337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ya ben mi yanlış hesaplıyorum. 82 kalacak bu akşamdan sonra. offf anlamadım ki. tezkereyi 17 sinde alıyorlarsa 82 kalıyor. ay biri yardım etsin çıkamadım işin içinden

ya ben mi yanlış hesaplıyorum. 82 kalacak bu akşamdan sonra. offf anlamadım ki. tezkereyi 17 sinde alıyorlarsa 82 kalıyor. ay biri yardım etsin çıkamadım işin içinden

çıkışı 17 mayıs olanlar için bugün şafak 82 atarsa düzce olacak bnm askımın çıkışı 18 mayıs ama bende 17ye göre sayıyorum öyle yani

hasta olan asker güzelleriiii geçmiş olsun dikkat edin kendinize lütfeeenn...sağlıklı bir şekilde beklmeliyiz askerlerimizi.bakın onlar çakı gibi nöbet tutuyolar buz gibi havada gece gündüz..bizler de güçlü olmalıyız dimi ama

evet bugün düzce partimiz varrrrr herkes davetliiiii gelin gayrııı

biri partimi dediiiiiiii hemen hazırlanıyorumm :108::118:

millet yavaş yavaş gelicek diye umut ediyorummm hadi ama güzeller güzeli asker yarenleriii nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz?? yemek mi hazırlıyosunuz yoksa anlaşılan parti öncesi millet karnını doyurup öyle gelicek çayımızı da burda içeriz o zaman

bakın ben de dayanamayıp birazdan yemeğe gidicem ben dönenen kadar topic kalabalıklaşsın sizleri bekliyorum....bu şarkı size gelsin ballarım

YouTube - Nazan Öncel- Mühürledim Seni Kalbime

Mühürledim seni kalbime

Kurşunlar işlemez ciğerime

Zincirledim seni kalbime

Anahtarları yok denizlerde

Şeytan diyor ki tövbeler etmeli

Uğrunda yüz kere bin kere ölmeli

Cehennemde bile zulmetsen de

Bir seni sevmeli

slm kızlar nasılsınız bakalım bizim daha 88 yaa düzceye 1 hafta var oğlumla biz çok özledik babamızı dün eşimin abisigile gittik onların düğün cdlerine bakıyorduk eşim orda oynayıp dururdu onu görünce bi çeşit oldum gözlerim doldu çok özlemişim yaa

kızlar haydii nerdesiniz ben çayımı hazırladım ohh mısırda patlatcak annem birazdan tam parti moduna girdim yani hadi ama hadiiiiii gelin artık:118::118:düzceye gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
kızlar haydii nerdesin ben çayımı hazırladım ohh mısırda patlatcak annem birazdan tam parti moduna girdim yani hadi ama hadiiiiii gelin artık:118::118:düzceye gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bnm çayımda hazır birazda cips sooonra çikolatalarım bide kuruyemiş saçımada maşa yaptım makyajımıda yaptım kendimi böyle çoook ii hissediyorum tam parti modundayım hadiiiii partiiiiiiiiiii yihhuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…