337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ay canım geçmedi ki o yaa sinir oldum iyice..ne zamandır hastayım valla

ayyy canım bnm ya inş geçer artık keçi gribimi neymiş inatçı oluomuş geçmiomuş sende inat et iileş tatlım doktora git bencede nurselin iğnelerinden yapsınlar o bir günde iileşmişti

Kızlar ya bişey buldum sizinlede paylaşmak istiyorum ama resim nasıl yüklenir bilmiyorum..Sizin bi fikriniz varmı??

Kızlar ya bişey buldum sizinlede paylaşmak istiyorum ama resim nasıl yüklenir bilmiyorum..Sizin bi fikriniz varmı??

ben bilmiyoruum dur buldum mu acaba aşağıda eklenti ekle die bi yer var ordan olabilir çünkü jpg falan yazıo dene bakalım aşağı derken diğer seçenekler yazan kutu

Bunu bilgisayar ortamında nasıl boyayabiliriz acaba?

paintte açıp boyayabilirsin sanırım orda bi içini doldur kovası varya onla gayet güzel olur sonra tekrar kaydedersin başkada nasıl olur bilmiyorum bnde böyle bi tane yazıcıdan çıkarıp duvaramı assam ama yok ya gözümde büyüyo öyle

Canım denedimde yazılarda siliniyor öyle..En iyisi çıkarıp kendim boyıım:)
Valla banada böyle şeyler çok kroca gelirdi ama şimdi nedense heyecanlandırıyor:)

Canım denedimde yazılarda siliniyor öyle..En iyisi çıkarıp kendim boyıım:)
Valla banada böyle şeyler çok kroca gelirdi ama şimdi nedense heyecanlandırıyor:)

yazılarıda tekrar istediğin renkte yazabilirsin ama bilmiyorum başka türlü nasıl olacağınıbenide çok heyecanlandırıo herşey ama biraz az kalsın öyle yaparım şimdi yeni bi şafak takvimine başlamak başa dönmek gibi gelio 60lara inelim bu haritayı boyarım o zaman

Haklısın canım hepsini bi anda boyamak daha iyi olabilir:)
Ama benim ilk olacakhatıra bişiler olsun istiyorum..Annem babamı beklerken 550 günü karalamış, babamda aynı şekilde:)Sonra sürpriz olmuş onlara ikisininde bişiler yapması..Hala saklıyolar şimdi

wayy be ne romantik hala saklıolar demek bizde saklarmıyız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…