçmiş olmasına rağmen alışamadım onsuzlığa:2:

eşim de sayarken hemen mayısı getiriveriyor o benden daha güçlü bana hala zor geliyor 2 ay geçmiş olmasına rağmen alışamadım onsuzlığa:2:

zaten alışmak mümküüün diilll...amaa idare edebilmeyi öğrendik diyelim geçen zamanda çok ağladık
ağlıyoruz da halen ama yapcak bişiy yok malesef...

zaten alışmak mümküüün diilll...amaa idare edebilmeyi öğrendik diyelim geçen zamanda çok ağladık
ağlıyoruz da halen ama yapcak bişiy yok malesef...

yok demi malesef ne kadar gereksiz bişey şu askerlik yaaa.... bi de benim kardeşim üst teğmen o da hiç sevmiyor askerliği

hoşgeldn aramıza canım benim bitanemde balıkesirdetabiki burda herkes birbirine destek böyle atlatıcaz son seksen küsür günümüzü inş(herkesin farklı olduğu için küsür diorum bilmiyorum sanmayın)

bişiler yapalım walla kafayı yicem evde yalnızım bunalım takılmak istemiyorum slow dinleyip ağlayasım var ama yapmıcam oyalanmam lazım

selam kızlarr nabersinizz size bişey danışmak istiyorum ben odunuma mektup yazması için biraz baskı yaptım sanırım ikna oldu ama mektup eve değilde şubeye gelsin ben ordan alayım istiyorum böyle bişey mümkünmüdür yani şubeye teslim bilgisi olan varmı??

evet tatlım var, üzerine sadece şube adı yazsın ya da ..... şubeden alınacak falan desin..
gidip ordan alabilirsin.. ben pttciyim
taahhütlü ya da aps yaparsa daha kolay olur hem de çabuk gelir, ama normal de yollayabilir..

ay canım çok teşekkür ederim ya bilgilendirdiğin için sıra yazdırmada şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…